Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

Е това ако не е смях не знам какво е...почнаха да се мерят пишки и в игрите...кой от колко време играел на дадена поредица. И това автоматично го прави про геймър. Няма значение, че някой дето играе от 1-2 години ама е навъртял значителен стаж ще го направи да си говори сам с играчите на монитора.

И като си ги изиграл всичките игри от серията какво? Да не би Конами да павят игрите само за теб или по твоя поръяка? Айде ако обичаш се ваздържай от такива "дълбоко смислени" изказвания.

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

преди pes1 и pes 2 са iss pro 98,iss pro evolution 1 и iss pro evolution 2

ама както и да е ...ми нервя се че преди да пуснат pes3 99 % от хората не я бяха чували и ся изведнъж се навъдиха мноо хора с компетентно мнение.сори,извинявам се за високомерността ,но в случая съм прав.знаех си че ще ви подразня с тва ,но не ми дреме.аз печеля от тва че съм изиграл всичко.

ami q mi kajete ot kdue da si namerq game pad za pc-to e 4e fifa i pes i nhl i nba i nfl seriite se igraqt mnogo po-lesno s game pad

Jarcomputers, Most и т.н.

Има добри за към 20 лв. (без вибрация)

аз си взех 1н с подобна форма като playstation джойстик..поне такова разположение на копчетата и с вибрация,магазина е в капанчето малко преди разкопките.вътре се продават неща на пулсар

Колега ми ти да не си мислиш че аз от другаде съм го взел?!Ама 1 година преди да заредят с тея падове от там си купих нормален PS2 и го преправих през принтер порт4ето да ба4ка! :D А за ISS поне аз съм чувал и играл.Тъй че спадам към единия процент.Наистина няма значение от кога играеш а дали си разбрал какво всъщност играеш!!!( извинявайте че се повтаям )А фифата с каквото и да я играеш си е аркада ,а не симулация като всеки продукт на големите EA - Chalenge EVERYTING!!!!!!!!!!!!!! ;)

е тогава браво.кат се отвори повече свободно време тряя се видим да направим едно батълче на pes... :beerchug

между другото в новия pes/we го има флип-флап финта на роналдиньо и го могат малко играчи.роналдо,кристиано роналдо,роналдиньо...или поне тях съм открил.финта се прави с 3 пъти r2

Ти си мислиш че незнам ли?!Виж говориш с човек дето се интересува от ИГРАТА ако ме разбираш.А да си забелязал на макс трудност в някои по-надървени срещи от Мастър Лийга как компа изведнаж почва да чийти!За пример мога да дам ако играеш с Реал Мад. срещите с/у Барса или Бетис така се получава и в Англия с Челси ,Ман Юн ,Арсенал и тн.Не е от моментното състояние на играчите ако това си мислиш ,за него знам даже мога да ти пратя и оказание с точно колко пада скила при различната моментна форма.

знам го тоя пик с оказанията с колко пада и се увеличава възможността при различната моментна форма..нещото което ме нерви на новите игри от поредицата е че са преебали много роберто карлос.на iss 1 и 2 той имаше макс спийд и пауър и го използвах като офанзивен халф и вкарвах мноо голове от далече и на всяка мастер лига той ми ставаше голмайстор,а ся си става само за ляв бек.нищо че има 99 пауър,ама удара му е мноо крив.

Дори в в тройката ставаше моя любим удар.Тича си Роберто по тъча малко преди центъра с топката и тогава ръчичките които държат гейм пада натискат r2 и задържат по време на удара.Хоп гол от два метра след центъра във вратата на чичо Оливер Кан!!! :devil

Az igrai tazi seria ot Pes4 nasam i se radvam che ia otkrih. Za syjalenie PES kato seria e nasochena kym iaponskia pazar i kym play station seriata konzoli. Tova naistana e nechestno spriamo PC gamerite koito se zadovoliavaha sys seriata fifa koiat ot 2002 godina nasam niamat dobra igra (izkliucvham novata 2006 shtoto samo demoto sym igral) Ot PES5 demoto vidiah che igrata veche mnogo prelicha na istinski football. Ima syshto neshta koito ne sa napravini kakto triabva (ili pone na nivo demoto koeto igrah) No opredeleno e po-dobra ot we8 ili pes4. A ne znam koi kaza za klaviaturata, az igrai s klaviatura. Ako niakoi me smiata za po-slab igrach neka se probvame kato izlez pylna PC versia na pes5.

Аз си свалих голямото демо с коментар от Хедоф,но нещо ми забива при инсталацията??Някой да е имал подобен проблем?

zamoth що да е нечестно спрямо пц геймърите.радвай се че въобще я пуснаха,иначе още всеки щеше да вика че фифата е единствения и най добър симулатор.от 98ма до 2003та игрите излизаха екслузивно само за плейстейшън.ся има за всекиго по нещо.честното според мен е че пц варианта е супер орязан по всички критерии и само ps2 геймърите могат да се насладят на играта в пълната и красота

Еби го тва демо със звук щом ти забива ,свали си онова без комент и открий ИСТИНСКИЯТ ФУТБОЛ! ;)

Еми и него свалих,но и то ми забива... :confused Иначе съм открил истинския футбол преди 2 години ;)

Оправих се вече ;) Поиграх доста на демото и много ми харесва.За мен ПЕС5 ще е по-добра от предната част ;)

Много добра игра ще бъде ,наистина.Добро впечатление ми направи ,че когато вкараш важен гол,дават агитката как се радва :punk Дано пълната версия да излезе по-рано от очакваното :)

Дълбоко се съмнявам.А да ти кажа ,ако искаш 99% истински екипи,емблеми,статистики на играчи формации на отборите и стадиони се регни на тоя сайт http://www.pesfan.com/bulletin/home.php и в деня на рилйза виж секцията доунлоадс за PC.Ще е option fail тъй че няма да е голям.Там можеш да намериш и много други пачове!!! ;) Аз лично съм с Exclusive Patch 2005 !Ма той е от Soccer Access

Дълбоко се съмнявам.А да ти кажа ,ако искаш 99% истински екипи,емблеми,статистики на играчи формации на отборите и стадиони се регни на тоя сайт http://www.pesfan.com/bulletin/home.php и в деня на рилйза виж секцията доунлоадс за PC.Ще е option fail тъй че няма да е голям.Там можеш да намериш и много други пачове!!! ;) Аз лично съм с Exclusive Patch 2005 !Ма той е от Soccer Access

Регнат съм на мн. сайтове свързани с ПЕС ;) Даже по едно време правих лица на футболисти,най-добрите ми бяха на Г.Марков и Росен Кирилов :D :P За съжаление,трябваше да правя реинстал на Windows и сега нямам ПЕС4(добре,че скоро излиза 5-тата част) ;)

1во ревю за ПЕС5..оценката е 10/10 :wacko: :punk ;)

http://www.gamerankings.com/itemrankings/l...reviewid=625013

• 2 weeks later...

хм...играта не излиза ли на 28-ми...или тва е само официалната дата

хм...играта не излиза ли на 28-ми...или тва е само официалната дата

И аз знам,че е на 28,но нямам нищо против да я имам една седмица по-рано :P Досега играх на демото,Арсенал са направени малко по-силнички от необходимото ,но няма лошо...Реал си изпатиха зле :punk :lol: ;)

Можете да разгледате това:

от http://www.pesfan.com/bulletin/showthread....t=87240&page=21

Today, 07:17 PM #312

Dotsy

Amateur

Supports: Liverpool FC

Dotsy 10

Anyone in Dublin - Byrne's World of Wonder (liffey valley) sold me a copy today. It's great! Looks like PES4 when you turn it on but you soon realise there's a whole lot of difference between them. It's a lot harder though - that'll take getting used to.

ЗНАЧИ Е ИЗЛЯЗЛА ВЕЧЕ!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...