madnes.s Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Memory access violation - kakvo 6te re4e tova ???nqkoi mojeli da obqsni ?? Zna4i tova nadpis4e mi izliza katose opitam da si pusna edna igra ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Първия резултат, който излиза след сърч в гугъл цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 e da ama men me interesuva za6to go pravi samo na edna i sa6ta igra kato se opitam daq pusna dali moje dae ot igrata ili nqkade drugade e problema zna4i vaprosa e 4e nemoga da razbera ot kade to4no idva tova ne6to i kak moga da go opravq nqkoi ako moje dami obqsni 6tesam mu mnogo blagodaren ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 От това дето прочетох в google проблема ти не може да бъде оправен освен ако имаш сорса на играта, а аз съм сигурен, че го нямаш, така че няма смисъл да се мъчиш. Виж потърси ако има някой пач за играта ти в интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 кво се чудите, това е стандартна грешка при прецакана програма, която се опитва като резултат да направи достъп до непозволено място в паметта. Понякога, често, и от прецакана рам, от прецакан уиндоус и т.н. Най-често се причинява от ненаред кракове. Аз зак'во обичам да търся под дърво и к амък серийни номера, и чак ако не намеря, да разчитам на кракове Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 кво се чудите, това е стандартна грешка при прецакана програма, която се опитва като резултат да направи достъп до непозволено място в паметта.Понякога, често, и от прецакана рам, от прецакан уиндоус и т.н. Най-често се причинява от ненаред кракове. Аз зак'во обичам да търся под дърво и к амък серийни номера, и чак ако не намеря, да разчитам на кракове <{POST_SNAPBACK}> tedy напълно съм съгласен с теб. Първо търсене на serial numbers и ако не намеря тогава минавам на някой crack. Но едва ли ще накараш игра да не търси оригиналното CD, само като напишеш serial number-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.