Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

само да добавя нещо

wswe=iss pro

wswe2= iss pro 98

wswe3= iss pro evolution

wswe4= iss pro evolution 2

wswe5= pes

wswe6= pes2

wswe7= pes3

wswe8= pes4

wswe9= pes5

като на всякъде = е в кавички ;)

на pes5 на 6 звезди на master league допуснах един единствен гол за цял сезон

Ей това ми е малко трудно да го повярвам. Kараш ме да си мечтая да играя срещу теб

ние сме играли с теб на pes4 и we8 онлайн и правихме равностойни мачове,и ти си ме побеждавал,но да отбележа че играех в началото с клавиатура а после 2-3 мача направихме като си взех един смешен джойстик от 18 лв който е цяла буца и е крайно неудобен

на ps1 и ps2 като си играя с истинския дуалшок на повечето версии и особено на iss2 съм почти непобедим ;] все пак играя сериозно серията към 7 години вече.

както и да е става дума само за playstation версиите.говоря за един допуснат гол на 6 звезди на pes5 за ps2 като бях във втора дивизия.не твърдя че съм добър на pc версията която си е доста различна и лично не ми доставя почти никво удоволствие.едва ли ше седна да играя някога pes за pc освен ако по няква нереална случайност pes6 който ще е за ps3 излезе и за pc

ima li oshte ot kade da se svali igrata s patchnat patch :D ?

Poneje link-ovete nerabotqt v purvoto mnenie.

линка е подменен - неработеше, защото файлът е бил изтрит.

10х to Botev1912

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Първият турнир по PES5 е вече факт !!!

Проведе се на 3 PC-та у нас. Ето участниците, резултатите и класирането:

Players/ Final Standing/ Win/ Draw /Lose / GD /Points

Zamoth І 7 2 3 20-10 16

Frisco ІІ 6 3 3 20-8 15

Imhotep1 ІІІ 6 2 4 22-13 14

Ilin ІV 5 4 3 19-15 14

Makatol V 6 1 5 16-16 13

Botev1912 VІ 1 5 6 11-20 7

Trajan VІІ 2 1 9 11-37 5

Ilin – Botev1912 2-1 4-1

Zamoth-Makatol 0-2 3-1

Imhotep1-Trajan 4-0 6-0

Ilin-Makatol 1-0 2-0

Frisco-Zamoth 2-3 1-0

Botev1912-Trajan 2-3 0-2

Ilin-Trajan 2-2 4-3

Frisco-Botev1912 0-0 0-0

Imhotep1-Makatol 0-1 4-1

Imhotep1-Ilin 1-1 2-1

Makatol-Frisco 1-0 0-2

Botev1912-Zamoth 0-0 3-2

Trajan-Frisco 0-4 0-4

Ilin-Zamoth 0-0 0-1

Botev1912-Imhotep1 1-2 0-0

Makatol-Trajan 3-0 2-1

Frisco-Ilin 3-1 1-1

Zamoth-Imhotep1 2-1 3-0

Makatol-Botev1912 3-1 2-2

Zamoth-Trajan 4-0 2-0

Imhotep1-Frisco 2-1 0-2

Първият турнир по PES5 е вече факт !!!

Проведе се на 3 PC-та у нас. Ето участниците, резултатите и класирането :

......

Браво бе, ако имах възможност щеше да дойда да ви покажа как се играе, ама сте ми далечко :P

Imhotep1, пиши тука и при другите турнири резултатите B)

че аз от както се помня още от версията на pro evolution за sega mega drive която беше преди 8 години правя турнири на играта в нас с по 10-12 човека на принципа всеки срещу всеки

последния беше на winning eleven liveware evolution за ps2 преди два месеца 8 човека на пряка елиминация

така че "първи турнир вече е факт" малко гръмко.тва е по скоро приятелско събиране както са и нашите турнири.ние сме правили над 20 турнира и то много преди да има някви наченки че ще пуснат порт за pc.

във София в НДК където правиха турнири на Tekken 5 и Soul Calibur 3 имаше идея за официален турнир 2v2 с multi tap на pes5 за ps2 но организаторите се ограничиха само с fighter-и

EazY-E за следващия турнир ще имаш специална покана.Необяснимо за мен, всички изявиха желание да те бият. Тъй, че считай се за поканен.

може и да дойда(ако напрайте турнира на we9 за ps2)...по принцип имам с кой да цъкам така че не съм зажаднял за мулти...

на pc версията въобще не съм добър,губил съм онлайн от теб ,от botev1912 и от други

ако скоро време правя турнир на ps2 ще ти кажа ако искаш и ти да дойдеш

пп.

само не разбрах закво всички искат да ме бият.да не би да съм някав световно известен плейър :D

ако скоро време правя турнир на ps2 ще ти кажа ако искаш и ти да дойдеш

пп.

само не разбрах закво всички искат да ме бият.да не би да съм някав световно известен плейър :D

С удоволствие ще дойда, макар че никога не съм играл на PS2.

пп.

Не съм казал, че искат да те бият на PES

Здр всички! Искам да поздравя Imph за иницитивата! Надявам се да се повтори това с още повече хора. За съжаление не знам дали ако се организира турнир с награден фонд дали ще се появят достатачно желаещи. (бтв не знам да има разлкиа между ps2 и pc версията). Пак да поздравя и се радвам че имах късмета да бъда първи макар и да не се надявах.

Здр всички! Искам да поздравя Imph за иницитивата! Надявам се да се повтори това с още повече хора. За съжаление не знам дали ако се организира турнир с награден фонд дали ще се появят достатачно желаещи. (бтв не знам да има разлкиа между ps2 и pc версията). Пак да поздравя и се радвам че имах късмета да бъда първи макар и да не се надявах.

Според мен така както сте успяли да се съберете сте си били достатъчно - само ме е яд, че не успях да дойда и аз :bgrin:

Няма смисъл от награден фонд - важното е истинските фенове да са там B)

А пък и се играе за кеф, не за пари :)

P.S. Сега тренирам, като решите да направите нов турнир свиркайте - ясно, че ще съм от последните (нямам възможност да играя повече от 1-2 часа на седмица), но пък за мен ще е удоволствие самото ми присъствие :P

Охх от доста време не съм се навъртал в форума.Гледам че добре си върви темата.Един анонс да направя след няколко седмици ще излезе World Cup 2006 Patch за PES5 тъй ,че може да се направи турнирче на негова основа.А я дайде още инфо от вашето събиране ,нещо риплеи ,схеми на турнира.С кой отбор бе победилия и каква схема бе най-печеливша?

• 2 weeks later...

http://www.alphalink.com.au/%7Ewarrior/ISSreviews.htm

тук има инфо и ревюта за всичко от поредицата още от най първите игри за nintendo и sega md

обложките на всички версии на играта за всички региони

пропуснали са да пишат само за winning eleven liveware evolution и world soccer winning eleven 9

не съм играл най старата за NES и двете iss версии за n64,а единствената която ме разочарова е портът от n64 за ps1 ISS 2000

най-добрите са iss deluxe(игра от 1995 за sega ,с коментатор,финтове,играчите са с различни прически и цвят на кожата,има избор дали да вали сняг или дъжд) ,iss pro 98,iss pro evolution 2 и we:liveware evolution

на който му е интересно да чете и разгледа ;)

Момчета много ви моля помогнете.При опит да подкарам играта онлайн,като дам на Network ми изписва:

Unable to transmit using UDP port 5730.

You may need to connect directly to the internet or adjust your connection device ie.roter settings etc.

Assign DMZ,Port Mapping,Cofigure NAT Table and other router settings to the console.

Individual product may use unique terminology.

Помонете моля ви че почвам да се разболявам след тия 70лв.за оригинален сд-кий.

някои може ли да ми даде директен линк към Супер Пача 2.0 версия ?! че до ся са рових из темата и намерих само някакви торенти от които не мога да го сваля щото няма сийд :(

благодаря предварително ! :)

Търси се един човек да попълни бройката от 8 души за турнир по PES5, който ще се проведе в неделя (02.04) от 9 часа у нас. За сега сме: аз, Botev1912, makatol, frisco, _Stefan, Ilin & Trajan.

Който има мерак да ми пише PM или да ме намери за подробности в Skype nick: Imhotep1976.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...