Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте ми VGA

hEka

Recommended Posts

Мисля да си земам карта PCI-E като съответно и шината на дъното е такава.

Картата да е до 110$ мах.

Погледнах някои сайтове и си харесах в тази граница Х600 про и чисто 6600 като за 6600 тряя да зимам хубаво захранване, което май не ми е по силите... така че най-вероятно тя отпада... предложете нещо до 110$

вариант за около 105 110$ е GB Rad.X600XT - идва със читаво охлаждане, ако сложиш синкове на паметта и един фан на кутията да ги обдухва,...

може да я клокнеш прилично, без това да се отразява на стабилността на системата....

Поздрави

вариант за около 105 110$ е GB Rad.X600XT - идва със читаво охлаждане, ако сложиш синкове на паметта и един фан на кутията да ги обдухва,...

може да я клокнеш прилично, без това да се отразява на стабилността на системата....

Поздрави

найш тоя радеон за къде ша фане чиста 6600 ... освен ако няма да се ползва при 1600х1200 :excl:

аз лично ти препоръчвам това - "Gigabyte 6600TF 128DDR AGP ,116.00" GV-NX66128DP по цена в ера. предполагам че може да се намери и по-евтино, защото преди месец и половина си я взех за $104

найш тоя радеон за къде ша фане чиста 6600 ... освен ако няма да се ползва при 1600х1200  :excl:

аз лично ти препоръчвам това - "Gigabyte 6600TF 128DDR  AGP ,116.00"  GV-NX66128DP по цена в ера. предполагам че може да се намери и по-евтино, защото преди месец и половина си я взех за $104

Тази дето я показваш е АГП , 4овека пита за ПЦИ-Е ..която си е под 110$ !

Тва за 1600Х1200 са си пълни глупости .. даже и там радеона няма никакъв шанс да припари край 6600 !

.................... като за 6600 тряя да зимам хубаво захранване, което май не ми е по силите... така че най-вероятно тя отпада... предложете нещо до 110$

Ти при всики слу4ай е по- добре да си смениш първо захранването ( ако наистина е толкова умряло ) после да наливаш пари в компа ..... а ина4е като се имат в предвид 4естотите на Х600ХТ , то и тя не хар4и кой знае колко по-малко от 6600 - 4иста !

Кат не ти стигат пари4ките , можеш да си вземеш една Гига-6200 (под 90$ и по4ти не отстъпва на Х600ХТ.. е може би пренебрежимо малко :) ) + добро захранване и да се молиш да се модне до 6600 (мисля 4е има още от старите партиди с А2 -ядрото )

Тази дето я показваш е АГП , 4овека пита за ПЦИ-Е ..която си е под 110$ !

Тва за 1600Х1200 са си пълни глупости  .. даже и там радеона няма никакъв шанс да припари край 6600 !

хубуу де трябват ми нови очила

А какво ще кажете за Х600 про, а за тва модване просто не съм му фен.

6200 е по - добре кат ти казвам , даже и да не я модваш ( макар 4е кат те 4ета какво пишеш едва ли знаеш за какъв мод става дума ) , ти да не мислиш ,4е не знам за съществуването на Х600Про , ако беше по- добре щях да ти кажа нея да земеш !!

Та значи квото ти ми кажаеш тва тряя да си взема и това е най доброто за тея пари така ли... хм аз събирам мнения и питам ти можеш да ми кажеш да добра е ... не не е добра защо!! това искам да чуя от вас. Това дали аз разбирам не е твоя работа пък и нищо да не разбирам ко ти пука... никой не те насилва да пишеш в темата!!! Питам какво мислите за х600 про, а не дали знаеш дали съществува

... хм аз събирам мнения и питам ти можеш да ми кажеш да добра е ... не не е добра защо!! това искам да чуя от вас. Това дали аз разбирам не е твоя работа пък и нищо да не разбирам ко ти пука... никой не те насилва да пишеш в темата!!! Питам какво мислите за х600 про, а не дали знаеш дали съществува

За тва сме говорили и писали много в този форум ....има и доста конкретни постижения и разяснения писани от мен и от други съфорумци , кат искаш обяснения има сър4, нямам намерение да давам едни и същи разяснения по хиляда пъти за мързеливци , който един сър4 не искат да си пуснат !!!

Със съвета си реших да ти спестя малко търсене и 4етене , но кат си толкова упорит се оправяй сам ! След последния ти пост - ве4е нямам нищо против да се набуташ :)

Foxy,

НЕ е Про, а ХТ, и има за къде да я хване...

А 6200.... изобщо не я хвали.....

Поста ми се отнасяше до въпроса му за Про-то , 4ети по- внимателно ....но даже и да е ХТ, пройзводителноста на 6200 и ХТ е по4ти еднаква , на едно място дърпа едната, на друго другата ... но 6200 си има някой екстри4ки дето ХТ-то ги няма .... да ме говорим 4е 6200 има доста голям шанс да се модне на 6600 ( при мен напоследък от 4 карти(Гига) си4ките са на 100% 6600 и 3 от 3 Асус-а ) , а да не говорим 4е 6200 е и 10-15 $ по евтина ) и си е нова карта все пак , а 9600 е старо ядро .... и изобщо не я хваля , просто казвам 4е е по- добрия избор 6200 !!

Да не говорим 4е има Х550, дето с малко клок се доближава прили4но до гореспоменатите , като казвам прили4но имам в предвид ,4е пове4ето от игрите който се играят на Х600 и 6200 , ще се играят и на Х550(клокната ), а който не се играят на Х600 и 6200 , няма да се играят и на Х550.. не говоря за то4ки и маркове , там Х600ХТ и 6200 дърпат напред !

Откакто излезе цялата 6-та серия на Невидиа , вси4ки Радеони с цени близки до 100$ (+/- 15$) са неизгодни !

.... аве да си зема квото иска мен не ме бърка, тва го пиша щото има и други дето се интересуват сега от подобна покупка и ме питат на ПМ- и ICQ-ta , т да не пиша по 100- пъти едно и също нещо ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...