Jump to content
BulForum.com

Nero 7

Albert

Recommended Posts

Има го и като торент към калдата линк. Ама ако някой го качи някъде в дата.бг или някъде другаде ще бъде по-добре.

Ами ето какви са:

Нa международното радиоизложение в Берлин днес за първи път беше представено новото Nero 7. Сред най-важните нововъведения в програмата са възможността за автоъпдейт, която ще позволи да бъдат ъпдейтвани само обновените компоненти, без да е необходимо да се теглят над 30 мегабайта всеки път; преработен интерфейс с ново местоположение на някои от обслужващите елементи и добавени нови цветове с цел по-лесно отличаване на компонентите един от друг; добавени са последните най-нови DVD формати, с които Nero ще е в състояние вече да работи; добавен е нов компонент към продуктовата гама на Nero AG - Nero Home, който ще може да организира и възпроизвежда мултимедийни данни с директна връзка към записващата функция на Nero, 5.1 Surround Sound, Streaming-функция, посредством която съдържанието на мултимедийните файлове да бъде директно отправено към различни други уреди. За да приеме и добави нови файлове, Nero Home е снабдена с т. нар. Nero Scout. След инсталирането програмата претърсва компютъра за всички поддържани формати файлове и ги добавя в свой Index-файл, който запомня точното местоположение на всеки от тях, без да заема излишно място. Нововъведение е и собственият HD-Codec, който, въпреки високата компресия, запазва високо качество на компресирания видеофайл. За плейване на такъв вид файлове ще се използва разработваният от някои фирми Hardware-Player, а ако компютърът не разполага с такъв - Nero ShowTime. По-малко познатият продукт на Nero SIPPStar ще се предлага вече и в безплатен вариант със собствен SIP-Codec под името SIPPSFree. Всъщност в платената и безплатната версия се касае за един и същи файл, на който след изтичане на 30-дневния Trial период ще бъдат забранени някои допълнителни функции, които при регистрация ще освобождават отново. Наред с обичайните за този тип програми VoIP-Features ще се предлага и възможност за видеовръзка, както и допълнителни екстри. Снимки от щанда на Nero и скрийншоти на новия Nero Suite можете да намерите на :http://www.nero.com/eng/FAQS_Nero_7_Premium_Upgrade.html

Ако е така наистина, значи тази версия няма да има равна просто. :) Информацията е взета от торент на аренабг, но там явно не е пълната версия, защото е по-малък размер от реалния, който трябва да е. Тъкмо се реших да тегля от там, пък то какво стана. :)

EDIT 1: Всъщност там е 522 МВ. Незнам дали е така, но някой в коментарите беше казал че реалния размер е 698,22 MB. :confused Знам ли вече.

EDIT 2: Лелеее върха е това DC++. :punk Повечето файлове в това неро са около 100-200 КВ. И както в началото свалям с по-голяма скорост, от няколко минути съм заковал на астрономическата скорост от средно 57 КВ/сек. :lol: А съм на Д. Идеално. Тъкмо ще я сваля по-бързо и ще мога да сийдвам в арената, за да си покача малко рейтинга. :P А бе ДС++ нема умре. ;)

Мммм ся и аз си го дърпам да видим к'во ша е :huh:

П.С Инсталирах го и наистина го бова само тряаа да разуча онова Nero home.:)Иначе е супер.

• 2 weeks later...

Aхх мамка му на т'ва Неро :angry1 Направих на дискове един филм и един албум(песнички).Филма го давам на един френд без да го пробвам и тоя моя приятел на другия ден ми вика че качеството било мн гадно.Т.е насичало прескачало абе пълна мизерия.Днес пък си направи х новия албум на NICKELBACK на друг диск.Пускам го на едно лудо касетофонче и почва да ми насичат песните да ми прескача в времето абе пълен гъз майка му стара.Някой друг да има проблеми с т'ва неро :confused

Или пък цялата тая работа не е от нерото макар че аз винаги съм си работил с него(старите версии) и съм нямал никъв проблем,а ся :(

Преди малко повече от седмица го инсталирах, само основния модул. Много скоро обаче се разочаровах - изобщо отказа да записва и CD-та и DVD-та. За жалост не запазих шот от съобщението за грешка. Оттогава съм с NTI.

Преди малко повече от седмица го инсталирах, само основния модул. Много скоро обаче се разочаровах - изобщо отказа да записва и CD-та и DVD-та. За жалост не запазих шот от съобщението за грешка. Оттогава съм с NTI.

NTI :confused

За коя програма по-точно. Ако е за NT1 alchemy e дал линк точно от локалния. А за Неро 7 нещо фтп-то не бачка, ама го има в дата.бг. ;)

• 3 weeks later...

Za da ste sigurni dali problemite sa ot programata vinagi probvaite palnata originalna versia na nero naprimer kopie ot originalno cd (bin. cue.) tochno mislia che zialata versia q ima na gornia link(ot ftp-to)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...