emumenbg Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 АГУ за слагане на мястото на резврвната гума - 150лв. Внесена е от Италия. Има си всичко освен тръбите. Който се интирисува да пише на ЛС. Възможни са и поръчки на АГУ за около 160лв. и Метанови уредби за около 500лв Също се внасят от Италия. Който се интирисува да пише на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 АГУ за слагане на мястото на резврвната гума - 150лв. Внесена е от Италия. Има си всичко освен тръбите. Който се интирисува да пише на ЛС. Възможни са и поръчки на АГУ за около 160лв. и Метанови уредби за около 500лв Също се внасят от Италия. Който се интирисува да пише на ЛС. <{POST_SNAPBACK}> s kolko butilki metana i kolko litrovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 имам интерес към метанова уредба! прати ми цени на отделните компоненти и за цели комплекти! цени на бутилките,с какви бутилки разполагаш? искам да ми пратиш и марките на смесителите! цени за повече от 1 брой? ако имаш готова ценова листа ми я прати на: viking_s@abv.bg изпрати ми и цени на газови уредби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.