Jackson_Fan Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 някой ще ме светни ли какво е това фитили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batroni Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 някой ще ме светни ли какво е това фитили? <{POST_SNAPBACK}> Нещо като ремъци ,увиват се около китките и лоста по специфичен начин (ще трябва някой да ти покаже как точно става ,не може да се обясни),за да подсилят хвата.Случва се по време на тежка серия (напр. мъртва тяга) ръцете да се изплъзнат от лоста, въпреки че мускулатурата не се е натоварила достатъчно и имате сили за още повторения,тука идват на помощ фитилите.Може да се използват още при упражнения като :набиране ,гребане ,повдигане на раменете(за трапец).Препоръчително е да се изпозват само при тежките серии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Или по просто: прехвърлят част от натоварването от пръстите към китката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 що за тежките серии са запиташ сугурно ми то се ползват за тежките се рии щото просто се изплъзва хвата аз ги ползвам най-редовно за трапец със щангичка щото иначе след няколко повторения ми отива тая щанга на края на пръстите и става кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 а мерси ..... аз се съмнявах,че е тва,но не бях много сигурен edit:close threat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.