Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

е тя по принцип е излязла още от средата на август.да не си мислите че тея в европа не са си взели we9 .. ;)

между другото следващия pes май няма да излиза за ps2 а за ps3 но още нищо не се знае.играта ше е революционна.и още нещо.ако играта е за ps3 забравете да я пуснат за pc ,помнете ми думата.

поне първите 2-3 pes-a ще са ps3 exclusive :rolleyes:тва разбира се не е добре шото конзолата ше е доволно скъпа а и първата година няма да има чипове за пиратски :(

тея от konami твърдят че ps2 няма хардуерната мощ необходима за развитието на играта.

Нама да забравим за пускане за PC щото конами вече добре осъзнаха въможностите на този пазар за PES и няма туко така да го изключат от сметките си.Може да пусна 1-во WE за PS3 и след година версия PES ама чак да не го издадат?!Това( 1-вата възможност ) поне според мен е 100% сигурно.

Който има PS2 да погледне тук: http://thepiratebay.org/details.php?id=3398959

хващам бас че ше е ps3 exclusive. :D

помисли няма смисъл да я пускат за pc след като 95 % от хората ше си я изтеглят.докато на чисто новата платформа ще спечелят колосални суми и имай предвид че няма да е чипосана.100 % от игрите ше са оригинални.

МИСЛИ !

Мислим бе!Няма причина да не я пуснат(ама както казах поне след година ,година и нещо) все някакви продажби от 'белия' свят ще отчетат.Ми как да не омръзне фифата толкоз години едно и също."НОВО УВЕСЕЛИТЕЛНО ЗАВЕДЕНИЕ СЪС СТАРИ ТРУЖЕНИЧКИ НЕ СЕ ПРАВИ!!!!!" ;)

Добре де... един казва,че ще излезе петък,друг на 28-ми,трети на 69-ти...

Някой може ли да ми кажа официалната дата на излизането на играта за PC!

:unsure:

Е хора, та не ви ли се струват малко 3 дена... Чак толкова да сте се затряскали по тоя ПЕС не вярвам. И видьов ден ша довадя спокойно.И песчето ша се разцъка... Те КОНАМИ нарочно не е пускат още да потекат още повече лигите на феновете и.Пък и преди 20 дена излезна Фифа дето се вика още малко е цъкайте и след някой друг ден ще има Ънинстал....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...