t_tunchev Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Днеска свалих този филм и гледах около 20 мин. и ми хареса страшно много.Много яка анимацийка.Има много битки със мечове и магий.Какво повече да искаш???Ако искате го свалете и си изкажете мнението,според мен филма е СУПЕР. Ето ви линк:цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precakan Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 ами кво да ти каа ;] тоя филм го 4аках 3 години и са радвам 4е не беше на празно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 И аз съм си го свалила,но не знам кога ще мога да го гледам Първа смяна съм, обичам да си гледкам филмите вечерта,но...ноу мор! Скуул колз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Това филмче е велико.Не съм играл никоя от игрите и неможах да зацепя голяма част от историята но филмчето ме плени с красотата си.Не помня от кога не се бях кефил така на бойни сцени било то и на игрален филм.Тук е направено меко казано красиво.Незнам за вас обаче аз настръхнах от кеф като гледах последната битка ония двамата как се млатиха.Въобще незнам за какво става въпрос в играта но според мен това е най-добрата продукция по компютърна игра която слага в джоба дори американските игрални бълвочи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 super e filmcheto mnogo mi haresa kak sa go napravili:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Филма го гледах с пълно удоволствие неповторим...някой да предложи подобен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 Някой ми беше казал за продължение,но незнам дали е сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 filma go gledah predi nqkolko dni i naistina e mnogo qak dano ima prodaljenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 лол,добре не ме се иска аз да съм първия да каже нещо лошо за тая анимация,и понеже напоследък поствам все негативни работи ще се укротя малко сега... Така анимацията беше много добре направена,въпреки че не беше спазен нито един закон на физиката или гравитацията.Героите ту се движат естествено,ту насечено и като кукли по време на битките или не важните сцени. Като почитател на играта трябва също да кажа че тва аниме буквално изнасилва героите и чарът на играта. Не ме разбирайте погрешно.Историята в самата си основа е много добре.Изпълнението и е много много (ама) много слабо.Като започнем от глупавите и несвързани диалози (за тва обвинявам малко и преводача),продължим с дупките в сценария (клод в един момент хвърчи на няква сграда,в следващия се появява в другия край на града,същото и с ония пич с червената коса(дето трябваше да е Рено) и куп други неща дето не се връзват.Да не говорим колко наистина банално и детско ми изглеждаше всичко. Ужас.За тва обаче са виновни не само режисьорът и продицентите,но и Еникс.Откакто скуерсофт и еникс се сляха и станаха скуереникс,бълват само боклуци,абсолютни.Едно свястно рпг не направиха. Е,не ми се искаше аз да го казвам,но просто съм реалист и това аниме,наистина зрелищно в интерес на истината ме накара да се прозявам и ме отегчи до сълзи някъде към края си.Да,зрелищно е,но просто не успя да ме направи съпричастен на дейстрвието,героите не изглеждаха никак истински като личности,диалозите бяха за смях,а в преувеличението си битките изглеждаха смешни(макар и ефектни). В крайна сметка,мисля че просто имах прекалено големи очаквания,а това ме разочарова,понеже в света на играта нещата наистина може и да изглеждат така,но това което ми беше най-скъпо от играта тука го няма-дълбоката история,добрите диалози,а и сега като се замисля някои неща в това аниме просто никога(в битките) нямаше да са такива в играта(като всички се появяват като пауър рейнджърс от никъде и почват да изпълняват плоската си роля да се бият и да бълват плоски диалози),бе мисля че тва е предназначено да се гледа от деца от детската градина и със същия успех е било направено от такива.Само ефектите и графиката бяха страхотни.Тука нямаше,просто като цяло това аниме нямаше никакъв пълнеж,нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 .... пич мнението ти съкс хард ! Ако ти се гледа задълбочен филм си гледай Butterfly effect или The Jacket ,но ако ще правиш тъпи изказвания недей за филм върху който е положен страшно много труд ! П.С.: бълваш простотии ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Всъщност Lucky13 въобще не бълва простотии, а много добре си е защитил какво не му е харесало във филма.... И до голяма степен трябва да се съглася с него... Това си е просто едно безмозъчно забавление... Но от друга страна в кой филм не се полага много труд... За хора, които не са играли играта, историята (доколкото тук съществува) въобще няма да бъде разбрана, защото това се явява продължение на играта без да са разказани както трябва събитията преди това... Най-силно впечатление прави появата на останалите герои в края... Човек би се запитал какви са пък тези и как така просто започнаха да се бият... Просто се появяват ефектно, изпълняват по един-два номера (пак доста ефектно) и толкова... За превода няма да коментирам... Съмнява, че този, който го е правел, се е справил много добре поради доста безсмислени диалози, но пък и езика, на който си говорят героите, ми е чужд... Все пак аз се забавлявах с филмчето... То е една радост за окото, но нищо повече... Все пак радва... доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Филмчето е яко,ама най-много ме накефи прическата на Клауд!!!Баси яката майна...И без гел си е прави пича. И аз искам такава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Всъщност Lucky13 въобще не бълва простотии, а много добре си е защитил какво не му е харесало във филма.... И до голяма степен трябва да се съглася с него... Това си е просто едно безмозъчно забавление... Радвам се че се намери някой който да се съгласи с мен.Филма не е лош,ще стане комерсиален хит,понеже е лесно смилаем и става за всички възрасти(специално за под 5 ).Това което наистина имах предвид е че просто ме разочарова,понеже очаквах нещо различно и имам лошо мнение за Еникс. В интерес на истина,да,достави ми малко удоволствие,но критичната ми мисъл не бе способна да се сдържи и аз като всеки тук просто си изказвам мнението и ако някой има проблем с това ,да ми прати ПМ или да говори с мод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Първият филм (2001г.) ми хареса повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 филмчето е добро много ми хареса ако някой знае от каде мога да си сваля саунтрака че много ме накефи ще му бъда много благодарен тоя от 2001 също е як Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Първият филм (2001г.) ми хареса повече. <{POST_SNAPBACK}> тоя от 2001 също е як <{POST_SNAPBACK}> Нямат нищо общо, освен името. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 24, 2005 Author Share Posted September 24, 2005 Мдааа,нямат нищо общо.Съвсем различни филми са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Оле от колко време не съм гледал толкова мощна анимация!Най-много ми харесаха Kadaj и дружките му!Пичовете не прощават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Хубав е. Зрелищни сцени, които чешат окото, ако имаше и нещо като превод сигурно и нещо зад тях щеше да почеше. На моменти музиката е отвратителна. Можеше да е по-изпипан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 няма такъв екшън искам да гледам още нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 mnogo e qko animeto izkiuchitelno dobro izpylnenie, strahotni battle scenes i intriguvasht siujet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Въобще незнам за какво става въпрос в играта но според мен това е най-добрата продукция по компютърна игра която слага в джоба дори американските игрални бълвочи. <{POST_SNAPBACK}> Ne gi slaga v jeba si,a napravo im podrajava ...i v tova e bedata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 ,продължим с дупките в сценария (клод в един момент хвърчи на няква сграда,в следващия се появява в другия край на града,същото и с ония пич с червената коса(дето трябваше да е Рено) и куп други неща дето не се връзват. <{POST_SNAPBACK}> Двапъти го гледах и нищо такова невидях. Най-силно впечатление прави появата на останалите герои в края... Човек би се запитал какви са пък тези и как така просто започнаха да се бият... Просто се появяват ефектно, изпълняват по един-два номера (пак доста ефектно) и толкова... <{POST_SNAPBACK}> Много добре се разбира, кои са и защо се бият.За превода няма да коментирам... Съмнява, че този, който го е правел, се е справил много добре поради доста безсмислени диалози, но пък и езика, на който си говорят героите, ми е чужд... <{POST_SNAPBACK}> Ако потърсите малко ще намерите доста сносни субтитри. И аз като го гледах първият път се изнервих, но вместо да плюя преводача, взех та си намерих други субтитри. Трябват ми субтитри на английски, аз неможах да намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angmarking Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 v momenta svaliam filma bi triabvalo mnogo da mi haresa 6tot az imam si4ki igri ot 1 do 11 na 11 imam platen acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Много добре се разбира, кои са и защо се бият. <{POST_SNAPBACK}> Да, ако си играл играта... Но иначе няма начин да знаеш ТОЧНО какви са тези персонажи. Те ти казват, че са приятели, но нищо повече. В случая говорех за дълбочина на самите персонажи. Трябват ми субтитри на английски, аз неможах да намеря. <{POST_SNAPBACK}> Ако прочетеш пак поста ми ще видиш, че не плюя преводача... Просто не съм очарован от превода му. Други субс си намерих, но това е без значение... А и ти вместо да седиш и търсиш под вола теле... потърси и ще намериш Тези са за версията на едно cd... Не съм ги тествал, но предполагам, че стават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.