Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply
Пфф. Баси играта. Супер тъпа ми изглежда :(. Робиньо 40-ти номер :). Няма да издържа много :))), ще я трия :(

вече я изтрих фифата е по добра а тази даже не успях да си наглася контролерите

и е супер мудна

Евала. Типични фифаджии. "Не ме кефи играта щото Робиньо е 40-ти номер" - хаха. Другия пък контролите не можел да си оправи и за това я изтрил... ае моля ви се...

Не е гол - цялата топка трябва да премине линията.

виждате ли.ето това имах предвид че ме е яд че пуснаха играта за pc.

има хора които не заслужават да я играят.господи дано с излизането на ps3 да спрат поне за 1-2 години версиите за пц

виждате ли.ето това имах предвид че ме е яд че пуснаха играта за pc.

има хора които не заслужават да я играят.господи дано с излизането на ps3 да спрат поне за 1-2 години версиите за пц

Кво!!!!!"има хора които не заслужават да я играят",ти нормален ли си.И не че нещо ,но не разбрах какво имаш предвид,че те е яд,че са я пуснали за pc.И на тея ,които не им харесва да си играят фифата.

имам предвид че като беше ps и ps2 exclusive пак си беше най добрия симулатор обаче ги нямаше фифаджиите които да отричат защото просто не знаеха че съществува.

кратко ясно и точно

EazY-E, abe pi4, shto ne vzemesh da mluknesh nai-nakraq, a? I kato e samo za PS kvo? Sigurno bugovete deto gi ima igrata shte sa po-malko vajni...ili moje bi kato q izkarvat samo za PS, vsi4ki, koito imat PS q bogotvorqt kato manna nebesna...Hodi glatni malko 4ist vazduh i vzemi se premiri, 4e ne vseki misli kato teb i ne vseki se kefi na tova, koeto i ti. Ima hora, koito se kefqt na igrata i si q djutkat samo na PC, oba4e ti nali shtoto si mnogo kompetenten i slagash vsi4ki na edno...mainata im i na tqh. 4estno da ti kaja, mislq, 4e ti si edin adski sebi4en i egoisti4en tip, a ot mneniqta ti ne vijdam i gram polza...taka 4e ako moje da po4nesh da gi pospestqvash.

Евала. Типични фифаджии. "Не ме кефи играта щото Робиньо е 40-ти номер" - хаха. Другия пък контролите не можел да си оправи и за това я изтрил... ае моля ви се...

Ми малко е смешно Шева да ми е 9-ка примерно :)

Иначе незнам ти виждал ли си толкова спокойно застанал вратар, при положение, че може да се спори дали топката е зад голлинията или не...

Easy_E :

За фифата също обикновено има подобни оплаквания и от Плей Стейшън потребители. Какъв е извода ?

Ако нямаш PC не трябва да играеш ФИФА - не заслужаваш...

имам предвид че като беше ps и ps2 exclusive пак си беше най добрия симулатор обаче ги нямаше фифаджиите които да отричат защото просто не знаеха че съществува.

кратко ясно и точно

Е добре те си имат лично мнение и на тях повече им харесва фифата и както казах те да си играят фифата и тва е.

тва мнение не е само мое а на голяма част от дългогодишните фенове на играта.

можеш да се поразровиш и в некви форуми да видиш ако искаш.

играй на фифа твой проблем

обаче електроник артс си признавят че тяхната игра е по слаба

So how do you feel about the producers of FIFA 06 acknowledging Pro Evolution Soccer as the better football title, and openly admitting that they've tried to emulate your game? For example, the player animations are very similar, and the controls can be instantly configured to the traditional Pro Evolution layout?

Shingo Takatsuka: It's flattering that another developer acknowledges this. We haven't played FIFA 06 yet, but we'll have a go after this interview. We don't feel annoyed or anything like that - after all, we are directly copying the real game, so who are we to complain?

преведете си

тва е човека с псевдоним seabass ,той стои зад всички игри от серията

между другото по коледа излиза винаги winning eleven :liveware evolution

който има и меню на английски но е с най нови трансфери и изчистени всички дефекти от играта

ps2 exclusive ;)

Ауе писна ми вече.За 3-ти път казвам всеки си има свое мнение и ще играе това което иска и това което му харесва повече.EazY-E не ме интересува твойто мнение или на ония от ЕА,ако на мен ми харесва повече Фифа ще играя фифа.Разбра ли!? :confusedИли пак да ти обясня

Vij sega, krainiq potrebitel ne go interesuva koi ot kogo e kopiral...tqh gi interesuva koi produkt pove4e shte im dopadne. Tova koi ot kogo e kopiral e samo za da se plun4at fenovete...sashtoto kakto s intel i amd (kato primer). A ti si nikoi, 4e da sadish horata za tqhniq izbor. Temite v tozi forum gi pravim ne za da se draznim edin drug, edva li ne da se sardim zashto nqkoi bil izdal igra za pc...a za da obsujdame + i - na dadena igra. Ako ti kato fan na igrata ne mojesh da prejiveesh, 4e hora vijdat i kofti neshta v igrata prosto ne 4eti temata.

A kakvo mislqt po drugi forumi men ne me kasae...az ne pisha tam.

I oshte neshto...moje igrata da e nai-dobrata, no hora kato teb razvalqt vpe4atlenieto, koeto ostavq tq.

ми нервя се шото говорят неверни работи

специално от твойте критики в първия пост някой от нещата са верни,аз не съм упреквал теб специално.

tunchev стига го повтаряй 1000 пъти тва супер изтъркано клише за собственото мнение.

писнало ми е да го слушам под път и над път

мноо плоско :(

Ахам. И къде съм казал, че "щото Робиньо е 40-ти номер, затова не ми харесва" - типично изказване на PES-овец :laughing: . Мисълта ми беше, че не са направили елементарни неща - номерата примерно. Не съм фен на фифата, но в това отношение спрециално е по-добре ;). Така че следващия път като разбереш изказването, тогава говори :love .

ми нервя се шото говорят неверни работи

специално от твойте критики в първия пост някой от нещата са верни,аз не съм упреквал теб специално.

4oveko ideqta na foruma ne e da se uprekvame, obijdame i draznim...to4no obratnoto e. Da spodelim mneniq, da obsadim nqkoi neshta okolo igrata, da pomognem ako nqkoi ima problem s neshto!

A tova, 4e nqkoi si vidql neshto ot igrata, koeto ne mu haresva, a spored teb to e malovajno ili nesashtestvuva go ima vinagi...no tova ne trqbva da e povod za kraini izkazvaniq.

tunchev стига го повтаряй 1000 пъти тва супер изтъркано клише за собственото мнение.

писнало ми е да го слушам под път и над път

мноо плоско :(

Ami kak da ne go povtariam,ti izglegda ne sva6ta6.

Какъв беше проблема на Конами с взимането на лицензи? Помня,че не в тях беше проблема...

Иначе според мен геймплея си е по-добър от фифата и винаги е бил по простата причина,че PES ми изглежда по-близо до действителността...(става въпрос за движенията на играчите)

Обаче екипите на отборите не са направени както трябва(не на всички)...

Също така физиономиите на играчите не са изпипани както във Фифа 06 и СПОРЕД МЕН играта на ЕА превъзхожда в тази част Pro Evolution Soccer.

Също така менюто на Фифата е много по-удобно и лесно в сравнение с PES.

Още един въпрос: Защо в игра за компютър има разни триъгълничета,квадратчета и тем подобни неща от сферата на Плейстейшън? Знам,че първо играта е била за конзолата,но като са се захванали да я правят за PC,то да го правят както трябва.

Не ми казвайте,че съм фифаджия и тем подобни...защото аз търся най-доброто и играя това,което най-много ми допада! И двете игри ми харесват и нямам намерение да трия нито едната,нито другата.

Просто според мен проблема на KONAMI е , че не всичко е изпипано докрай...

Я по-добре който не я е играл( ПЕС-а ) на почече от 4-та да не се изказва че големи смешки говорите!Не била доизпипана.Ало ти май за друга игра говориш.Дърпаш първия фикс пач от нета и ВСИЧКО ти е готово!Лица ,номера ,калеври ,такт. постройки всичко.Ама за вас явно не е важен ФУТБОЛА ами например колко е удобно менюто и колко песни има в OSD-то ,а?!А и онова не е гол ,може да се посъветвате с правилата във футбола кое е!

Я по-добре който не я е играл( ПЕС-а ) на почече от 4-та да не се изказва че големи смешки говорите!Не била доизпипана.Ало ти май за друга игра говориш.Дърпаш първия фикс пач от нета и ВСИЧКО ти е готово!Лица ,номера ,калеври ,такт. постройки всичко.Ама за вас явно не е важен ФУТБОЛА ами например колко е удобно менюто и колко песни има в OSD-то ,а?!А и онова не е гол ,може да се посъветвате с правилата във футбола кое е!

Еми ти може да си говориш квото си искаш,но като не знаеш кое съм играл по-добре не се изказвай!

Да съм казал,че едната игра е по-добра от друга?!? :blink:

Просто има неща по които едната превъзхожда другата и обратно!

Пък аз ще си казвам квото си искам,защото това си е мое мнение...

А и менюто е част от играта,което хич не е маловажно!

И ако може линк към фикса ...

Уважаваме ти мнението ама според мен не е миродавно ,не че моето е де.Та на въпроса.Тука http://www.pesfan.com/bulletin/home.php в петък ще пуснат ОПШЪН ФАЙЛ който ,както сигурно знаеш може само да едитва но не и да добавя изцяло нови екипи и калеври.Обаче трансферите ще са оправени и постройките на отборите.Тук http://www.gamingaccess.com/index.php?game...lution+Soccer+5 пък търси кога ще излезе Pes Access за ПЕС5 ,според мен тоя и на WOLF са най-добрите ПАЧОВЕ.

Ахам. И къде съм казал, че "щото Робиньо е 40-ти номер, затова не ми харесва" - типично изказване на PES-овец :laughing: . Мисълта ми беше, че не са направили елементарни неща - номерата примерно. Не съм фен на фифата, но в това отношение спрециално е по-добре ;). Така че следващия път като разбереш изказването, тогава говори :love .

След изказване от типа...

Пфф. Баси играта. Супер тъпа ми изглежда :(. Робиньо 40-ти номер :). Няма да издържа много :))), ще я трия :(

... какво да кажа?

Истината е, че не виждам някой да се е хванал за нещо сериозно, а обивнява лицензите. Това не е от вчера или днес, а още откакто PES се появи за PC, т.е. откакто стана конкуренция на FIFA.

искам да попитам нещо.....пес 5 има ли промени спрямо пес 4,защото да ви кажа нещо 4 не ми вдъхна много вяра и я изтрих.

1-движенията бяха мн .... нереални

2-екипите

3-лицата на играчите

4-отборите не бяха истински

А ти пуснали я?!Играта като за начало е по-бавна от предишната.Лицата на играчите не са същите като в 4-ката ако искаш провери ги едно по едно.Движенията са най-реалните до сега във футболна симулация.Да си виждал 2 минути след нарушението ,защото е имало атака за другия отбор ,да ти вдигнат картон другаде?!

Отборите никога не са били лицензнати всичките следователно и екипите.Утре търси на някой от горните сайтове опшън файл с фикс за това и си готов.( В интерес на истината движението от глезена което правят някои играчи е леко странно но това се преживява )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...