Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

Всъщност на този сайт http://pes.headoff.com/News.htm във форума търсете опшън файли с БГ отбори. .А за вс. които искат да си свалят чуждестранни опшъни тука http://software.filefront.com/SEARCH/;2657...nformation.html .Още една новина пак да напомня че вече ПЕСФЕН сайта не предоставя опшъни поради предявени претенции за авторски права в/у емблемите и отборите ФА БАРКЛЕЙС ПРЕМИЪРШИП

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Аз имам проблем със свалянето на файловете от rapidshare. Ако някой ги качи някъде ще е супер...

Може, но и един не тръгва. Бтв има съмнение, че тази работа с онлайн режима означава, че просто ъпдейта си работи онлайн, а не, че няма да иска cd key.

Естествено означава че може да играете с други хора ако и те имат същия пач ,а при другите пачове не е така.За версия която не иска кей точно тези са последните хора от които да я очакваме ;)

НЕ СЛАГАЙТЕ ПАЧА АКО НЕ СТЕ СИ НАМЕРИЛИ ОРИГИНАЛНИТЕ Е_TEXT,0_TEXT,E_SOUND( по-специално 0_text-а )!!!!!!!!!!!Първо си ги копнете от ДВД-то и ги past-нете в data folder-а на ПЕС-а и после пачвайте!Иначе стаа мазало ако сте имали други качени пачове( като при мен ;) )

хм с тоя пач не вярвам да можеш да влезеш в сървъра на конами където си има ranking и тряя да се промотираш в дивизий и тнт.

НЕ не става ,това е пач ,а не хак!!!!Страхотен е това е нещо невиждано до момента според мен за ПЕС.Препоръчвам го на всички и да следвате внимателно инструкциите!!!!

еми мноо ясно че няма да стане.konami си знаят работата и си търсят интересите.няма да го направят толква елементарно да е.

иначе вече цъкам ps2 версията online в цял свят и даже с достъпна няма грам лаг

ако си я вземете оригинална за pc предполагам че пак няма да лагва

що ?не е задължително.тук си имаш friendly list и си избираш противниците по nick .като знаеш с кой искаш да играеш и nick-а му си готов.както и си води статистика за резултатите ти

Играта е чудесна.Купих си я и има оригинален цд кей,с който може да се играе в интернет в съвъри ...Но незнайно защо ми показва пробле.Та искам да питам,дали трябва да се регистрирам в специалния сайт на играта или не?

Благодаря от сега!

Добре де.. с пиратска игра не ставало мултиплайър,ами с оригинална?

Отивам аз в Zeon-а с надеждата да направя едно ПЕСче в мулти,а то кво се оказва...

...еми иска ми ПАС! :angry:

Кажете в коя зала има оригинална игра,щото ми се играе!! :angry1

Добре де.. с пиратска игра не ставало мултиплайър,ами с оригинална?

Отивам аз в Zeon-а с надеждата да направя едно ПЕСче в мулти,а то кво се оказва...

...еми иска ми ПАС! :angry:

Кажете в коя зала има оригинална игра,щото ми се играе!! :angry1

Ако в Зеон-а няма незнам къде другаде може да има,поне в Пловдив.

А ве я кажте БГ Лига дали ще се прави? :lol:

На Фифа не ми се цъка,а искам да почна с БГ Отбор :P

BTW .. да ви се похваля!

Най-после победих противник на 6 звезди :punk

Не знам вие колко сте добри,но за мен си е постижение :bgrin: :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...