Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

Днес се проведе второто издание на турнира по PES5. Имаме нов дебютант и съответно лидер - Stefan.

Ето класиране и резултати!

Final Standing Win Draw Lose GD Points

Stefan І 7 2 1 18-5 23

Frisco ІІ 7 0 3 20-7 21

Imhotep1 ІІІ 5 2 3 15-15 17

Trajan ІV 4 1 5 10-16 13

Botev1912 V 3 0 7 9-17 9

Makatol VІ 1 1 8 9-21 4

Imhotep1-Frisco 2:1 2:1

Botev1912-Trajan 1:2 0:1

Makatol-Stefan 0:1 0:3

Imhotep1-Trajan 1:2 2:0

Makatol-Frisco 0:1 1:3

Stefan-Botev1912 2:0 2:0

Imhotep1-Stefan 1:1 0:4

Botev1912-Frisco 0:2 0:4

Makatol-Trajan 1:2 2:1

Frisco-Stefan 2:0 0:2

Imhotep1-Botev1912 1:3 1:0

Makatol-Botev1912 1:2 1:3

Stefan-Trajan 2:2 1:0

Imhotep1-Makatol 3:3 2:0

Frisco-Trajan 2:0 4:0

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Mom4eta,tykmo si opravih Pc-to (be6e razvaleno) i gledam,4e pi6ete za nqkakvi turniri?Da ne bi da ima na4in da se igrae ONLINE bez originalna igra?Oshte edno vypros4e-koi e posledniqt patch?Mersi:)(Sorry za 6liokavicata,ama o6te ne sym si install kirilica:))

Не може да се играе онлайн без легален cdkey. Аз си купих оригинална и цъкам с различни хора по света. Супер яко е. С 85-90 % от хората не лагва изобщо (на Гигабит 18 лв съм). Върви така все едно играя сингъл. Играта си заслужава всяка дадена стотинка.

Излезе пач за световното 2006 http://www.gamingaccess.com/index.php?news...anguage=english изиграйте истинската World Cup 2006.

Ето и направо към свалянето линк http://files.filefront.com/WC+PATCH/;49699...ileinfo.html.За да играете този пач трябва да имате вече инсталнат PES 5.

wswe10 която излиза на 27 април е специално за световното и ше има доста неща за самото първенство.

wswe10 която излиза на 27 април е специално за световното и ше има доста неща за самото първенство.

Ще я има и за ПЦ,нали? :)

Тоя пач изглежда добре,но за да се инсталира иска DKZ Studio,а при мен има проблем с програмката.Инсталирам я,и след като я стартирам ми дава някаква гадна грешка???Някой да има идея как се оправя това?

Ще я има и за ПЦ,нали? :)

Не.Тва е jp версията,която винаги излиза най-рано и за ps2.За pc ще се появи pes6 според мен също преди световното.

World Cup 2006 пача не съм си го качвал ,но доколото знам той включва ВСИЧКИ стадиони и отбори.Също така и нови калеври( тях си ги качих отделно страхотни са ) и екипите на отборите са обновени.Доста е бъгав май ,защото в сайта който съм дал вече пуснаха първи ъпдейт.

Проблема с DKZ е наистина много гаден просто пробвай да свалиш от 5-6 различни места програмата и която от версиите бачка си я запази направо на харда ,че е мноо противен тоя ерор ;)

Hosta

знаеш ли някъде където dkz не е развален.шото от на всякаде ми дава error.а на ps2 за winning eleven пачовете също се слагат с dkz. искам си сложа един обаче дава ерор...

та моеш ли ми помогнеш ?

редно е да пиша и тук

Вижте 6 минутно клипче от геймплей-а на world soccer winning eleven 10 който излиза на 27 април

http://www.gamershell.com/download_13232.shtml

свалете го от линка.

демото на геймплей-а почва някъде след първата минута

и забележете новите движения и най вече новия пас с пета на роналдиньо

и вече има бързо изпълнение на пряк с l1 и r1 едновременно

супер доволен съм сигурен съм че ще е много добра.освен това не очаквах,но графиката е доста по-добра.

айдее да идва 27 април :)

Значи проблемът може би е в уиндоуса ми...

Защото преди бях с друга версия и си ми вървеше...

Taka DKZ-то първо.Еми като се замисля и при мен чак след пре-инстал почна да се държи като хората.А колкото до филмчето с геймплей.Еми какво да кажа.ЕА никога няма да разберат къде е магията която прави футбола футбол ,а Конами за сметка на това преоткриват най-прекрасната игра отново и отново.Само ми е леко притеснено какво ще правя с геймпада си че само от излизането на PES 5 до сега сменям 2-ри.Не ги чупя просто гумените уплатнения м/у бутоните и платките се късат( смятайте за колко игра става въпрос ).Най-добре още от сега да се запася с поне още 2-3 пада :)

Taka DKZ-то първо.Еми като се замисля и при мен чак след пре-инстал почна да се държи като хората.А колкото до филмчето с геймплей.Еми какво да кажа.ЕА никога няма да разберат къде е магията която прави футбола футбол ,а Конами за сметка на това преоткриват най-прекрасната игра отново и отново.Само ми е леко притеснено какво ще правя с геймпада си че само от излизането на PES 5 до сега сменям 2-ри.Не ги чупя просто гумените уплатнения м/у бутоните и платките се късат( смятайте за колко игра става въпрос ).Най-добре още от сега да се запася с поне още 2-3 пада :)

С какъв пад си и колко струва? :)

Аз се надявам КОНАМИ да поработят над съдиите,защото ми писна от тях..Много неприятно впечатление ми прави,когато се откъсвам сам срещу вратаря,някой защитник ме достигне,бута ме и не получава нищо(а за такова нарушение,когато се спира нападател да излезе сам срещу вратаря се дава директен червен картон).В друг случай,аз извършвам подобен фал в ТЯХНОТО поле и получавам жълт картон..баси тъпия критерии.Дано в ПЦ версията да може да се регулира стриктността на съдията:)

@Eazy-E,WE10 за Пц ще излезе преди WC2006,нали? :)

Зависи от пада. Моя е Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad и изгежда доста здрав. Мисля че може да изкара без проблеми няколко години

Еми кво очакваш,от онея емитации speed link.В магазина на улица Загреб, те са по 20 лв ,а Sony Dualshock 2 е 65 лв....Dualshock 2 е немислимо да ти се развали.А имам и 2 dualshock 1 още от ps1 дето за 8 години зверска игра нямат нито 1 повреда.

А иначе не казвате гледахте ли филмчето на wswe10.Вижте колко много нови движения има бе хора.Вижте паса на Роналдиньо

Останаха 10 дни !!!

пп.

hosta,вместо да се запасяваш с 2-3 пад-а ,що не си вземеш dualshock 2 и един преходник от playstation 2 към pc.Едва ли някога ше ти се развали,освен тва има сетивност на бутоните-функция която отсъства от копието на speed link

Вече World Soccer Winning Eleven 10 за ps2 излезе.Качиха я в аренабг

http://www.arenabg.com/details.php?id=4337...ewcomm#comments

линк

утре ще пиша за първите си впечатления от играта.като за начало няма да има пач за английско меню

• 2 weeks later...

Ебати ужаса,за пореден път ми скапва сейв-а от ML...тъкмо преди да почна мача ,играта ми забива.Много е дразнещо това,защото тъкмо си бях купил доста добри футболист и ставаше интересно.Дано да го оправят в следващата серия :angry:

Махни си всички риплеи от директорията в друга и си говтов.Само сейва си остави в папката ;)Ае и кажи дали съм помогнал.И при мен стана вече 20-на пъти :)

Еми..не стана :( Изтрих си сейв-а ,защото играта изцяло започна да ми блокира от него,сега нещата се оправиха и почнах International Leage с Испания :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...