Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

Виж сега то пак ще стане ако си слагаш риплеите в същия Folder.При мен поне така става ,за това вече в Folder 1 само сейвове си слагам а риплеите в 2&3&4&5&6 ;)

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Утре (14.05) в зала SPEED в 9.30 часа започват квалификациите за ESWC България 2006 по PES5. За повече инфо тук и тук. Надявам се да се видим там.

Квалификациите завършиха. В ожесточена конкуренция, сам срещу себе си, единственият представител на Пловдив, съм аз. Продължавам на финалите във Велико Търново на 27.05. Да стискате палци и там да е такава жестока борба и да замина за Франция!

pes_nextgen1.jpg

pes_nextgen2.jpg

Познах.Next gen-а на pes и we ще е само за конзоли.. :P

Тази година си бил сам срещу себе си ,но другата няма да съм ангажиран сериозно на датата за квалификациите( дано ) и ще се срещнем.Само за конзоли друг път.Тая работа ще издържи само 1 след пускането на играта ,после ще се обяви че се работи по версия за РС и ще си я получим с 7-8 месеца закъснение.А верно ли на квалификациите беше сам самичък?Защото точно това си говорех с един приятел ,че освен себе си не знам за други хора които да цъкат ПЕС...което ми се вижда странно.

П.П. Знам че шотовете са от бета ама играчите на 2-рия са като от восък което е...хм...недопустимо за WE.

Между другото играта ще продължи да излиза известно време и за ps2 ,така че портът който ще получите ще е от ps2 версията.Да не мислите че konami са такива малоумници да предоставят next gen футбол,който излиза за нечипирани конзоли и се играе на HDTV-та, за свободен даунлоуд за pc юзъри.

Ако ставаха така нещата,можеше да очаквате и порт на next gen-a на MGS4..... :blink:

Хе който дава присъди в миналото за бъдещето е осъден да ги изживее...не бързай толкова да прорукуваш.Живота е интересно нещо ,поднася всякакви изненади.

Мен ме е яд,че даже и да успея да се докопам до ps3,това което ще мога да играя ще е pro evolution soccer ,а не японския winning eleven,тъй като докато не чипосат ps3,само японците ще могат да си я играят.

hosta,next gen-а на играта официално е само за x 360 и ps3. Не пророкувам,а говоря с факти.Играта поне в началото ще си има версия с орязана графика и за ps2,която ще бъде портвана за pc.Просто си замисли колко много повече ще спечелят ако докато няма пиратство за x 360 и ps3 играта е само за конзоли.Всеки който ще иска да я изиграе ще трябва да купи оригинално копие,докато ако я пуснат за pc всеки ще си я дръпне фрий от нета.

Така стана и преди 6 години като излезе ps2.Пуснаха и орязана версия на pes и за ps1-компромисен вариант за феновете на поредицата,които все още не са си купили новата конзола.

Дано серията да дръпне още повече и конами да правят една и съща версия,а не разликите между техния winning eleven и европейския pes да не са толкова колосални

пп.

Представям си рая така: 42 инча hdtv плазма,ps3 ,удобено кресло,безжичния dualshock 3 и Winning Eleven:11 поставен в конзолата....

Eми честно казано и аз имам някакви надежди че ще може и да се сдобия с PS3-ка ама за момента нищо не се знае...в крайна сметка истината е само една истинския футбол ще си истане за PS както и да портват версиите.

Е само 100 ли бе,според мен е 1000 пъти.

новата фифа е сто пъти по-яка от прото

lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ша се скъсам от смях...

Както и да е няма да обсъждам, писал съм си мнението за фифата там кадето трябва. Този пост както и този на Nesta_86 са напълно излишни тук...

Фифа 2006 е най-нещастната игра на света погледнато от страна на трудност. На най-лесно биеш с 8-0, вдигаш с едно ниво и не можеш да надбягаш противника и да му вземеш топката. Да не говорим, че с колегата в офиса бяхме свидетели на бъгове като - топката минава покрай вратата, а играта зачита гол и дава да се изпълнява център. че и с най-голямата си наглост, дава и повторение. Ако някой иска да види сам, ще му пратим сейва на повторението. НО има един мноооооого голям, поне за мен, плюс пред ПЕС 5 за PC. Фифата е много "по-жива". коментаторите са по-ентусиазирани, звуците на публиката са много по-добри, цветовете, терените, менютата. Всичко това придава много по-голяма емоция, но пък физиката на топката и играчите в ПЕС 5 е класи над тази във Фифа. Друг минус на ПЕС е изключително смешния потбор на отбори. Пускам се да играя сезон във висшата лига и вместо таблица виждам някакви групи, все едно играя турнир. Може и турнинр да е пишело, но аз останах с впечатлението, че ще играя сезон. Тази мизерна селекция на играчи и отбори ли е възможна само или аз не съм направил нещо както трябва? Във фифата има стотици отбори и хиляди играчи, а в ПЕС отборите не минават 100... трагично.

Iss pro 98 има само 40 отбора,но това не й пречи да е страхотен футболен симулатор(между другото днес си я взех втора ръка оригинална :D )

На pe/we има само големите първенства плюс някой по-известни отбори,чиито първенства не са включени,но ценното е че играчите се различават много по между си,на we 10 даже и неизвестни и забравени играчи като Янкер например са с физиономия 1 към 1 като на живо и с реални оценки, и има огромна разлика с кой играеш...

• 2 months later...
Има ли шач с който може без оригинален кей да се играе с приятел ?

Може, на един компютър. До 8 човека могат да играят стига да имаш достатъчно "дупки"(USB) на него.

Аз я играя онлайн за ps2.Има много хора(14 000) и дивизии-все още съм в графата аматьори и в най-ниската дивизия.

Някой който я има оригинална за PC да ме потърси ника ми е andycolebg.Искам да разбера дали може да се играе версията на пц срещу тази за пс2.Тоест дали мрежата е обща.Тва ми е чудното дали е така.

Играя я на пиратски диск,но за ps2 има един много лесен начин пиратските игри да си вървят нормално онлайн.

Аз я играя онлайн за ps2.Има много хора(14 000) и дивизии-все още съм в графата аматьори и в най-ниската дивизия.

Някой който я има оригинална за PC да ме потърси ника ми е andycolebg.Искам да разбера дали може да се играе версията на пц срещу тази за пс2.Тоест дали мрежата е обща.Тва ми е чудното дали е така.

За РС има регистрирани близо 130 000 акаунта (средно се дели на 3 и се получава реалната бройка на хората), тъй че сигурно ти влизаш в друг сървър и мисля че няма да може да се играe РС v\s PS2.

Между другото в онлайн като че ли геймплея е съвсем друг.Скоростта на играта е по-бавна и мудна.Не е лагване просто върви странно и гадно...

Тва забелязал ли си го в PC версията...Незнам дали е от скоростта на нета.

Между другото в онлайн като че ли геймплея е съвсем друг.Скоростта на играта е по-бавна и мудна.Не е лагване просто върви странно и гадно...

Тва забелязал ли си го в PC версията...Незнам дали е от скоростта на нета.

Абсолютно! Пълен леш е, нищо общо със сингъл геймплея.

Дано в pes6 го оправят това.Просто ме вбесява.Ако беше както в "offline"-a щях да правя далеч по-добри резултати.Дано поне за всички да е така ,а не някои да са ощетени.

Цъка ми се и winning eleven 10 online обаче е NTSC-JP ,а не PAL и не мога да играя в японски сървъри

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...