HBK Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 sorry no ne mojah da vidq post kadeto pishe za izlizaneto na pes6. ako moje da mi kajete ? В края на месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Абе май е време вече да се направи една тема за пес6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Ми аз отдавна съм направил за winning eleven 10 jp която излезе още април Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Само да вметна че Конами официално са заявили че Х-360 версията ще се забави иначе си остава 27 доколкото помня дата за нас и за PS2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 20-ти е датата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Значи само след 10 дни :) Тогава смятам да си освободя поне 3 дни само за PES 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Аве да ви запитам много ми е чудно на пц как ше стане една работа. Значи на we 10 за Ps2 понеже джойстика е с сетивни бутони колкото по силно натиснеш квадрат толква по силен е удара.А колкото повече задържаш и се пълни скалата е просто по висок. На пц как може да се регулира силата на удара след като джойстиците не са сетивни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Колкото повече задържиш толкова по-силен е удара Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Не е точно така ,аз играя с пад и при ПЦ-то не е точно както казахте...Височината и силата са пряко обвързани с продължителността на задържане...т.е. когато минеш една граница удара не става вече по-силен ,а по-висок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Тва не е добре. Височината и силата не трябва да имат връзка по между си.Ето затва е необходим джойстик с сетивност.При пс2 силата зависи единствено от това с ква сила натискаш копчето,а височината от продължителността. За пц може да има някви джойстици с сетивни бутони,но незнам дали самата версия ще го поддържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Тва не е добре.Височината и силата не трябва да имат връзка по между си.Ето затва е необходим джойстик с сетивност.При пс2 силата зависи единствено от това с ква сила натискаш копчето,а височината от продължителността. За пц може да има някви джойстици с сетивни бутони,но незнам дали самата версия ще го поддържа Не знам дали бутоните са сетивни, но аналоговия стик е яко в г"за.За няма и два месеца игра и се потроши. Никога повече няма да си взема dualshok! P.S. ЕazY-E, ако искаш ще ти го подаря, да ти покажа за какъв боклук ме агитира да си взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Имам 5 дуалшока и никой от тях не се е развалял никога.Незнам как си играл,но мойте нямат дори минимални проблеми. На всичко отгоре играя само с аналог.Никога с кръстачка.Просто нямам идея кво си правил с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Имам 5 дуалшока и никой от тях не се е развалял никога.Незнам как си играл,но мойте нямат дори минимални проблеми. Не знам как играя, просто играя много! Но от 5-те пада, който съм сменил, тоя издържа най-малко!Най-слабото място на пада според мен е левият аналогов стик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Хм интересно на мен пък кръстачката ми е по-удобна от аналога?Ще пробвам като излезе ПЕС 6 пак аналога да видя дали няма да е по-удобно ама не ми се вярва ,вече съм си свикнал...а колкото до това дали има сетивни и за ПЦ ,това вече според мен зависи и от начина по който е написан ПЕС за ПЦ.Все пак ако има такава опция поне аз не съм я усетил...то пък не съм сигурен дали и падовете които съм пробвал я имат де :)BTW не съм забелязал на нито една от кутия на пад да пише pressure sensitive така че Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Xbox 360 Pro Evolution Soccer 6 © Konami *FULLDVD* *PAL* Дано да излезе и release за PC версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Оле чудя се дали да чакам тази вечер или да си лягам???Просто нямам търпение!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Оле чудя се дали да чакам тази вечер или да си лягам???Просто нямам търпение!!! Еми и на мен ми се играе много,но вероятно няма да е днес В някои site-ове пише официална дата 27,дано не са прави,защото не ми се чака още цяла седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 pes6 излезе за ps2 вече.има я в isohunt.com онова за xbox 360 що го качват ,след като няма чипове за пиратски игри.чудна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Еми и на мен ми се играе много,но вероятно няма да е днес В някои site-ове пише официална дата 27,дано не са прави,защото не ми се чака още цяла седмица... PC версията ли ще излезе на 27? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 PC версията ли ще излезе на 27? По принцип пише,че ВСИЧКИ версии ще излезнат на 27.Фактът че вече има X-Box 360 и PS2 версия ме навежда до мисълта ,че и за ПЦ трябва да излезе много скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Дано да е по-скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Хм що така и PS2&X-360 версиите излязоха ,а за РС още я няма??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 споко и тя ще излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 pes6 излезе за ps2 вече.има я в isohunt.comонова за xbox 360 що го качват ,след като няма чипове за пиратски игри.чудна работа пак не си разбрал има начин за игра просто се хаква ДВД-то на конозлата но е малко рисковано а що се отнася до играта хората с ХБ360 казват че няма нищо next-gen в нея next-gen-a ще е в фифа 07 която излиза скоро за въпросната конзола Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 няма нищо некст ген ,защото дори и конами не я водят за такава.тоест играта е порт от ps2. некст ген pro evolution ще има чак когато се появи playstation 3 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.