Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте Лаптоп ?

Slain

Recommended Posts

искам да си купя лаптоп обаче нито знам кой са най-хубавите нито къде е най-изгодно така че ако някой може да ми помогне и да предложи нещо от някоя пловдивска фирма ще съм му благодарен :)

цена около 1000-1100лв

Dell, Celeron M 1.3GHz, 256MB RAM, 30GB HDD, 14" 1024X768 TFT.... Нов с една година гаранция и цена малко над 1100лв. (с фактура +20%). Ако те интересува дай някакъв координат на ПМ.

Dell, Celeron M 1.3GHz, 256MB RAM, 30GB HDD, 14" 1024X768 TFT.... Нов с една година гаранция и цена малко над 1100лв. (с фактура +20%). Ако те интересува дай някакъв координат на ПМ.

с фактура +20% ??? искаш да кажеш че цената с фактура(+20%) е малко над 1100 ? или ако искам фактура ще е 1100 +20% ? :)

малко не ги разбирам

интересува ме и кои марки са най-добри и каква е най-доброто за тези пари ?

колко MHZ е това ? http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=517135&cat=41

характеристики 	 
RAM памет  256MB  
Софтуер  Limpus Linux  
CD-ROM  Combo DVD/CD-RW  
Хард диск  40GB GB  
Процесор  Mobile AMD Sempron™ processor 2800+ 
Гаранция  12 м.  

2800+ ;)

характеристики  	
RAM памет  256MB  
Софтуер  Limpus Linux  
CD-ROM  Combo DVD/CD-RW  
Хард диск  40GB GB  
Процесор  Mobile AMD Sempron™ processor 2800+ 
Гаранция  12 м.  

2800+  ;)

да де и аз тва го видях но тая цифра не отговаря на мегахерците...тва е АМД не Интел

за това питам

Гледай да вземеш IBM, DELL Или Toshiba....

Другите изобщо не ги поглеждай... това е моя съвет.... или са прекалено скъпи (като VAIO на SONY и др.) или са боклуци....

Това е от мен :) :music

На първо място търси Dell, ако искаш качество и надежна машина. Другите в тазки категория са Sony Vaio и Toshiba. Можеш спокойно да откажеш всичко различно от тези 3.

IBM,DELL,Toshiba!Какво е това? :blink: Човека си търси нещо около 1000лв!Каква Toshiba ще вземете за тези пари?

Slain В този ценови интервал,който си дал Acer и Fujitsu Siemens имат добри конфигурации!Ако отделиш още 200-300лв. - HP!

IBM,DELL,Toshiba!Какво е това? :blink: Човека си търси нещо около 1000лв!Каква  Toshiba ще вземете за тези пари?

Slain В този ценови интервал,който си дал Acer и Fujitsu Siemens имат добри конфигурации!Ако отделиш още 200-300лв. - HP!

аха ... ами незнам ... все пак спонсора решава(майка ми) ХАХа

а някакви точни конфигурации може ли да препоръчате ?

Пояснение: Ако не искаш фактура плащаш обявената цена и взимаш лаптопа само с гаранционна карта, с фактура плащаш допълнително 20% отгоре....

Може да има и други модели на подобни цени, просто такъв купих скоро.

Пояснение: Ако не искаш фактура плащаш обявената цена и взимаш лаптопа само с гаранционна карта, с фактура плащаш допълнително 20% отгоре....

Може да има и други модели на подобни цени, просто такъв купих скоро.

аха ясно ... мерси все пак но още мисля ;)

еми той май не е от най-новите ама се пак! :)

Мисля че е около 1200 лв. обаче! :(

Intel 1.2 Ghz

Ati Mobility Radeon 9000 32 mb

256 mb SDRAM

и другите подробности не ги помня просто защото отдавна беше като я видях в един сервиз за компове! :(

еми той май не е от най-новите ама се пак! :)

Мисля че е около 1200 лв. обаче! :(

Intel 1.2 Ghz

Ati Mobility Radeon 9000 32 mb

256 mb SDRAM

и другите подробности не ги помня просто защото отдавна беше като я видях в един сервиз за компове! :(

Slain Тази Toshiba е идеална за музика и филми!За игри просто няма да ти свърши работа!

edit:кажи за какво ще се използва лаптопа?

Slain Тази Toshiba е идеална за музика и филми!За игри просто няма да ти свърши работа!

edit:кажи за какво ще се използва лаптопа?

а бе той е за майка ми да си записва и пресмята сметки

ама искам и аз да понамажа :)

Toshiba Satellite M35X-S111 Celeron®M Processor ,256MB,40GB,DVD+CDRW ,56K ,LAN, Wireless 54Mbs,IEEE,15" XGA+,Win XP 3.0Kg 2 год. международна гаранция! 835.00$

Fujitsu-Siemens AMILO Pro V2010 P-M 340 (1.5 GHz, 256kB L2),256MB,40GB,Combo DVD/RW, TV out,AC97,LAN, 802.11b/g Wireless LAN,modem, 15" XGA TFT 2.9Kg 850.00$

HP Compaq nx6110 PY435ES - Intel® Celeron®M Processor 360 1.4GHz,256DRR,40GB, DVD+CDRW,LAN,Modem,1394 - 2.7 kg 840.00$

Toshiba Satellite  M35X-S111 Celeron®M Processor ,256MB,40GB,DVD+CDRW ,56K ,LAN, Wireless 54Mbs,IEEE,15" XGA+,Win XP 3.0Kg 2 год. международна гаранция!   835.00$

Fujitsu-Siemens AMILO Pro V2010 P-M 340 (1.5 GHz, 256kB L2),256MB,40GB,Combo DVD/RW, TV out,AC97,LAN, 802.11b/g Wireless LAN,modem, 15" XGA TFT 2.9Kg     850.00$

HP Compaq nx6110 PY435ES - Intel® Celeron®M Processor 360 1.4GHz,256DRR,40GB, DVD+CDRW,LAN,Modem,1394 - 2.7 kg    840.00$

тоя 2рия ми се струва добър заради тв-аута:) цените ддс ли са ? и от къде може да се купи ?

тоя 2рия ми се струва добър :) цените ддс ли са ? и от къде може да се купи ?

И аз щях да ти препоръчам този!Фирмата е Ера Компютърс - www.erabg.com!Цените са без ДДС,но с тях няма да имаш проблеми!Не ти трябва фактура следователно няма и ДДС!

И аз щях да ти препоръчам този!Фирмата е Ера Компютърс - www.erabg.com!Цените са без ДДС,но с тях няма да имаш проблеми!Не ти трябва фактура следователно няма и ДДС!

Сигурен ли си? И аз така мислих, ама като потърсих лаптоп без ддс се оказа че не може да се намери. Все пак това не е хард или рам. :bgrin:

Абе пичове ДДС-то не се ли начисляваше само на фирмени лица?

Щото аз моя комп. го взех без ДДС щото е само за домашна употреба,не е за фирмени употреби!Ако греша поправете ме! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...