kicko Posted September 25, 2003 Share Posted September 25, 2003 Gaberoff Koral French Dictionary 2.0 taman se biah zasilil da go kachwam ama to swurshilo miastoto... ta malko mi se ohladi entusiazuma i na trezwa glawa reshih purwo da popitam dali niakoi go iska, da ne tupcha i bez towa cennoto prazno miasto (kato se poiawi) s gluposti mejdu drugoto, tuk http://warez.ru:8080/win_appz/Koral/ ima niakakwa wersia koiato predpolagam e angliiskata no wse pak bi bilo dobre niakoi admin da i smeni imeto za da se znae koe e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted September 25, 2003 Share Posted September 25, 2003 Pri parva vazmojnost go ka4vai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 ka4vai go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 И аз съм "ЗА" Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted September 28, 2003 Share Posted September 28, 2003 kicko proveri ako obichas dali si kachil vsichko !!! pri mene pone iska oshte ot ISO - > imam ISO.part01.rar do ISO.part12 No qvno tova ne e ALL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 28, 2003 Author Share Posted September 28, 2003 kicko proveri ako obichas dali si kachil vsichko !!! to weche 2 puti swurshwa miastoto i se nalaga da spiram uploada. sega kachih purwo poslednia fail za da se znae kolko sa - 39. posledno shte se poiawi w ISO direktoriata edno readme.txt - togawa weche e gotowo wsichko. oswen towa moje da postna tuka kato e gotowo za da se znae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted September 29, 2003 Share Posted September 29, 2003 OK kicko chakame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 2, 2003 Author Share Posted October 2, 2003 Are gotowo e : http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Gaberoff...Dictionary.2.0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 kicko Някаква идея и предложение за този проблем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 4, 2003 Author Share Posted October 4, 2003 kickoНякаква идея и предложение за този проблем ? idei mnogo purwo - ima si prichina failowete da sa WinRAR - za da mojesh da polzwash Test komandata i da prowerish koi tochno segment e skapan. Sled towa proweria skapania(ite) segment(i) dali e tochno sushtata golemina kato drugite segmenti, do poslednia byte razmera triabwa da suwpada, s izkluchenie na poslednia segment. Sled towa, kaji ako neshto e skapano da go uploadna pak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 Kiko, vsi4ko e to4no! Az si isteglih korala i bez problemi go razarhivirah. johan: probvai sled kato si razarhiviral vsi4kite.rar failove da zaredi6 Gaberoff Koral French Dictionary 2.0.iso vav virtualnoto CD. Ako nqmah virtualen CD, to togava si instalirai daemon tools ili druga programka ot tozi rod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 4, 2003 Author Share Posted October 4, 2003 Ami towa beshe polezna informacia ot Igniter, znachi failowete na servera sa OK, ostawa johan da proweri s Test komandata na WinRAR koi failowe sa mu skapani na nego i da si gi drupne nanowo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 Kicko: imam 4ustvoto, 4e johan se opitva da razarhivira .iso-to.Ako pogledne6 v nastroikite za poddyrjani fotmati ot WinRAR ste vidi6 4e ima i .iso => moje Windowsa da go preprasta v WinRAR.WinRAR pokazva kakvo ima v ISOto, ama ako se probva6 da razarhivira6...neznam k'vo ste stanae Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 4, 2003 Author Share Posted October 4, 2003 oburkah se zashtoto pomislih che ako e skapano niakoe ot parchetata, WinRAR-a shte dade w suobshtenieto za greshka koi ot archiviranite files e s greshno CRC Primer : ! H:\Koral\ISO\ISO.part14.rar: Packed data CRC failed in Gaberoff Koral French Dictionary 2.0.ISO. The volume is corrupt ! CRC failed in Gaberoff Koral French Dictionary 2.0.ISO. The file is corrupt Towa se poluchawa kato zapisah malko nuli w part14.rar neznam toi s koia wersia na WinRar-a e i zashto taka se razlichawa suobshtenieto za greshna, no niama znachenie... mislia dostatuchno iasno sme obiasnili kakwo triabwa da naprawi i w 2-ta sluchaia. ama ako se probva6 da razarhivira6...neznam k'vo ste stanae stawa si mnogo dobre, samo che w sluchaia niama smisul da se prawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 pichove da vi obqsnq kakvo pravq: open sas winrar sichjkite segmenti i razarhiviram segmentite ! Darja da otbeleja che ne razarhiviram ISO-to (m/u drugoto sas winrar moje da se razarhivira!) No za tazi zel az polzvam WINISO. Taka sled kato otvarqm ALL segmenti sas winrar i TEST mi dava sahtata error kakto malko po nagore opisah ... Da se zastrahovam ..sahtoto go testvam kakto pod druga OS taka i s druga ver na winrar rezultata e sahtiq ....do sega sam polzval winrar 3.10 & 3.20 Otnosno izpolzvaneto daemon tools ->tova otpada pri polojenie che az ne moga da razarhiviram segmentite i da imam ISO ..., a az direkno sichko mqtam na CR/RW taka che da izpolzvaneto na daemon tools otpada totalno - no tova ne e vajno .. sega ostava da TEST-vam dali ste moga da razarhiviram segmentite pod Linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 johan, na tvoe mqsto prosto 6tiah da d-loadna povredenite par4eta otnovo (predpolagam ne si na 4K lokalen) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 tedy za sajalenie winrar ne mi pokazva koj segment e broken .... a za oshte po-golqmo sajalenie sam 4K lokalen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Hm, kofti. Dobre, mislq Winrar imashe opcia da ne pokazva po podrazbirane celiq arhiv sybran naedno. I otvariash edin po edin par4etata, ako iskash gi otvariai dokato sa sami v direktoria da vidim dali shte stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 tedy i tova sam go probval vapreki sichkite error koito mi dava razarhivira ..no kato open kakto sas WINISO taka i sas WINRAR mi dava che ISO-to e broken Znachi mersi na ALL - ideqta mi e slednata TESTVAM pod Linux ...ako pak si imam sahtiq problem Download na ALL na novo - sled kato Igniter nqma problem znachi problema e v mene I ako i togava imam problem hvashtam si edna franzuzojka da me uchi - maj tova e naj dobriq variant ..... i zarqzvam Gaberoff Koral French Dictionary 2.0.ISO Ako nqkoj ima nqkakva razlichna idejka neka spodeli, ako ne neka da prekratim TEMATA prosto nqma smisal .... Mersi na vsichki ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 5, 2003 Author Share Posted October 5, 2003 open sas winrar sichjkite segmenti i razarhiviram segmentite ! .... Taka sled kato otvarqm ALL segmenti sas winrar i TEST mi dava sahtata error kakto malko po nagore opisah ... Kwo znachi towa "wsichki" segmenti ? Raboti se samo s purwia - otwariash part1.rar i natiskash Test ili Extract. Az experimenta da powreda edinia segment si go naprawih s WinRAR 3.20 taka che, sled kato i ti ia imash tazi wersia, prosto i smeni ezika na english i wij dali shte ti dade suobshtenie kato moeto kadeto pishe tochno koi segment e skapan. Moje puk w BG prewoda da lipswa neshto i zatowa da ne ti pokazwa, znam li... Chestno kazano, az ne widiah ot kade se smenia ezika, neznam dali e wuzmojno, samo znam che na men mi e na angliiski i mi izpiswa koi e powredenia segment... Na wsichko otgore, sum naprawil RAR-a s recovery record, taka che ima goliam shans ako neshto e skapano da moje da se oprawi bez da teglish nanowo nishto, samo triabwa da izpolzwash Repair archive komandata ot menuto. Samo che w tozi sluchai triabwa da znaesh tochno koi segment e skapan, otwariash tochno nego i izbirash Repair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Winrar ima ima lokalizacia na bylgarski, koeto e prosto otdelna versia na programta, a ne s language pack. Moje pri4inata v kraina smetka da e v teb neshto, naprimer losho kraknata versia na Winrar, znae li 4owek A za francuzoikata, tq 6te te nau4i na destina lafa, koito edva li shte ti svyr6at rabota v dnevnia jivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Taka problema go reshish ! Za sajaleni qvno BG varinat na winrar ne e naj-udachen Imal sam broken segmenti ..no za zelta trqbvashe da gi vidq pod Linux Download-nash na novo broken segment i sihcko e OK. Za sajaleni otpada varinantta za francuzoikata - no pak ako nqkoq francuzoikata ima interes neka pishe ....nqma da q varna Spezialni blagodarnosti na: kicko, tedy and Igniter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Johan, vse si mislq, 4e francuzoikata ima kakvo da nau4i ot korala ) Moje da i pokaje6 kak raboti programata- za stoikata i situaciqta sam siguren 4e ima6 dostaty4no idei ) Stiskam palci za francuzoikata (ili analogi4na ot frenska gimnaziq). Ako ti doide mnogo ste ti pomagam. Postni samo! Seriozno: Blagodarq za infoto za WinRARa- sas sigurnost tova ste se poqvi i drugpat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 къде отиде този речник? изтрит ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted March 6, 2004 Author Share Posted March 6, 2004 къде отиде този речник? изтрит ли е? ами няли някой каза че цялото Win_Appz го няма вече, дали поради човешка грешка или хардуерен проблем, незнам, но нещата ги няма вече аз пазя само речника, без произношенията, така че ако те ти трябват не мога да помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.