alchemy Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Здравейте. От вчера имам следния проблем: Като отворя дадена тема, виждам първия пост нормално, а под него прозорец, представящ дървовидно следващите постове. Изглежда така (избрах произволна тема): Screenshot Нямам спомен да съм променял настройките. От друга страна, с Mozilla Firefox този проблем го няма. Няма го и ако вляза във форума от друг компютър. Което ме навежда на мисълта за cookies, но не знам къде какво да променя. Използвах опцията "изтрий информацията, записана от форума на компютъра ти", без резултат. Прерових с Ad-aware и Spy Sweeper - няма промяна. Ако някой знае как мога да си върна настройките, моля да сподели. Също така препоръки относно смяна на браузъра и/или ОС не са ми необходими. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Здравейте.От вчера имам следния проблем: .... Ами вероятно неволно си чукнал на Outline(горе вдясно). Просто се върни на Standard или Linear+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 Не са ми активни контролите за режима. Не знам защо ми слага ...&hl= на края на URL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ако все още не си се оправил - цъкни тук:STANDARD, макар че не ми е ясно кое и защо не ти е активно, не разбрах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Благодаря за помощта и на двама ви. Вече всичко е нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.