D-Devil666Hell Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 То кво има да му се денса - само връткаш задника,щракаш с пръсти и викаш "ЖИК ТАК" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 е какво по хубаво от това! може даже от време на време да закичваш танцьорките с петарки Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 мога,ама с кючекчиките от веселото село Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Много са ми смешни хораца дето викат това кючека е измислена работа, само за някви диви-миризливи селяни ?! И винаги ми е супер забавно да видя точно такива хора по масите накачорени да си въртят задниците Въпроса е не в това, дали танцуваш (личен избор), дали можеш да танцуваш (въпрос на опит), а в това разбиваш ли се като си цъкнеш едно бясно гюбече. Пък било то в някоя циганаска дискотека или на домашно парти Аз също праскам кючеци, ама не смятам, че сам потен, смардя, и сам мозачно ограничен като го правя ?! Просташко е да се мисли по този начин. Пък и има разлика между ежедневното слушане на такава музика или просто по-рядко и с повод. Ако съм в грешка да ме поправите, ама за мен това с кючеците е начин за доразбиване на купонче, и не го мисля за така да кажа (неинтелектуално). А за върлите фенове, мога да предложа някой бясно парче, все пак има празници, рожденни дни и да са подготвени Айде поздрави и успех във въртенето че и това не е лесно...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Праскам кючеци, потен съм, смардя, и съм мозъчно ограничен Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 хм, щом праскаш кючеци, потен си, смардиш, и си мозъчно ограничен...да не си джагър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Аз много обичам да ми танцуват каки по масата, пък нека е просташко Както каза някой по-горе - това си е цяло изкуство Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Поздрав за всички кючекчии с Динго&Асан Dale Dale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 довечера ще се докосна до това изкуство Link to comment Share on other sites More sharing options...
flabarflabar Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Емм точно така е>Точно тогава ти идва музата.Даже и гърлото ти се прочиства и почваш да пееш като професионалист Всичко е много весело ама като е умерено +1 vs zavisi ot promilite alkohol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.