Jump to content
BulForum.com

Продавам дата кабел и зарядно - чисто нови

Recommended Posts

Продавам чисто нови за Моторла:

1. дата кабел, който позвалява зареждане и едновременно работа с рс.

2. зараядно устройство за следните модели на Моторола:

A630 C331(TDMA) C332(CDMA&TDMA) C333(CDMA) C343 C353(TDMA) E310

T720(GSM&CDMA) T720i T722 T725 T730c V120e V120(TDMA) V120x V260 V265 V300 V400

V551 V60 V600 V60i V60p V60s V60v V60x V65p V66 V66i V710 & V810 (Навярно и още някои модели на моторола може би и нокия)

Комплекта цена: 25лв.

PCSKN6311.gif

Това е дата кабела. Погледни изхода към телефона и виж дали съвпада с този на зарядното. Мисля, че ще стане.

2. Абсолютно се забраняват постове с цел да вдигнат една тема по нагоре или да я върнат на първата страница. UP постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, че се предлага нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Сваляния на цени с 1 лев са несериозни и също се наказват. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн !

peja : Не го пиша, за да се заяждам, а да не те накажат.Лично според мен, това не е обмислено - трябва да се сложи 1 %, а не 1 лев! Има разлика дали ще свалиш от 500 на 499 и от 5 на 4 лв.

Иначе търся кабел за Мото MPx200.

2. Абсолютно се забраняват постове с цел да вдигнат една тема по нагоре или да я върнат на първата страница. UP постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, че се предлага нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Сваляния на цени с 1 лев са несериозни и също се наказват. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн !

peja : Не го пиша, за да се заяждам, а да не те накажат.Лично според мен, това не е обмислено - трябва да се сложи 1 %, а не 1 лев! Има разлика дали ще свалиш от 500 на 499 и от 5 на 4 лв.

Иначе търся кабел за Мото MPx200.

Така, къде тук видя някъде цена от 500лв за дата кабел и зарядно за да свалям със стъпки от 5 и нагоре лева??? Нима не ти е ясно, че за тези два продукта всяко намаляване на цената дори с 1 лв се губи смисъла на продажбата, тъй като аз загубвам облагите си като продавач?

Що се отнася до модела за който търсиш дата кабел, този е напълно съвместим (както показва картинката) може да посетиш и този сайт за потвърждение

Искам и аз да разбера парите на кабела.

Аз закупих този дата кабела за 18лв и го продавам за 15лв Към него ще предоставя и цял куп: платен и неплатен software, firmware, драйвери, flash и flex файлове, ако искате да си ъпдейтвате телефоните. Към тези неща прибавям и секретни кодове (service manual), които са преднанзначени за производители и вещи лица. Общо казано мога да ви предоставя всичко необохдимо за телефона ви тъй като напрактика имам неограничен достъп до база данни с подна информация.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...