xeonaga Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Tursia malko kotence, ako e Angorsko moje da dam niakoia para no ideiata mi e niakoi ako sa mu sa rodili malki kotenca i niama kakvo da gi pravi da mi dade edno bez osobeni pretencii ot porodata ... dobre 6te se grija za nego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Значи имам 2 чисто черни котета порода "Махленска превъзходна подобрена 2" ако имаш интерес може да си вземеш едното от тях.Също така ако седят мирни може и да ти ги снимам да ги видиш или направо на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Jozo и аз сън заинтересуван...Ако можеш дай пик да ги видя и да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Утре на светло ще ги снимам и ще ти пратя снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeonaga Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Nashite se pritesniavat ot 4erni kotenca ... ima6 li niakoi drug cviat ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Навит сам на черното На колко "време" са Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Котетата са само черни или черно и бяло ама 2-те черно и бяло май са резервирани но не съм сигурен Ето и снимките които не станаха особенно добре(защото си обърках режимите на апарата ) но за някаква престава пак става ако искате елате на място да ги видите Черно коте 1Черно коте 2Всички котета Edit:Снимах ги когато спят защото иначе нямат спирачки и е невъзможно просто да ги хвана.Големи са фоги Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Котетата са само черни или черно и бяло ама 2-те черно и бяло май са резервирани но не съм сигурен Ето и снимките които не станаха особенно добре(защото си обърках режимите на апарата ) но за някаква престава пак става ако искате елате на място да ги видите Черно коте 1Черно коте 2Всички котета <{POST_SNAPBACK}> Супер сладки са ,само как са се прегърна ли.Мога да ти хвана едно пред блока ,ако искаш.И те са хубави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.