EazY-E Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 вече ps2 версията се цъка онлайн Pro Evolution Soccer 6 (PAL-French)(Not Official) SLES_543.60 Disc ID: XX XX 01 40 74 or Disc ID: XX XX 01 40 FC с програмката IDCheck + Generator v1.0 - PE си набавяш целия цд кей , с WinDIP пачваш Iso-то ,записваш двд-то и играеш онлайн. на 90 % ми е играта,тая вечер ше я пробвам,но предварително съм сигурен че WSWE10 е много по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Ми играх я и се оказах прав.Много по зле е от японския wswe10 ,както pes5 беше по зле от wswe9 Интрото и менюто се различават от десятката.Тук за фон е сложен Адриано. Лицензите без пачове са различни също.Френското първенство е лицензирано,от английското Манчестър юнайтед са новия лицензиран отбор. Ювентус ги има при допълнителните отбори Като геймплей е по зле от десятката.Много по-мудна,топката се движи по-друг начин.Иначе графично си е същата.Не пиша това да ви дразня,ако искате по нататък влезте във форума на серията и четете сравненията на феновете. Все пак съм сигурен ,че ще ви хареса,ако ви харесват пц версиите на pes3,pes4 и pes5 и ако не сте играли японските версии за ps2. Мога да кажа ,че от pes-овете тази е най-добрата със сигурност. Все пак ще я играя,но само онлайн,защото е за зона европа(Pal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Я кажи верно ли е това за разликата м/у 50 и 60 херцовия геймплей...защото четох едно ревю на пълната версия в която има избор м/у двата вариянта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 значи на 50 херца графиката е много по-добра,но е толква мудно ,че поне за мен е непосилно да се играе.на 60 херца резолюцията е 83 % от тази на 50,но върви по-плавно и по-бързо. we 10 пък има само 60 хз. щото е НТСЦ,но нейните 60 херца са супер различни от тези при pes6. PC версията ще върви както ps2 версията на pes6 на 60 херца.то и на pes5,pes4,pes3 си имаше 50 или 60 херца.само pes 1 и pes2 са фиксирани на 50 херца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 четох едно ревю където пишеше че на 50 хз. била по-бърза.абсолютна глупост и прах в очите.на 50 херца е толква неадекватна и бавна че грам не може да се играе. между другото в това ревю пише че Накрая остана заключението. За мен това е най-добрия PES и за първи път от PES3 до сега води пред японския си еквивалент по отношение на геймплей. По-плавен по-балансиран и много по-реалистичен. Може би въпрос на вкус,но наистина е най-добрият pes дося. От друга страна липсата на немската лига, смяната на екипите, само петте нива на трудност спрямо шестте на WE10 и поредното слабо озвучаване показват, че има какво още да се иска и че играта е далече от пълния си потенциал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Абе то е ясно че докато Сони продължава с ексклузив апетите си няма да видим свестен порт( аз не ща порт ,а си искам РС разработка ама ех мечти ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 всъщност играта е доста добра.днес я разцъках повече време и виждам много плюсове.дори графиката е по-детайлна от we10,а вратарите много по-добри. 100 % най-добрият pes досега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Играх pes6 онлайн.Гадното е ,че пак върви едно такова бавно и лагаво като pes5.Добрата новина е че има доста новости в онлайна.Вече може от ps2 срещу Pc !!! Освен това може 2 вс 2 от 4 отделни места.Преди можеше 2в2 по 2ма човека на плейстейшън,а сега може и 2v2 от 4 отделни плейстейшъна/пц-та. Има слухове ,че конами ще подобрят сървърите до излизането на пц версията и английската версия за p2. Има и други нови неща,ама всичко е на френски и не мога да разбера.Май можеш да участваш и в онлайн турнири. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Еми само два дни останаха ще чакаме и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 на оригинален диск би трябвало и за pc да е излязла,шото имаше 40 човека в pc сървъра пп.аре някой да пусне тема за pes6 по правилата на форума,че да си пишем там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.