Jump to content
BulForum.com

Nero 7

Albert

Recommended Posts

абе не знам

сложих го преди около месец и половина,писна ми на 5-тата минута да излизат грешки (а го свалих от сайта на неро!)

сложих roxio easy media creator,ама явно нещо с ебеше бъгнало

след време форматирах и съм с NTI CD & DVD MAKER само дето той няма опция за записване на боотващи дискове :(

Niakoi znae li kak moga da si smenia skorosta na zapis s nero ?

На Express-а като стигнеш до бутона Burn(преди да си го натиснал) има една стрелкичка в лявата част на прозореца... като я цъкнеш излиза допълнително меню и от там се настройва скоростта ;)

• 6 months later...

Хора.Някой може ли да ми каже как се аддват субтитри когато конвертираш филм от avi. в Mpge4 формат с Nero Recode.

П.П.Пиша в темата защото Nero Recode си влиза в пакета на Nero 7 :)

• 4 weeks later...

Няма да се плашиш - просто отиваш на Preferences и включваш отметката Overburning

след това записваш диска в режим Disc-at-Once

• 9 months later...

Аве пичове имам 1 гаден проблем с Неро,а именно старите версии до 6-та версия си ги инсталирам сичко е ОК.Ама новите 7-ма версия и нататък пускам там цъкам ала бала и по едно време ми излиза нещо там Windows instaler някава забрана или грешка и полсе Неро неще да се иснталира.Та моля помогнете нещо кво да направя,че и на мене мн ми е мреак новото неро да го видя кво е щто е

По същата причина, поради която 200ГБ хард е всъщност 186ГБ. Виж размера на това, което искаш да запишеш в байтове и ще видиш, че всъщност записваш 4 700 000 000 байта.

Защо не ми позволява да записвам DVD над 4.5 ГБ след като на самия диск пише че е 4.7 ГБ?Може ли да се оправи това и как?

производителите на хардове/dvd-та смятат, че 1gb=1000мб, но софтуеърът на компютъра ти го смята като 1024мб. оттам се получава разликата според мен :bgrin:

• 11 months later...

нерото има ли някакъв лог, къде да се записват колко диска са били записани с него? :unsure:

с версия 6.6.0.12 съм

п.п. има над 10 теми свързани с nero и нито една обща. затова и реших да пиша в най-обемистата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...