xeonaga Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Tursia malko kotence, ako e Angorsko moje da dam niakoia para no ideiata mi e niakoi ako sa mu sa rodili malki kotenca i niama kakvo da gi pravi da mi dade edno bez osobeni pretencii ot porodata ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Tursia malko kotence, ako e Angorsko moje da dam niakoia para no ideiata mi e niakoi ako sa mu sa rodili malki kotenca i niama kakvo da gi pravi da mi dade edno bez osobeni pretencii ot porodata ... <{POST_SNAPBACK}> zdravei ostana mi edno4ko .koteto e jensko i 4erno na zviat.na dva meseca ako iska6 ela da go vzeme6.0885203149 Anton Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmixmp Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Има едно улично, малко е. Прибрано е на топло, ако имаш интерес 0887622662. Никакви пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 разбрахме че търсиш коте, но колко теми трява да пуснеш--> http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=34876&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.