Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 5

simbata

Recommended Posts

PC Game ISOs Pro Evolution Soccer 5 © Konami *DVD* RELOADED

pes5logo_sm.jpg

DOWNLOAD !

Option File (27.10.05) - 10x to hosta

Option File (03.11.05) - 10x to hosta

Option File (03.11.05) - 10x to hosta

PES ACCESS 2006 - 10x again again and again to hosta

PES5 BG Patch - 10x to Botev1912

SuperPatch-нат PES5 - 10x to Botev1912

WORLD CUP 2006 - 10x to hosta

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows 98SE/ME/2000/XP

Intel Pentium III 800MGHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron) 

128 MB RAM 

4X DVD-ROM Drive

NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card

DirectX 8.1 compatible sound card

DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)

Network(TCP/IP 128kbps or higher)

800MB free hard disk space

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows 2000/XP

Intel Pentium IV 1.4GHz processor 

256 MB RAM 

8X DVD-ROM Drive

NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher

DirectX 8.1 compatible sound card

DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)

Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher)

3GB free hard disk space

SUPPORTED CHIPSETS: 

NVIDIA - GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3

ATI - Radeon x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500

Имам чувството, че тези изисквания са копирани от PES 4. Нямат никаква разлика

а цялата версия кога ще излиза ? :)

като гледам какви са изискванията не са нещо кои знае какво ще се играе без проблеми :)

Тоя пач нещо май не бачка ? Всичко съм направил както трябва ама като натисна F6 (за времето) и нестава нещо :confused

Место да се мъчиш си сложи това ТУК

Отключва ти всички опции който са преди мача и може да си нагласиш времето на мача до 30 мин :punk

Дата на излизане 28 октомври

Место да се мъчиш си сложи това ТУК

Отключва ти всички опции който са преди мача и може да си нагласиш времето на мача до 30 мин  :punk

Дата на излизане 28 октомври

Абе т'ва е хубаво, отключи ми нещата обаче като си направя там времето, стадиона, стопката и т.н пускам мача и тъпата щайга ми забива comp26.gif

Абе т'ва е хубаво, отключи ми нещата обаче като си направя там времето, стадиона, стопката и т.н пускам мача и тъпата щайга ми забива comp26.gif

Това е демо логично е да ти забие

Нагласи си само времето на 30 мин пък другото като излезне цялата :)

• 2 weeks later...

Някой не е ли качил демото тук? Иначе като гледам скрийновете си е като пес4 ама мен тва не ме притеснява само да са се оправили с лицензите

Според мен нещата стоят така:

PES5 > WE8 > PES4 > FIFA06 > FIFA05

Само да отбележа, 4е играя отрочетата на EA още от далечната

1994 година, когато и те нямаха лицензи...бях им голям фен,

докато не пробвах PES4 :love

според мен тая Фифа 2006 за ся по хубава футболна игра от нея няма.... Пес 5 не съм го играл но като излезне ще видим :)

според мен тая Фифа 2006 за ся по хубава футболна игра от нея няма.... Пес 5 не съм го играл но като излезне ще видим :)

abe sigorno 6e e biva mislq 4e 6e e po hubava ot predi6nata

мога да ви кажа че японския winning eleven е най добър но той излиза само за пс2.тва че е на японски не е проблем защото има и пачната версия с английско меню и коментатор.винаги пускат първо тази версия после pes след 2 месеца за европа и след известно време winning eleven за сащ който е досущ като pes.последните две са много орязани в сравнение с японската версия.играл съм всичките японски winning eleven и за ps1 и за ps2 и мога да кажа че разликата е огромна,удара е съвсем различен и даже има вибрация на джоийстика.плюс тва коментатора е с пъти по богат.изкуствения интелект на противника е много много по добър,и играта има допълнителни опции..нормално е че хората предлагат най доброто за тяхната си страна.

и още нещо.много съжелявам че konami пуснаха серията си за pc макар и поорязана,защото pc геймърите въобще не заслужават да се запознаят с тази игра.мноо ме нервят такива "фенове" дето знаят за играта за първи път от pes3 :angry1

играйте си фифа ....пък и да играете pes без джойпад е меко казано пародично

и мога да кажа че pes5 е с класи над предишната.подобрени са далечните удари,намесите на вратаря,волетата,можеш да се контузиш без да те спънат,играча колабира когато му свърши енергията,съдията дава жълт след авантажа който е пуснал и тнт и тнт.в мулти могат да се конектват 4ма души,също могат да се правят онлайн лиги.единствено няма голяма промяна в графиката ,но все пак е изчерпана графичната мощ на ps2

Я да не обиждаш.К'во си мислиш ,че си по голям геймър от всички други като си играл Eleven-ите всичките а?Жестоко се лъжеш.Няма значение кога си почнал ,важното е какво си разбрал ,а то трябва да е че футбол = PES / WE!Аз лично зарбрах за поредицата няколко месеца преди излизането на 3-ката.Два месеца я играх и специално за нея си преправих оригинален PS2 Pad за компа щото с Пловдив нямаше такива.За 5-ицата вече съм се подготвил и с нормално правен такъв.Трябва да знаете че докато не осетите кифлата в ръката на ***** трудност не се вижда красотата на играта!

разбира се че съм по голям геймър след като съм израснал с тази игра и съм изиграл всичко от конами в последните 7 години.не мога да приема че някой който е играл фифа и знае за pes от година две е като мен,сори ама не е така.

евала на всеки който разбира че тази игра в сравнение с фифата е все едно да сравняваш актиорските възможности на ал пачино с тези на вин дизел...

все пак е добре да се преориентираш ...

разбира се че съм по голям геймър след като съм израснал с тази игра и съм изиграл всичко от конами в последните 7 години.не мога да приема че някой който е играл фифа и знае за pes от година две е като мен,сори ама не е така.

евала на всеки който разбира че тази игра в сравнение с фифата е все едно да сравняваш актиорските възможности на ал пачино с тези на вин дизел...

все пак е добре да се преориентираш ...

Добре бе и кво кът си голям ГЕЙмър? На кой му пука кво си играл и кога си го играл? Всеки си има избор. И аз познавам играта PES от 3та й част ама тва не ми дава право да я играя и да ми харесва ли? Аз съм почитател и на 2те футболни игри, защото за мен и двете са добри и доста различни. Аре ся земи ма убий щот не съм чувал за ПЕС 1 или 2. Верно, че аз не съм "като теб" щото ти си най-големия ГЕЙмър тука явно. Аз с теб немога да се меря

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...