Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

а следващата от поредицата която ще е за next gen конзолите просто няма да излезе за пц защото щайгите няма да могат да я подкарат

да бе направо

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

1но сокърче може и да не озори толква добрите пц-та но е факт че играта няма да я има за пц (л)юзерите

но другите игри може само и да си мечтаете да ги цъкате.гуд лък

в най лошия случай ако илезе за пц ще е съвсем различна от версията за сони.тоест нови трансфери ново меню и стария графичен енджин й геймплей.

не ми дреме кой ми вярва и кой не,но следващия път pes като излиза ще останете с пръст в гъз

тоест ако имат по дълъг подписан договор за пц ,ще си измият ръцете по някъв начин но няма да предложат на някви даунлоудъри това което ще предложат на хората които ше си земат играта за чисто нова конзола от следващата генерация

Играта е чудесна ;)..За разлика Фифа06 в ПЕС5 има много различни положения и почти никога отбелязаните голове не са едни и същи.Биенето на фаул и съответно вкараването на гол са много по-трудни..

ПЕС5 РОКС :punk

нямам търпение да излезе winning eleven 9 liveware evolution ...остана около месец

в нея ще са оправени всички бъгове от тази,освен японско меню ще има и английско ,ще предлага нови движения ,подобрен геймплей,вероятно ще е оправен проблема с фреймрейта и няма да е изрязана публиката от трибуните,за да не насича

ще са оправени и всички трансфери

играта ще е само за playstation 2

нямам търпение да излезе winning eleven 9 liveware evolution ...остана около месец

в нея ще са оправени всички бъгове от тази,освен японско меню ще има и английско ,ще предлага нови движения ,подобрен геймплей,вероятно ще е оправен проблема с фреймрейта и няма да е изрязана публиката от трибуните,за да не насича

ще са оправени и всички трансфери

играта ще е само за playstation 2

Наистина WE9 ще е хубава,но аз ще си купувам ПЕС5 оригинална,защото разбрах,че само на оригиналните може да се играе Multiplayer,в който има много сървъри.. :)

П.С. Да попитам някой дали може да се намери ПЕС5 с Multiplayer като оригинална,но от нет-а ;)

ps2 версията на pes5 може да се направи даже и с пиратски диск да върви онлайн.

мноо е яко,там тряя се състезаваш в разни групи,имаш ранкинг и статс от победи и загуби .като постигнеш даден актив се класираш в друга група

може 2 в 2 онлайн

edit:

MM212 we9 излезе отдавна.още на 4ти август

аз говоря за we9:liveware evolution.тоест ъпдейтнат в всяко едно отношение

Яко съм се объркал.Това не е най-добрия пач аз мислех че този е от екипа в който работи WOLF ама тези юнаци са други а онзи пач ще излиза м/у 1-5 декември и се казва PES Super Patch.Mоя е грешката ама и този пач не е лош :) .

тоя french evo пач за WSWE9 е най-добрия който е правен дося

що да е посредствен след като оправя всичко.

WSWE9 е с милярди класи над pes5.по абсолютно всяко отношение.по-яка игра плюс пач който оправя всичко и я превежда на английски.Кво друго му тряя на човек?

Не знам дали си се докосвал до това което прави Wolf но друг пачър като него НЯМА!!!На последък се носят слухове ,забележи ,че работи за ЕА по техните 360 ексклузив продукти и за това няма достатъчно време за да завърши своята работа по пача ,но за щастие това са само слухове ;).Като пример мога да кажа че в неговите пачове дори капитанските ленти на ВСИЧКИ отбори си съответстват.

виж ся няма значение пача.WSWE9 е мноо по-добра от pes като игра

не говоря за предстоящия we9 international за pc който е същия като pes само че за америка

разликите в геймплея са смазващи,там има опции дето тук ги нема.като настройка на стриктността на рефера например...

освен тва има nipon challenge

Почти е същата като ПЕС щото динамиката в геймплея винаги е различна и ударите са по-добре направени ,а това за рефера наистина не съм добре запознат с PS2 версията и не го знаех,а това че тя е с класи над PC-то според всички не оспорвам ;).

А и забравих.Една много тъжна новина БАРКЛЕЙС ПРЕМИЪРШИП и FA са заплашили със съд pesfan.com и те вече няма да правят попшън файлове за английското първенство и също така вече дори във форумите им е забранено да се говори за едит ,защото още никой не е наясно какво може и не може да се едитва :(.

според мен до следващата версия на играта за ps3 от конами ше са купили и лиценза на английското първенство.

лично мен тея козметични глупости мноо не ме интересуват,шото съм свикнал,особено на ps1 където не можеше в началото да се намират пачнати.

абе дано все пак да я лицензират напълно.и да не блъскат разни тонове отбори като fifa за протокола.

да са направили всички отбори от първите дивизий,абе както си е ся.важното е да има разлика между отделните играчи и техните копия да си приличат като движения и поведение с истинските.

нещо за което в fifa не може да се говори

пп.

на ps2 версията има още нещо яко.мое да избираш дали да ти върви на 50 или 60 hz от което зависи и бързината на играта.лично според мен на 50 е доста по реалистично.така също не се усеща никв спад в фрейма

То е явно вече че само ние ще си дискутираме.Та и аз съм на мнение че скороста на ПЕС 5 ,която е доста по-бавна от 4-ката ,е по-правилното решение.Няма отбори които да тичат като във фифа по 90 мин( с изключение на немските( конски ) отбори ).И тея дето казват че нямало мод на симулация на мача в ПЕС не знаят какво говорят.Винаги в ML може да оставиш PC-то да води и двата отбора а ти само да следиш резултата и да се намесиш ако има нужда.

ха тва за симулацията е супер безполезно.предпочитам да си играя.пък и играта няма тая простотия да спреш на пауза и да смениш отборите и да си дъниш автоголве при отрицателен резултат като шитавата фифа

абе от fifa 99 до fifa 2006 имам не повече от 20 мача на всичките фифи общо

Кой е казал че има смисъл в симулацията.Аз искам да си цъкам всеки мач защото ми е интересен не зависимо с/у кой е.Няма два еднакви мача( като в някои други игри ).

обаче истинското предизвикателство за мен на pes е да си търся добри противници които умеят играта и сме на едно ниво.а онлайн опцията е толква яка шото винаги си казваш ае още 1н мач ,и така трупаш stats и се издигаш в ranking-а...а "компютъра" винаги ми е бил елементарен на евро версията на играта.например на iss pro evolution 2 имах победи с по 11-0 на hard(там беше на easy,normal,hard)докато на winning eleven 3 компютъра даваше дооста зор

ше цъкнем и с теб некой път

Можеш да заложиш на това.Преди 10 мин направих с Реал Мадрид( в МЛ ) на финала за купата на Испания 4:3 като последните два ги вкарах в продължението от корнер и пряк свободен( 33 метра ) на 6*.Е на тва казвам тръпка от играта !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...