Jump to content
BulForum.com

Memory access violation ???

madnes.s

Recommended Posts

e da ama men me interesuva za6to go pravi samo na edna i sa6ta igra kato se opitam daq pusna dali moje dae ot igrata ili nqkade drugade e problema :)

zna4i vaprosa e 4e nemoga da razbera ot kade to4no idva tova ne6to i kak moga da go opravq nqkoi ako moje dami obqsni 6tesam mu mnogo blagodaren :)))

От това дето прочетох в google проблема ти не може да бъде оправен освен ако имаш сорса на играта, а аз съм сигурен, че го нямаш, така че няма смисъл да се мъчиш. Виж потърси ако има някой пач за играта ти в интернет.

кво се чудите, това е стандартна грешка при прецакана програма, която се опитва като резултат да направи достъп до непозволено място в паметта.

Понякога, често, и от прецакана рам, от прецакан уиндоус и т.н. Най-често се причинява от ненаред кракове. Аз зак'во обичам да търся под дърво и к амък серийни номера, и чак ако не намеря, да разчитам на кракове :)

кво се чудите, това е стандартна грешка при прецакана програма, която се опитва като резултат да направи достъп до непозволено място в паметта.

Понякога, често, и от прецакана рам, от прецакан уиндоус и т.н. Най-често се причинява от ненаред кракове. Аз зак'во обичам да търся под дърво и к амък серийни номера, и чак ако не намеря, да разчитам на кракове :)

tedy напълно съм съгласен с теб. Първо търсене на serial numbers и ако не намеря тогава минавам на някой crack. Но едва ли ще накараш игра да не търси оригиналното CD, само като напишеш serial number-a. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...