OutCold Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 football manager 2006 първи пач тук или от sigames втори пач тук или от официалния сайт тук. трети пач тук или от sigames 3nj0y Ако имате проблеми с подкарване на играта, или пък autorun не ви бачка, прочетете тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 в тая версия проблемите с контузиите сякаш е пооправен, а има и опция даден футболист да играе на инжекции, което според мен е супер. можеш и да 'говориш' с отбора на почивката и след мача, макар да не разбрах ползата от това. освен това можеш и да правиш промени в тактиката по време на самия мач, без да го спираш, което също е доста добра възможност.да се надяваме че и тоя fm ще продължи доброто наследтво на cm. <{POST_SNAPBACK}> мда тва с инжекциийте е яко като ако му дадеш да играе на инжекции после Йе отсъства по-дълго време отколкото ако не му дадеш също така ако е болен от настинка може да го пратиш вкъщи и като го пратиш ти казва че си направил добре защото по този начин си намалил шансовете да разболее някой от другите също така може да му даваш почивка от тренировката 1,2,3 дни или седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 и аз днеска играх бета демото и на мен много ми хареса с нетърпение очаквам пълната версия някъде прочетох че ще излиза зимата на 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Излиза точно на 4 ноември Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 A реалистична ли е играта по принцип? Как се движат хората по терена? ДА не е няква излагация като на 2005? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ако питаш дали е с 2Д пич да,с него е .Аз лично не смятам,че ще може да се направи с 3Д пич в близките години,защото играта ще стане страшно тежка,и те ще загубят повечето от феновете си . Link to comment Share on other sites More sharing options...
toporas Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 mnogo 6te e realisti4na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ако питаш дали е с 2Д пич да,с него е .Аз лично не смятам,че ще може да се направи с 3Д пич в близките години,защото играта ще стане страшно тежка,и те ще загубят повечето от феновете си . <{POST_SNAPBACK}> Да, предположих, че е с 2Д пич, но става въпрос дали играчите се движат реалистично, защото в голяма част от последните такива игри се мотат като мухи без глави... Иначе ако не се лъжа Total Club Manager беше с 3Д пич и графика като на фифа, но се губи чара на играта така Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 От де да я дръпна тая бета Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 От де да я дръпна тая бета <{POST_SNAPBACK}> В Рекуестс има линкове Отделно ако някой се интересува, ето едно превю, базирано предимно на бета демото: http://www.rivalrybg.com/?action=view_article&piece=55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Dobre si go napisal. Az samo da dobavq neshto. Sored informaciq, pro4etena na site-a na sigames, v tozi manager shte se opitat da olekotqt "zatejnqvaneto", koeto se polu4ava sled vseki izminal sezon. Imam predvid po-bavniq save/load i t.n. Do kolko shte uspeqt v deistvitelnost shte vidim kato izlezne igrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Мерси За тази информация не съм чул нищо, но това за Preferred moves, че ще се генерират за реген-ите е потвърдено лично от човек от dev team-а А аз лично най-много съм оптимист за това нововъведение, определено ще внесе МНОГО към играта, ако е използвано правилно. Интересно е, че играта вървеше супер леко, което по принцип не се очаква за бета. Лошото е пък, че почти сигурно става дума за small датабейс и затова беше толкова добре .. дано са олекотили още повече енджина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Сайта,който сте дали за играта няма даунлоад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 http://free.data.bg/narayan/Games/FM%20200...eta%20Demo).rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 veseo, добре си го написал. аз искам само да добавя впечатлението, че вече крилата не могат (е поне тези които аз имам) да дриблират през 3-4 противникови футболисти, без да им вземат топката, което по моему беше малко измислено в fm05. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Az sum golqm fen na poredicata Dage o6te igraq fm2005 za men tova e nai dobriq futbolen manager tiq na Ea sports rqpa da qdat po tova koeto 4eta vigdam 4e suzdateli i ne stoqt sus skrusteni ruce i vnasqt baq podobreniq koto 6te napravi fm2006 o6te po zaribqva6ta igra e pone se nadqvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Доста добре сте я представили . Дано наистина е добра ... може да разцъкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 ne6to ne mi otvarq linka daite nqkakav drug link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 ne6to ne mi otvarq linka <{POST_SNAPBACK}> Ако е този направо тегли - дясно копче - save target as . едит : сега като пробвах наистина и при мен не става - файлът не съществува Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ако е този направо тегли - дясно копче - save target as . едит : сега като пробвах наистина и при мен не става - файлът не съществува <{POST_SNAPBACK}> Мдам, жалко. Иначе съм сигурен, че играта ще е лудница. Попринцип харесвам мениджърите и съм им фен, сега се надявам и тази част от поредицата да е яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 И ся кво?Аре плс дайте друг линк ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 И ся кво?Аре плс дайте друг линк ! <{POST_SNAPBACK}> Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Цък <{POST_SNAPBACK}> 10x,ама ми го отваря като текст и не ми излиза прозорчето за даунлоад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 ami 4akame igrata ina4e sega si cukam fm2005 i se mu4a purvi sezon sus botev no ste se opraq murzi me da napraq shot sega i da go ka4a no razlikata mejdu purviq i posledniq e samo 9 to4ki lud sezon stava. a za noviq manager dano vsi4ko koeto obehtavat da e istina nqkoi ot vuvedeniqta sa mnogo ceni i nujni ste vleqt nova svejest i doza kef vuv poredicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 10x,ама ми го отваря като текст и не ми излиза прозорчето за даунлоад <{POST_SNAPBACK}> ми даи му с второто копче тогава и натисни FlashGot Link или Save Link As Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.