hosta Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Виж сега то пак ще стане ако си слагаш риплеите в същия Folder.При мен поне така става ,за това вече в Folder 1 само сейвове си слагам а риплеите в 2&3&4&5&6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Утре (14.05) в зала SPEED в 9.30 часа започват квалификациите за ESWC България 2006 по PES5. За повече инфо тук и тук. Надявам се да се видим там. Квалификациите завършиха. В ожесточена конкуренция, сам срещу себе си, единственият представител на Пловдив, съм аз. Продължавам на финалите във Велико Търново на 27.05. Да стискате палци и там да е такава жестока борба и да замина за Франция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Познах.Next gen-а на pes и we ще е само за конзоли.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Тази година си бил сам срещу себе си ,но другата няма да съм ангажиран сериозно на датата за квалификациите( дано ) и ще се срещнем.Само за конзоли друг път.Тая работа ще издържи само 1 след пускането на играта ,после ще се обяви че се работи по версия за РС и ще си я получим с 7-8 месеца закъснение.А верно ли на квалификациите беше сам самичък?Защото точно това си говорех с един приятел ,че освен себе си не знам за други хора които да цъкат ПЕС...което ми се вижда странно. П.П. Знам че шотовете са от бета ама играчите на 2-рия са като от восък което е...хм...недопустимо за WE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Между другото играта ще продължи да излиза известно време и за ps2 ,така че портът който ще получите ще е от ps2 версията.Да не мислите че konami са такива малоумници да предоставят next gen футбол,който излиза за нечипирани конзоли и се играе на HDTV-та, за свободен даунлоуд за pc юзъри. Ако ставаха така нещата,можеше да очаквате и порт на next gen-a на MGS4..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Хе който дава присъди в миналото за бъдещето е осъден да ги изживее...не бързай толкова да прорукуваш.Живота е интересно нещо ,поднася всякакви изненади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Мен ме е яд,че даже и да успея да се докопам до ps3,това което ще мога да играя ще е pro evolution soccer ,а не японския winning eleven,тъй като докато не чипосат ps3,само японците ще могат да си я играят. hosta,next gen-а на играта официално е само за x 360 и ps3. Не пророкувам,а говоря с факти.Играта поне в началото ще си има версия с орязана графика и за ps2,която ще бъде портвана за pc.Просто си замисли колко много повече ще спечелят ако докато няма пиратство за x 360 и ps3 играта е само за конзоли.Всеки който ще иска да я изиграе ще трябва да купи оригинално копие,докато ако я пуснат за pc всеки ще си я дръпне фрий от нета. Така стана и преди 6 години като излезе ps2.Пуснаха и орязана версия на pes и за ps1-компромисен вариант за феновете на поредицата,които все още не са си купили новата конзола. Дано серията да дръпне още повече и конами да правят една и съща версия,а не разликите между техния winning eleven и европейския pes да не са толкова колосални пп. Представям си рая така: 42 инча hdtv плазма,ps3 ,удобено кресло,безжичния dualshock 3 и Winning Eleven:11 поставен в конзолата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Eми честно казано и аз имам някакви надежди че ще може и да се сдобия с PS3-ка ама за момента нищо не се знае...в крайна сметка истината е само една истинския футбол ще си истане за PS както и да портват версиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 новата фифа е сто пъти по-яка от прото Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Е само 100 ли бе,според мен е 1000 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 новата фифа е сто пъти по-яка от прото lol Ша се скъсам от смях... Както и да е няма да обсъждам, писал съм си мнението за фифата там кадето трябва. Този пост както и този на Nesta_86 са напълно излишни тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 новата фифа е сто пъти по-яка от прото новата фифа е трагедия отвсякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Фифа 2006 е най-нещастната игра на света погледнато от страна на трудност. На най-лесно биеш с 8-0, вдигаш с едно ниво и не можеш да надбягаш противника и да му вземеш топката. Да не говорим, че с колегата в офиса бяхме свидетели на бъгове като - топката минава покрай вратата, а играта зачита гол и дава да се изпълнява център. че и с най-голямата си наглост, дава и повторение. Ако някой иска да види сам, ще му пратим сейва на повторението. НО има един мноооооого голям, поне за мен, плюс пред ПЕС 5 за PC. Фифата е много "по-жива". коментаторите са по-ентусиазирани, звуците на публиката са много по-добри, цветовете, терените, менютата. Всичко това придава много по-голяма емоция, но пък физиката на топката и играчите в ПЕС 5 е класи над тази във Фифа. Друг минус на ПЕС е изключително смешния потбор на отбори. Пускам се да играя сезон във висшата лига и вместо таблица виждам някакви групи, все едно играя турнир. Може и турнинр да е пишело, но аз останах с впечатлението, че ще играя сезон. Тази мизерна селекция на играчи и отбори ли е възможна само или аз не съм направил нещо както трябва? Във фифата има стотици отбори и хиляди играчи, а в ПЕС отборите не минават 100... трагично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Iss pro 98 има само 40 отбора,но това не й пречи да е страхотен футболен симулатор(между другото днес си я взех втора ръка оригинална ) На pe/we има само големите първенства плюс някой по-известни отбори,чиито първенства не са включени,но ценното е че играчите се различават много по между си,на we 10 даже и неизвестни и забравени играчи като Янкер например са с физиономия 1 към 1 като на живо и с реални оценки, и има огромна разлика с кой играеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Има ли шач с който може без оригинален кей да се играе с приятел ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Има ли шач с който може без оригинален кей да се играе с приятел ? Може, на един компютър. До 8 човека могат да играят стига да имаш достатъчно "дупки"(USB) на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 A може ли от два компютъра без оригинален кей ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 A може ли от два компютъра без оригинален кей ? Не Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Аз я играя онлайн за ps2.Има много хора(14 000) и дивизии-все още съм в графата аматьори и в най-ниската дивизия. Някой който я има оригинална за PC да ме потърси ника ми е andycolebg.Искам да разбера дали може да се играе версията на пц срещу тази за пс2.Тоест дали мрежата е обща.Тва ми е чудното дали е така. Играя я на пиратски диск,но за ps2 има един много лесен начин пиратските игри да си вървят нормално онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Аз я играя онлайн за ps2.Има много хора(14 000) и дивизии-все още съм в графата аматьори и в най-ниската дивизия.Някой който я има оригинална за PC да ме потърси ника ми е andycolebg.Искам да разбера дали може да се играе версията на пц срещу тази за пс2.Тоест дали мрежата е обща.Тва ми е чудното дали е така. За РС има регистрирани близо 130 000 акаунта (средно се дели на 3 и се получава реалната бройка на хората), тъй че сигурно ти влизаш в друг сървър и мисля че няма да може да се играe РС v\s PS2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Между другото в онлайн като че ли геймплея е съвсем друг.Скоростта на играта е по-бавна и мудна.Не е лагване просто върви странно и гадно... Тва забелязал ли си го в PC версията...Незнам дали е от скоростта на нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Между другото в онлайн като че ли геймплея е съвсем друг.Скоростта на играта е по-бавна и мудна.Не е лагване просто върви странно и гадно...Тва забелязал ли си го в PC версията...Незнам дали е от скоростта на нета. Абсолютно! Пълен леш е, нищо общо със сингъл геймплея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Дано в pes6 го оправят това.Просто ме вбесява.Ако беше както в "offline"-a щях да правя далеч по-добри резултати.Дано поне за всички да е така ,а не някои да са ощетени. Цъка ми се и winning eleven 10 online обаче е NTSC-JP ,а не PAL и не мога да играя в японски сървъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Като бях на Гигабит и само като играех с Евроком лагваше. С повечето чужденци вървеше гладко Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 На някой занимава ли му се да направим option file с актуалните трансфери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.