Jump to content
BulForum.com

Help za install windows!

Albert

Recommended Posts

:blink: Moga li da si instaliram windows vista kato niamam dvd recorder zashtoto failat(mislia che e ISO) e goliam(2.80gb) i neznam dali ima niakakvo reshenie!Dali shte stane ako go install-na ot Hard Drive moj bi s clone cd/dvd virtual drive?

Blagodaria vi predvaritelno.

:blink: Moga li da si instaliram windows vista kato niamam dvd recorder zashtoto failat(mislia che e ISO) e goliam(2.80gb) i neznam dali ima niakakvo reshenie!Dali shte stane ako go install-na ot Hard Drive moj  bi s clone cd/dvd virtual drive?

Blagodaria vi predvaritelno.

:) Няма как да стане

Ъм?! и защо ти е тая виста?! какъв смисъл има да си сменяш опрационната система в случай че ти поддъра всичкия хардуер. Примерно аз и да искам не мога да сложа win98 или linux 2.4 и поради тази причина ползвам Linux 2.6 или WinXP

Някои викат.. ми защото изглеждала по добре и било модно... ами мъчете се като грешници със вашия стар хардуер :)

Операционната система трябва да отговаря на хардуера!

Vav nikakav sluchai niama da izpolzvam Vista za postoianno. Progto sam mnogo liubopiten(Test). I sam saglasen za hardwera. ;)

:D

Значи.. проблема във официалната версия (когато излезе) ще включва и ъпгрейд от windows xp (който аз не бих препоръчал за всеки един windows) и.. не знам дали инсталацията няма да протича изцяло под windows, но се съмнявам

Работата е там че като ти иска рестарт и няма как да ти зареди deamon tools-a.

Няма как да стане освен ако не го запишеш на едно DVD.

Защо да неможе да се инсталне :confused Просто копираш всички файлове от исото в една папчица на дял различен от C: и стартираш Setup-a

поне аз Longhorn-a така го сложих да го видя как изглежда...

Защо да неможе да се инсталне  :confused  Просто копираш всички файлове от исото в една папчица на дял различен от C: и стартираш Setup-a

поне аз Longhorn-a така го сложих да го видя как изглежда...

Да, по този начин става ;)

сега като се замисля с Microsoft Virtual PC 2004 много по лесно стават такива прегледи на нови ОC :)

из японските сайтове я има програмката...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...