Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

Тъй като питах,за това,как да играя с оригинална ПЕС5 в интернет,искам да кажа,че вече знам как.И за всеки,който има оригинална пес5 да пусне диска в CD-то и има един надпис "User register",значи влизате там,след това се регистрирате,влизате в играта и после в "NETWORK" пишете оргиналният ЦД кей в "Network cd-key",след това на "Password",пишете паролата Ви.Този сайт мисля,че може да бъде отоворен само от хората с закупена от компютарен магазин игра.В интернет е рокс...Просто нямам думи,постоянно има хора,дори има и ранк ;).Има услуга,която ти показва колко е часа.Според мен,ако не си купите ПЕС5,за да играете в интернет правита голяма згуба. :wacko:

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

hosta ти сложи ли суперпача. Ако да пробвай да отидеш за нагласяне на контролите и виж, щото мен ме изхвърля там. Да знам дали е в мен проблема

Не е при теб проблема,при всички е така,най-добре си свали пача за пача.Той излезе пак в същия форум ;).Не знам дали оправя този проблем но вероятно е така :)

Линк към пача за пача;) http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...0457#post590457

А тази http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=27665&page=13 е основната тема за Супер Пача по-добре я следете редовно ,щото аз както виждате несъм много редовен :)

Ти какви пари я взе ,има ли някакви намаления сега по коледа?!

Мисля,че не..Иначе ето ти линк от където да видиж инфо за играта:http://pulsar.bg/index.phtml

Значи,цъкате на PC и в азбучният ред търсите на буквата P..

Ами аз няма проблем щото не съм пробвал да ги оправям ,както си ги бях направил на геймпада преди това пак са си така???!Пробвай в официалния форум да питаш ,оня дето е малко по-горе даден?!?!?

има option file с БГ отборите

Нашите подобрения:

- Стадионите "Васил Левски", Българска армия, Герена и стадионите на Нафтекс и Литекс.

- Екипи, правени в 0_text, изглеждат по същия начин като през китсървър.

- Всички играчи от родното първенство.

- Всички отбори без Пирин.

- Ново меню.

- Чисто нова музика.

- Емблеми на всички отбори.

- Български рекламни пана в 3D мач.

- Флагове на отборите в 3D мач.

- Подобрен национален отбор.

Инсталиране:

1. Свалете файла.

2. Сложете го в папка C:\Documents and Settings\Client\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1.

3. Преместете или изтрийте другите файлове в тази папка

4. Стартирайте Pro Evolution Soccer 5 и се наслаждавайте на четиринадесетте български отбора .

http://rapidshare.de/files/9011434/KONAMI-WIN32PES5OPT.html

Ето няколко снимки

pes5.JPG

pes5-2.JPG

pes5-3.JPG

Вчера пак бях в Zeon-а и този път питах как да играя ПЕС в мулти /в залата/ и оператора ми каза:

"Еми съжелявам,но няма код" :blink: :blink: :blink:

:wtf:

А за пача,я го качете в плей.евроком....

Някой ако иска да игра PES5 с мен може да ме намери в сърварите на Конами. Ника ми е Imhotep.

Играта си заслужава всеки даден лев (69 лв. по поръчка в магазинчето в Капана, не забравяте да искате и фланела на песа,върви с играта). В момента има регистрирани 53 000 играча в 5 дивизии.

Купувайте, братя!

С D+тарифа съм и почти няма лаг. Пълна лудница е!

Вчера пак бях в Zeon-а и този път питах как да играя ПЕС в мулти /в залата/ и оператора ми каза:

"Еми съжелявам,но няма код" :blink: :blink: :blink:

:wtf:

А за пача,я го качете в плей.евроком....

Ако си мислиш,че пача е за интернет-лъжеш се!

Уф ,айде пак да се очета.Излязла е малка( много е малка ) програмка с която може да накарате Про Еволюшъна да върви на напълно MAX детайли или както там е добре за вашата машина.Също така може да си добавите и публика!!!!Много лесно се ползва само го стартирате и той сам си намира екзето ,веднъж направили настройките те се запаметяват.А и честита коледа със закъснение и весело прекарване на 31!

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=4384

Ако си мислиш,че пача е за интернет-лъжеш се!

Ако си мислиш,че можеш да четеш-лъжеш се!

Къде съм написал,че пача е за интернет :blink:

doh.gif

В първата част на поста ми пише за това,че в Зеона няма код за игра,което според мен е малко странно...

Нали все пак е оригинална играта.. :huh:

А във втората - моля някой да направи БГ Мирор !

Иначе вече си подкарах бг лигата..

Ааа...хора аз имам оригинална играя си в нет-а това онова,обаче докато играх срещу един от нет-а по време на мача станаха двама плаъри срещу мен...И тъй като баща ми и аз играем на тази игра иксам да знам,как да можем да играем 2вс1,смисъл аз и той в един тийм!

Ааа...хора аз имам оригинална играя си в нет-а това онова,обаче докато играх срещу един от нет-а по време на мача станаха двама плаъри срещу мен...И тъй като баща ми и аз играем на тази игра иксам да знам,как да можем да играем 2вс1,смисъл аз и той в един тийм!

ако я играеш с клавиатура и на pc се губят 70 % от красотата на истинската игра.така че може да ти се види по-тъпа от фифичката.да не говорим че pes5 е пародия на фуболен симулатор сравнен с версията liveware evolution....

От БГ ли я купи? И ако да, и ако става дума за PC версията - от къде?

Играта си заслужава всеки даден лев (69 лв. по поръчка в магазинчето в Капана, не забравяте да искате и фланела на песа,върви с играта). В момента има регистрирани 53 000 играча в 5 дивизии.

Купувайте, братя!

С D+тарифа съм и почти няма лаг. Пълна лудница е!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...