Albert Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 Niakoi znae li kak moga da si smenia skorosta na zapis s nero ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 абе не знам сложих го преди около месец и половина,писна ми на 5-тата минута да излизат грешки (а го свалих от сайта на неро!) сложих roxio easy media creator,ама явно нещо с ебеше бъгнало след време форматирах и съм с NTI CD & DVD MAKER само дето той няма опция за записване на боотващи дискове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Niakoi znae li kak moga da si smenia skorosta na zapis s nero ? На Express-а като стигнеш до бутона Burn(преди да си го натиснал) има една стрелкичка в лявата част на прозореца... като я цъкнеш излиза допълнително меню и от там се настройва скоростта Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Хора.Някой може ли да ми каже как се аддват субтитри когато конвертираш филм от avi. в Mpge4 формат с Nero Recode. П.П.Пиша в темата защото Nero Recode си влиза в пакета на Nero 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 какво да направя с този излишен 1мБ за да си запиша диска ? на самия диск пише че са по 870мБ но реално го отчита за 702мБ защо така ? благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Няма да се плашиш - просто отиваш на Preferences и включваш отметката Overburning след това записваш диска в режим Disc-at-Once Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEO Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Аве пичове имам 1 гаден проблем с Неро,а именно старите версии до 6-та версия си ги инсталирам сичко е ОК.Ама новите 7-ма версия и нататък пускам там цъкам ала бала и по едно време ми излиза нещо там Windows instaler някава забрана или грешка и полсе Неро неще да се иснталира.Та моля помогнете нещо кво да направя,че и на мене мн ми е мреак новото неро да го видя кво е щто е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Защо не ми позволява да записвам DVD над 4.5 ГБ след като на самия диск пише че е 4.7 ГБ?Може ли да се оправи това и как? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 По същата причина, поради която 200ГБ хард е всъщност 186ГБ. Виж размера на това, което искаш да запишеш в байтове и ще видиш, че всъщност записваш 4 700 000 000 байта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Защо не ми позволява да записвам DVD над 4.5 ГБ след като на самия диск пише че е 4.7 ГБ?Може ли да се оправи това и как? производителите на хардове/dvd-та смятат, че 1gb=1000мб, но софтуеърът на компютъра ти го смята като 1024мб. оттам се получава разликата според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 нерото има ли някакъв лог, къде да се записват колко диска са били записани с него? с версия 6.6.0.12 съм п.п. има над 10 теми свързани с nero и нито една обща. затова и реших да пиша в най-обемистата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.