Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply
:punk Сега се чудиш как си се оставил да играеш онова "нещо" преди ,нали? ;)

Има нещо вярно :D

Кои пачове и на кой сайт?!Ако искаш да си свалиш Супер Пач 2006 тук http://www.gamingaccess.com/index.php?game...category=soccer без регистрация може да го дръпнеш.Опшън файлове има и тук http://software.filefront.com/Pro+Evolutio...nformation.html .

дай директен линк към суперпача че нещо не мога да се оправя в сайтовете

Някой може ли ги тея магии ?

http://video.google.com/videoplay?docid=50...29087637&q=pele

Ако ги можете, казвайте веднага :)

На тая игра няма ли финтове, или просто аз немога да ги правя ?!?

Това става само с играчи с много нисък стат за използване на слабия си крак( не водешия ).Христо Стоичков е такъв ама ако го купите поне три сезона искаше развитие в 4-ката докато почне редовно да ползва този удар.А в новата версия нямам време да я играя ама сега като свърша 2-рия сезон предполагам че или Chapi( млад играч от компа пуснат ) или Orlleano ( пак такъв ) ще се справят с поръчението ;)Аду също е вариянт!А финтовете ако нямаш геймпад просто забрави ,сори ама е така.

PC Game ISOs Pro Evolution Soccer 5 © Konami *DVD* RELOADED

pes5logo_sm.jpg

DOWNLOAD !

Option File (27.10.05) - 10x to hosta

Option File (03.11.05) - 10x to hosta

Option File (03.11.05) - 10x to hosta

PES ACCESS 2006 - 10x again again and again to hosta

PES5 BG Patch - 10x to Botev1912

SuperPatch-нат PES5 - 10x to Botev1912

може ли да ми обясниш как да си сваля бг пача

Това става само с играчи с много нисък стат за използване на слабия си крак( не водешия ).Христо Стоичков е такъв ама ако го купите поне три сезона искаше развитие в 4-ката докато почне редовно да ползва този удар.А в новата версия нямам време да я играя ама сега като свърша 2-рия сезон предполагам че или Chapi( млад играч от компа пуснат ) или Orlleano ( пак такъв ) ще се справят с поръчението ;)Аду също е вариянт!А финтовете ако нямаш геймпад просто забрави ,сори ама е така.

Е стига бе, ти ме разби :)

Геймпад имам, но кажи как стават с клавиатура, пък в краен случай ще пробвам и с геймпада.

Reality - незнам, питай някой, който го е качвал

завъртане на десен аналог-рулетка

пас и удар едновременно-залъгващ финт

помпене на l1 друг финт с прекарване на топката между краката

нагоре плюс r2 финт със стъпка на страни

3 пъти r2 с ronaldinho,ronaldo или cristiano ronaldo-flip flap...незнам кой друг освен те го могат

и има и други пинизи

натискане на r2 точно като ти правят подсечка-подскок с топката над подсичащия

когато топката пада отгоре натискаш нагоре плюс r2 и се прехвърля с крак над главата

а при преките, с l2 се вика втори играч,с натискане навътре на десен аналог(тва се води r3) ,близкият до топката чуква на другия за удар,

като държиш l1 и биеш,шутира по близкият до топката ... и така ;]

мен лично финтове не ми тряят много.тоест трябват но ефективни

най добрата система за управление от поредицата има iss pro 2(последната за playstation 1),а там финтовете са едва три..

С клавиетура стават ако си настроиш ,примерно , от NUM Pad-а стрелките да отговарят на посоките на аналога които е описал колегата отгоре.Това обаче е страшно не практично на PES3 играх така преди да си взема пад с който преоткрих играта още веднъж това е истината тая игра НЕ е за комп.Най-добрия начин поне да осетиш част от нея е да играеш с пад с клавиетура се осакатяваш само и губиш от красотата на мача.А ако си мислиш че най-красивите голове се правят с финт жестоко се лъжеш първо разбери тактическата страна на играта и ще видиш че и без много финтове можеш да твориш изкуство ;)

днес като цъкнах с 1н we9 стабилно около 5 часа,и след тва изиграхме мач на pes5 и ни се стори пародия...

евала на konami че все пак останаха лоялни по този начин към sony

само да кажа че съм длъжен да напиша този пост за всеки заинтересован фен на поредицата

съпоставка между World Soccer Winning Eleven 9 и Pes5

първо да уточня че става дума за японската версия на играта която излезе още през август 2005 и е само за ps2 а не американската която се казва Winning Eleven 9 international и ще излиза(ако не е излязла де)

въпросната игра е само за япония.в смисъл дори за ps2 не излиза официално на оригинален диск в европа и е достъпна само за хора с чип.

играта е изцяло на японски но това не е проблем защото в нета има пач който поне превежда менютата имената на играчите и отборите на английски.така започвам със сравненията които са напълно обективни

при wswe9 скоростта на играта е съвсем различна в сравнение с pes5. дразнещото падане на кадрите при статични положения което се наблюдава в всички версии на pes5 напълно отсъства при we9 което е огромен плюс.

ударът е много по силен.смисъл един истински силен цепон на адриано с 99 power може да бъде почувстван с много по голям кеф.просто топката лети като снаряд.при пряк свободните също е много по адекватно изпълнението

трудността е много по-висока от тази на pes5.на pes5 на 6 звезди на master league допуснах един единствен гол за цял сезон.изкуствения интелект при pes5 е плачевен.въобще не си атакуван.аз лично допускам максимум 2 удара от компютъра към вратата ми и владея топката почти нон стоп

на we9 се затруднявам много на 4 звезди.противникът е много по умен и атакува адски разнообразно

коментаторът-може да е на японски но говори нон стоп и с страхотна емоция.доста зарибява.много по-богат речник от този в pes5.това не е проблем особено за хора които се кефат на японски филми,култура,музика и са играли досегашните winning eleven-и

за мен единствен недостатък е че много по-лесно се фаулира като натиснеш X.този проблем е донякъде оправен в pes5

-режима nipon challenge е доста интересен

сега за козметичната страна.първо да уточня че говоря само в случай че разглеждаме положението без пач.на wswe9 преди да запишеш играта на dvd за ps2 може да сложиш пач който оправя абсолютно всичко.същото важи и за pes5.но да приемем че сме само с пача за превеждане.тогава проблемите са следните

отборите са от миналата година. например в англия са норич,кристъл палас а ги няма уест хем

трансферите са от август 2005.(проблема се решава ръчно от edit ако нямаш пач но си е играчка)

за японците това не е проблем.защото съвсем скоро излиза експенжъна на wswe9 -именно world soccer winning eleven liveware evolution 9 който ще предложи нов геймплей и трансфери от зимната пауза

освен това и коментатор на английски и други езици освен японски. аз ПРОСТО НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ

само ме е яд че не мога да докопам winning eleven j league който е само с азиатски клубни отбори.навсякъде съм чел че е най добрият футболен симулатор ,но досега ми е попадал само winning eleven j league 2 за playstation 1

...

човека с който най много цъкам откакто видя wswe9 просто неще да чуе за pes5

трябва да се прави разлика между тези две игри.единственото общо са менютата и графиката

Е стига бе, ти ме разби :)

Геймпад имам, но кажи как стават с клавиатура, пък в краен случай ще пробвам и с геймпада.

Reality - незнам, питай някой, който го е качвал

Имам един въпрос към теб къв Геймпад използваш и има ли значениe това към ще си взема аз. Щото преди 3-4 месеца много се зарибих с играта и наистина е мноо яка. Фифа suckzZzZzZ.

Абе трябва да има аналогови стикове тва е важното.А за EazY-E.Еми браво ,благодаря че ми кажа за WE9.Сега всеки път като си пусна PES-а и ще ме е яд.Айде играй със здраве и направи едни 5-0 на Барса в ML от мен.

П.П.На 6* естествено!

да те успокоя малко.pes5 за pc поне като скорост и далечни удари според мен е по-удачна от pes5 за ps2.шото там избираш 50 hz(pal) където като графика и цветове е по добра от 60 hz(ntsc) но удара е адски анемичен и се движи бавно.първо си мислих че така е по-реално но не е

на 60 hz е по-добре да се играе но ntsc винаги е по-грозно от pal

при pc версията скоростта е нещо средно между двете и общо взето е по-добре.

Това го знам защото съм гледал доста изпълнения от PES5 на PS2 ,аз предполагах ,че и производителите наистина ще покажат по недвусмислен начин че PS е аистина важната платформа за тях ,както се и оказа :)

не бих казъл.wswe9 и liveware evolution са само и единствено за японския пазар(мислят си за техните хора,все пак едва ли има жив японец който да си купи FIFA). мислех си че liveware излиза и в европа заради добавените европейски езици но се оказа че греша

и двете са си само за тях.може да се играят само на чипирана конзола и страни като нашата намазват в случая. в западна европа където си карат само на оригинални дискове,даже и да си вземат оригинална игра от япония няма да им тръгне защото конзолите им са PAL.

това което е за европа е pes5 а winning eleven винаги е с едни гърди пред pro evolution

лошото е че we9 liveware evolution се очертава да е последният jp winning eleven който ще мога да играя в близките три години.след като поредицата се изтегля към ps3 както в първите години няма да има пиратки и чипове тук ше идва само pro evolution както ще е навсякъде в европа

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...