makatol Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 аз събирам за ps3 от ся аз пък събирам за xbox 360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Ае като събереш и си купиш покани ни да се порадваме на WE 10 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 ...taka 4e opravdaniqta, 4e PS zalqzvala tuk ne vajat...mojeha spokoino da i razrabotqt savsem nov endjin, koito eventualno da dorazviqt i izpolzvat pri pes 6 i PS3! I men ne me interesuva v momenta kolko e mradnala ot pes2 do pes3, a ot pes4 do pes5 tai kato igraq poslednata...smqtam, 4e tova e normalnoto neshto, koeto trqbva da valnuva horata. бастен ти толкова ли не разбра че тая игра не е приоритет за пц.не гледаш ли че дори не са се постарали да ви оптимизират контролите да може да се играе нормално с клавиатура.и излиза джойстик на контролс с кръг триъгълник квадрат ,хикс...менюто е абсолютно еднакво с тва за сони.тва е максимума на конзолата.не могат да правят специална версия за пц и няма да го направят. да разбработят енджин .закво да го правят след като поне следващите 2-3 версии няма да ги има за пц.кво от тва че пише че е за пц бе човек не разбираш ли че това е абсолютен 100 процентов порт.боли ги куро конами.и пак ти казвам няма смисъл да критикуваш играта без да си виждал истинския we9 и предстоящия liveware evolution .найш ли че разликите в геймплея са огромни.можеш само да ги почувстваш.разлики има в почти всичко освен в менюто.ударите са абсолютно различни от тези в pes. whatever спирам зася с безсмисления спор Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 То тва много хитро да събираш 1000 лв. за няква game конзола, вместо да си направиш PC-то звяр... Eazy_E : Ти май не разбра, че и фифа и пес си имат своите качества и минуси ? Или мислиш, че щом една игра е за PlayStation значи е най-добрата на света и никога няма да излиза, и няма право да излиза такава за PC. Ако някой ден съвсем случайно ми се прииграе нещо плей-стейшънско ще изчакам оня емулатор дето го готвят и ша си бацам на компа...а ти сигурно още ще събираш пари за ПС3 ? Приеми, че фактът, че имаш PlayStation2, не те прави най-големият геймър тук (не казвам нищо за себе си, не ми допада титлата) и освен това и останалите имат право да играят игрички, като им се прииграе. А, да, и да знаеш, че не всеки който е видял минус в "божествената" PES, е фен на ФИФА и Милан... Защо пилето пресякло пътя ? Eazy_E : А пилето има ли PlayStation? Няма ?!?! Тогава няма право да пресича никакви пътища, няма право да се движи няма право да живее! ГАДНО РОСОНЕРСКО ПИЛЕ! Да отива да си играе Фифа и дано го сгази кола на връщане!Нито мен, нито конами ги боли к*ра за тъпото пиле, дето няма PlayStation! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Ami ti melish vse edno i sushto...nqmam namerenie da sporq. Mislish kato nqkvo detence..ne gi bolqlo za pc...abe mom4e tova sa milioni dolari pe4alba ako igrata e dobre prodavana...hodi gi razpravqi na nqkoi ot ulicata, 4e ne gi interesuva dali i kolko pe4elqt. Da ne govorim, 4e na kakvo mislish pravqt igrite? Na samite konzoli li? Nqma kakvo pove4e da ti otgovarqm...hvali si go toq PES, nezavisimo, 4e ne predstavlqva nishto koi znai kakvo. Da dobavq, 4e tuk se obsajda PES5, a ne nqkoq druga igra na KONAMI (nezavisimo dali e nqkakva neina variaciq ili s napulno promeneni udari i t.n.)... End of story. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 ами именно обсъждаме pes5.след като много добре знаете че е порт какъв нов енджин искате да има.след като добрите портове са малко и тва става.. виж ся както от одеве ми разправяте че всеки си има право на мнение.закво ми е да давам толква пари за пц след като го ползвам само за филми и музика.единствено в страни като нашата pc геймърите са повече от конзолните и се кефят на компютрите си като циганин на кисело мляко.къв е смисъла от неква невероятна видео карта за да играя от тъпи по тъпи игри.най големите хитове за пц са half life,doom,quake,need for speed,far cry разните там стратегии на ea и тнт."според мойто мнение" това са пълни лайна. simba само луузърите разчитат на емулатори EDIT:нека да бъде "ползват" basten относно pes6 конами ще спечелят повече ако не я пуснат за пц.шото даже и в "белия свят" има как да я даунлоуднат.като е само за xbox и ps3 които ще са нови и няма да са чипнати единствения начин да играеш играта ще е да си купиш оригинално cd.тя щом в момента е по добра от фифа си представям кво ще стане с новия хардуер.и всеки който има тези нови конзоли ще си я купи.шото ще знаят че това е най добрия футбол end Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 5, 2005 Author Share Posted November 5, 2005 simba само луузърите разчитат на емулатори Мислих да оставя само емотиконката, щото тва ме разби от смях.А, и между другото не съм писал, че разчитам на емулатори... най големите хитове за пц са half life,doom,quake,need for speed,far cry разните там стратегии на ea и тнт."според мойто мнение" това са пълни лайна. Тука заби цялата гейм-индустрия от 50 години насам и за 15 сек я прати в коша. end. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 EazY-E ,стига бе!!!!!Уважавамети мнението ама тва дето го изръси за PC хитовете или нещо от сорта е ебати идиотщината!Стига бе човек вземи малко помисли какво говориш ,ти явно нещо си се объркал.Иначе за PES/WE си прав.Трябва според мен да се разграничат още повече двете игри.Истинския футбол да излиза за PS3 пък една по-опростена версия( която винаги ще е години пред FIFA ) за комп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Айде някой да обясни с коя програма и как се подкарва играта, че наскоро ми се прецака демон туулса покрай Футбол мениджъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Никаква програма не ти трябва маунтваш си имиджа и инсталваш.После си слагаш кракчето ,теглиш втория опшън файл ,който е сложен като линк горе в темата и го слагаш в My Documents\Konami\Pes5\Folder1 или подобна някаква трябва да ти е структората на сейв папката.След това играеш и споделяш с нас експириънса !Айде дано съм ти помогнал! М/у другото ако знаете как се ползва Game Graphic Studio може да си свалите модели на калеври от тук -http://www.gwebspace.de/lasqo/ProEvo5/Bootpacks/section1.html - като кликнете в/у картинката която ви е харесала.После с упоменатата по горе програма отваряте 0_text файла от Konami\PES5\DATA и замествате с десен бутон в/у файла със същия номер като на този който сте свалили от падащото меню с import! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 а е ще ми тръгне ли играта,защото вижте кво пище The GeForce MX series is not supported ! ,а мойта видео карта е точно такава GeForce MX 440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 ще върви, но много лагаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 няя смисъл фифата е много по яка хахаха :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 12, 2005 Author Share Posted November 12, 2005 няя смисъл фифата е много по яка хахаха :ph34r: Пич, само спамиш темата. Ако имаш нещо смислено да казваш - направи го. С тези поустове нито помагаш на някой, нито нищо...Все мъдри изцепки от твоя страна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 как ше не му помагам.първо фифата е по добра в случая шото е оптимизирана за пц и има разните там лъскавинки.второ няма смисъл да тегли толква време тази игра която е слаб и орязан от всякъде порт и няма нищо общо с истинската и версия като движения бързина ,да не говорим че има редица бъгове.имам чувството че е направено умишлено което ме радва. и друго с тази карта ше му лагва мноо.като бях с mx 440 pes4 просто не можеше да се играе тва е дано съм му полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 ПЕС4 вървеше идеално.... но не мога да разбера защо за го направили тая тъпотия да не поддържа МХ.....(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Върви бе не разбра ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 как ше не му помагам.първо фифата е по добра в случая шото е оптимизирана за пц и има разните там лъскавинки.второ няма смисъл да тегли толква време тази игра която е слаб и орязан от всякъде порт и няма нищо общо с истинската и версия като движения бързина ,да не говорим че има редица бъгове.имам чувството че е направено умишлено което ме радва.и друго с тази карта ше му лагва мноо.като бях с mx 440 pes4 просто не можеше да се играе тва е дано съм му полезен Глупост след глупост.Конзоли - играй си ги.какво е това просто не можеше да се играе.Земи ми виж в подписа компа и мога да ти кажа,че тая игра съм е играл без никви грижи дори не ми лагваше. Се намираш нещо идиотско да кажеш по тая тема.Земи трупай постове по темата за фифа като толкова е хвалиш... ПЕС4 вървеше идеално....но не мога да разбера защо за го направили тая тъпотия да не поддържа МХ.....(( Пробвай бре Сашо. То, ако не пробваш нищо няма да стане. Цъкай му сваляне и после действай.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 ПЕС4 вървеше идеално....но не мога да разбера защо за го направили тая тъпотия да не поддържа МХ.....(( Кое не поддържа МХ?Аз съм с такава карта(МХ 440) и играта си върви идеално Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 хохо закво всеки с mx ми казва че върви идеално и като ида да видя как е ми става лошо... даже и личен опит имам.чак като сложих fx 5900 ми се опрай. Liverpool`Fan`1 не ми давай акъл за играта за която знам абсолютно всичко и съм изиграл над ТРИДЕСЕТ версии и мога да сравнявам.сам нямаш представа колко голяма е разликата.направо става дума за различни игри.най първия пример който мога да дам е бъга на pes4 при който при някой удари до гредата или аут от супер далече и леко вратаря седи като дърво и не мърда.тоя бъг го има само в пц версията.а тя излиза след world soccer winning eleven 8 (не стаа дума за winning eleven 8 international който е същия боклук като pes за пц само че за америка и канада) да не говорим кви са колосални разликите с коледната версия на world soccer winning eleven 8 :liveware evolution в която е пипнато абсолютно всичко и освен японско меню има възможност за избор и на английско такова за pal версията. като прибавим тва всичките j-league версии които излизат успоредно с всяка игра от поредицата и са пък най детаилни и трудно намираеми от 95-та дося като почнем от iss deluxe се събират над 30 игри.даже и повече. най се кефя като някой фен-бой почне да ме учи за winning-а...звучи толкова абсурдно иначе се кефи че на няква щайга върви "идеално" и че с клавиатура се играе "идеално" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 играта върви на МХ, но с гадна графика. Който е виждал как върви на по-добри карти знае каква е разликата Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Казах 'идеално' в смисъл,че не насича.Иначе съм съгласен,че на по-хубави карти графиката е с пъти по-детайлна и добра Знам,че Пц-то ми е за ъпгрейд,не е нужно да ми го напомняте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 а е един приятел казваше..........:деба женките деба,а аз ще кажа деба играта деба НЯМА ДА Я СВАЛЯМ яко фифа и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Eazy-E виж сега човече, мен лично не ме интересува примерно ти колко си играл.100 версии или 30 или 2, касае ме това,че след като не играеш играта и напрово си е мразиш.Защото от постовете ти това се подразбира, значи няма смисал да флудиш.Има си манияци, които играят ПЕС и не се кефят на ФИФА. Има манияци, които пък са противоположност на това горе.Интерес си е на дадения геймър.Мен ПЕС не ме интересува, защото за мен това е подобие на футболен симулатор.Няма лицензи, по табелите пиши с големи букви КОНАМИ. За какво са ми Японски боклуци.Ама да ми казваш тя играта не вървеше на МХ е моля ти се.Пък и сега да ти кажа нещо друго.За детайли може да се говори в нещо друго. Пример ще дам с Need For Speed. Там си има определени хора, на който много се радвам и коментират точно по графиката и са тесвали на доста видео карти, а в тоя случай на кой му пука как ти изглежда играта.Тя или ще има кофти графика или не.Или ще е с як геймплей или не.Като гледам нито от КОНАМИ нито от ЕА са се фтурнали да правят игри за карти над 200$ и както сам виждаш те изискванията си го показват.Минимума е 32-чица там 64... Какво говори това.Така, че и тук отговора, е че на пазара все още няма сила в картите.Много потребители са с по стари машини. За това и графиката не е на ниво. Трябва ли всички да започнат да си копуват карти специално за дадена игра. Еми точно заради това не ги правят и супер перфектни.Та коментарите за вратарите и тн ми прави си ги сам.Хората си е играят такава каквато е. И нямат нужда от такива постове и мнения.Играи си конзолите, който са живота ти, и остави компютрите на нас.Пък нека там да те радва по хубава графика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 няма да пиша дълъг пост защото си изписал само голословни безмислици а тва с рекламите на конами и липсата на лицези ся ше го цитирам на 1но място където се пишат балъшки изцепки от други форуми не ми отговаряй моля те. толква ли не разбра че тая игра конами не я правят за пц а е порт.а следващата от поредицата която ще е за next gen конзолите просто няма да излезе за пц защото щайгите няма да могат да я подкарат чао Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.