hosta Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Всъщност на този сайт http://pes.headoff.com/News.htm във форума търсете опшън файли с БГ отбори. .А за вс. които искат да си свалят чуждестранни опшъни тука http://software.filefront.com/SEARCH/;2657...nformation.html .Още една новина пак да напомня че вече ПЕСФЕН сайта не предоставя опшъни поради предявени претенции за авторски права в/у емблемите и отборите ФА БАРКЛЕЙС ПРЕМИЪРШИП Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 PES 5 PC Superpatch 1.0 http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=27665 ... 100 % Online compatible. Important: only works if you Opponent have also install this Patch or use our Database Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Таман и аз щях да пиша До довечера ще го пробваме.Ако някой вече го е пробвал да каже как е?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Аз имам проблем със свалянето на файловете от rapidshare. Ако някой ги качи някъде ще е супер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Още по-странно е че аз имам проблем с тези от ФайлФронт?!?!?А от Ради-то може само по 1 едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Може, но и един не тръгва. Бтв има съмнение, че тази работа с онлайн режима означава, че просто ъпдейта си работи онлайн, а не, че няма да иска cd key. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Естествено означава че може да играете с други хора ако и те имат същия пач ,а при другите пачове не е така.За версия която не иска кей точно тези са последните хора от които да я очакваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 НЕ СЛАГАЙТЕ ПАЧА АКО НЕ СТЕ СИ НАМЕРИЛИ ОРИГИНАЛНИТЕ Е_TEXT,0_TEXT,E_SOUND( по-специално 0_text-а )!!!!!!!!!!!Първо си ги копнете от ДВД-то и ги past-нете в data folder-а на ПЕС-а и после пачвайте!Иначе стаа мазало ако сте имали други качени пачове( като при мен ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 В крайна сметка става ли онлайн ако нямаш оригиналната игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 хм с тоя пач не вярвам да можеш да влезеш в сървъра на конами където си има ranking и тряя да се промотираш в дивизий и тнт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 на мен не ми трябват дивизии и лиги, а игра по IP, тоест като стария пес Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 НЕ не става ,това е пач ,а не хак!!!!Страхотен е това е нещо невиждано до момента според мен за ПЕС.Препоръчвам го на всички и да следвате внимателно инструкциите!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Много тъпо, че не става, всички се подлъгаха от това 100 % Online compatible Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 еми мноо ясно че няма да стане.konami си знаят работата и си търсят интересите.няма да го направят толква елементарно да е. иначе вече цъкам ps2 версията online в цял свят и даже с достъпна няма грам лаг ако си я вземете оригинална за pc предполагам че пак няма да лагва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Не е така. Както на фифа има play online и direct IP, така и тук можеше да ги има отделни Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 що ?не е задължително.тук си имаш friendly list и си избираш противниците по nick .като знаеш с кой искаш да играеш и nick-а му си готов.както и си води статистика за резултатите ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Сложих пача, естествено иска си password за онлайн. НО като отида за оправяне на контролите ме изхвърля от играта. Така ли е при вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM212 Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Играта е чудесна.Купих си я и има оригинален цд кей,с който може да се играе в интернет в съвъри ...Но незнайно защо ми показва пробле.Та искам да питам,дали трябва да се регистрирам в специалния сайт на играта или не? Благодаря от сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 kolko e originalen pes da znam dali da si go kupuvam teq dni....4e ve4e i game pad si imam ste e nqkakva maniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Добре де.. с пиратска игра не ставало мултиплайър,ами с оригинална? Отивам аз в Zeon-а с надеждата да направя едно ПЕСче в мулти,а то кво се оказва... ...еми иска ми ПАС! Кажете в коя зала има оригинална игра,щото ми се играе!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Добре де.. с пиратска игра не ставало мултиплайър,ами с оригинална?Отивам аз в Zeon-а с надеждата да направя едно ПЕСче в мулти,а то кво се оказва... ...еми иска ми ПАС! Кажете в коя зала има оригинална игра,щото ми се играе!! Ако в Зеон-а няма незнам къде другаде може да има,поне в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 А ве я кажте БГ Лига дали ще се прави? На Фифа не ми се цъка,а искам да почна с БГ Отбор BTW .. да ви се похваля! Най-после победих противник на 6 звезди Не знам вие колко сте добри,но за мен си е постижение Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Вече преваляме втори сезон със само 3 равенства на 6* за предния и 2 за сегашния .В какъв смисъл БГ лига ,опшън файл ли?!Ако за това питаш виж тука http://pes.headoff.com/forum/viewforum.php?f=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 играта не ми харесва много на мене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Ами хубаво ,здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.