oblachko Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Търся 2.1 Creative. Давайте предложения тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ако разполагаш с 80 лева най-доброто е това Logitech X230 32W RMS, 2*6 сателитите и 20 вата събуфера, честотна лента 40Hz-20kHz, чувствителност 96dB(най-добрата в този клас) Събуфера е с 13см говорител но въпреки това вади добри ниски, верно под 40 херца не слиза ама за тия пари трудно можеш да вземеш само добър марков НЧ говорител. Чувствителноста е отлична, бие Креативките които са с 80dB SNR. Като звук е най-доброто което можеш да вземеш до 150 лева. Единствен недостатък е липсата на дистанционно, звука на буфера са регулира отзад, а колонките имат изведен потенциометър на едната от тях и жак за слушалки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Имам Tycoon U-1400, дървен ууфър 30W, сателити 2X5W, учудващо добър звук, цена 44 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oblachko Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Имам Tycoon U-1400, дървен ууфър 30W, сателити 2X5W, учудващо добър звук, цена 44 лв. <{POST_SNAPBACK}> Може ли линк да ги видя google не ги намира, но все пак съм писал Creative ако имате такива са с предимство. @ant9 50лв. е макса поради простата причина, че има creative 2.1 на тази цена нови. На мен не ми трябват много мощни. Искам качестван звук единствено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDT Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 vyv techelektronik ima logitech za 42 lv mislq che struvashe dobyr zvuk vadqt i edin priqtel mi kaza che ot konrad si e vzel 2.1 za okolo 45 lv mislq che beshe nqkvi kolonki speed i mi kaza che svirili dovolno proveri i v gigahertz i tam edin kolonki pod 50lv struvat i te pak svirqt dobre markata ne q pomnq Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Може ли линк да ги видя google не ги намира, но все пак съм писал Creative ако имате такива са с предимство. <{POST_SNAPBACK}> не мога да ги намеря в нета, ако ти се идва да ги видиш и чуеш на живо... мисля че са супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.