Fibaman Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Чесно казано , на мен ми е все едно ... но искам да попитам какво му е толкова хубавото , че в един сайт са събрани 3-4 адреса ... все едно не може да си влезеш по обикновения начин . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Не проумявам на кое се възхищавате- човека дори не е променил дефолт глупостите по фрии темплейта... ако ме разбирате. Тези пет линка можете и сами да си ги сложите на стартовата странища на браузера Ви. А ние искаме Warez.ru!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Pet linka kym saitowete pone da beshe sloshil i kym ftp-tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 ДоБрИтЕ СтАрИ WaReZ.Ru ВрЕмЕнА Ех... Колко беше хубаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Ех... Колко беше хубаво... Чак на декстопа си го сложих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 ekwarez.tk е най-вероятно хоумпеджа на някой мързеливец....не разбирам само какъв е смисъла от това...по добре да си ги сложите във фейвъритс! айде стига с простотийте и бъдете щастливи че все пак има няк'ви 'локали' там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 ekwarez.tk е най-вероятно хоумпеджа на някой мързеливец....не разбирам само какъв е смисъла от това...по добре да си ги сложите във фейвъритс! айде стига с простотийте и бъдете щастливи че все пак има няк'ви 'локали' там! Ми човек,ние точно т'ва обсъждаме , че е някъв супер лейм създаден сайт. Освен това съм сигурен , че всеки един абонат на ЕК до няква степен е "радостен" , както казваш ти , че ги има тама няк'ви локали.Ама къде отиде ФТП-то ?? Къде си ни е хубавата търсачка ?? И не на последно място (по важност) : Къде е идеално оформения сай , който задминаваше Дата , Арена , Фрее.Датаком , техно-линк и всякакви такива сайт-чета ?? Колкото и да говориш да бъдем щастливи "че ги имаме локалите" , мога да ти кажа , че т'ва не е никаква радост.Аз съм толкова разочарован от ЕК , че няма накъде вече.Исках си пусна ГГшит , ама се оказа , че нямало скоро да прекарват мрежа в Коматево,кво да прайш,т'ва е забравен от кмета квартал . ЕК така са ме отчаяли , че смятам сега от януари да минавам на БТК , то няма смисъл да стоя повече на ЕК. В началото , когато имах такова голямо желание да си прекарам нет , беше заради Варез.Ру ...сега като го няма и като ЕК така здраво се е**ват с връзките аз закво да седя.Т'ва си е човек , повечето хора се махат от ЕК ей заради т'ва : връзка и варез. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 ЕК така са ме отчаяли , че смятам сега от януари да минавам на БТК , то няма смисъл да стоя повече на ЕК. Go for IT! Ще се възползваш от двойно по-високите цени за същата услуга и пълна липса на локални сървъри, а не само на такъв без FTP и търсачка. Търсачка ти трябва само за MP3. за другото търсачки си има. като искаш да качваш нещо на FTP, можеш да ползваш bittorrent страницата, която беше направена специално с тази цел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Ми човек,ние точно т'ва обсъждаме , че е някъв супер лейм създаден сайт.Освен това съм сигурен , че всеки един абонат на ЕК до няква степен е "радостен" , както казваш ти , че ги има тама няк'ви локали.Ама къде отиде ФТП-то ?? Къде си ни е хубавата търсачка ?? И не на последно място (по важност) : Къде е идеално оформения сай , който задминаваше Дата , Арена , Фрее.Датаком , техно-линк и всякакви такива сайт-чета ?? Колкото и да говориш да бъдем щастливи "че ги имаме локалите" , мога да ти кажа , че т'ва не е никаква радост.Аз съм толкова разочарован от ЕК , че няма накъде вече.Исках си пусна ГГшит , ама се оказа , че нямало скоро да прекарват мрежа в Коматево,кво да прайш,т'ва е забравен от кмета квартал . ЕК така са ме отчаяли , че смятам сега от януари да минавам на БТК , то няма смисъл да стоя повече на ЕК. В началото , когато имах такова голямо желание да си прекарам нет , беше заради Варез.Ру ...сега като го няма и като ЕК така здраво се е**ват с връзките аз закво да седя.Т'ва си е човек , повечето хора се махат от ЕК ей заради т'ва : връзка и варез. 1. Кмета не е виновен 2. Търсачка не ти трябва- CTR+F е достатъчно...за по-умните поне 3. Супер Любо съкс ас 4. ФТП за к'во ти е? За да катериш филми ли? И закакво ти са като сега ги има навсякъде. За да качваш индекси- забранено е и + т'ва ФТП-то ще се отваря само от нас. За да качваш пикчета? Хит.бг работи, да не говорим за imgeshack! Или просто от грандоманство да видим кой не си спира компа никога и по цял ден катери въпреки, че му се иска да прави нещо друго. Това с ФТП-то не е създадено да си мерите пишкит* и да видим кой ще е Мембър+ и кой Мембър ++ ! Като искаш да вдигаш рейтинг ходи в аренабг... Айде стига сте флъдили! Оп извинете- не видях че горният пост е подобен...Извинявай w00x За хората които не са разбрали мисълта ми ФТП-то- в момента всичко ново се появява ВЕДНАГА след излизането му по локалните и затова екипа на качващите е достатъчен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Go for IT! Ще се възползваш от двойно по-високите цени за същата услуга и пълна липса на локални сървъри, а не само на такъв без FTP и търсачка. Търсачка ти трябва само за MP3. за другото търсачки си има. като искаш да качваш нещо на FTP, можеш да ползваш bittorrent страницата, която беше направена специално с тази цел. Чак двойни не са, даже спрямо Златната тарифа на ЕК излиза с около 30 % по-евтин ADSL-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Ама с бтк фрее сървъри ще видиш през крив макарон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 ...За хората които не са разбрали мисълта ми ФТП-то- в момента всичко ново се появява ВЕДНАГА след излизането му по локалните и затова екипа на качващите е достатъчен! Аз ли така си мисля или в мп-тройките почти нищо ново не се качва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Чак двойни не са, даже спрямо Златната тарифа на ЕК излиза с около 30 % по-евтин ADSL-a 3латната са я намалили на 105 лв и сега е равна на ADSL-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 2. Търсачка не ти трябва- CTR+F е достатъчно...за по-умните поне абе на мен тъпия да ми пуснат една търсачка пък ти си ги търси с ctrl + F като си толкова умен @NEO_DDT, в мп3-ките се качват общо взето само по известни изпълните (50 cent, бритни) . на мен ми липсват специализирани нещица на един човек от форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 2. Търсачка не ти трябва- CTR+F е достатъчно...за по-умните поне И ако търсиш песен, а не изпълнител? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 абе на мен тъпия да ми пуснат една търсачка пък ти си ги търси с ctrl + F като си толкова умен @NEO_DDT, в мп3-ките се качват общо взето само по известни изпълните (50 cent, бритни) . на мен ми липсват специализирани нещица на един човек от форума мда тук си прав И ако търсиш песен, а не изпълнител? google.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Офф,к'вото кажете хора.Всеки един си има право на мнение и аз си изказвам своето.Законно право си ми е да имам мнение и свободата да говоря. Това , че "съм си търсил някаква извесност" може да го кажеш,ама доколко е истина си знаеш само ти брат.Мене не ми тряа известност , не съм тръгнал да се бия в гърдите , че съм някой си , 'щот съм никой,както и ти , и както и да е който и да е било тука(от глобална гледна точка). Едно е ясно : "warez го няма и никога няма да бъде същото". Т'ва че едни се задоволяват с постните локалчета не означава , че всички потребители на ЕК са доволни,'щото ги има страшно много като мене дето само псуват ЕК и ако имат възможност да минат на ГГшит веднага биха го направили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 google.... ама и не знаете кво пишете вече. Какъв ти google при търсене на песен в сайта за мп3. Или google има нова опция да ти дава линк за дадената песен от mp3.com.hk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 ама и не знаете кво пишете вече. Какъв ти google при търсене на песен в сайта за мп3. Или google има нова опция да ти дава линк за дадената песен от mp3.com.hk хах,забавно щеше да е,ама как да стане кат се води локал Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 google.... Бахти глупостта . То закво изобщо ни е локал, щом има гугле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 в 'гугле' намираш името на изпълнителя и после го дърпаш от локала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Какво е това http://www.olisto.com/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Какво е това http://www.olisto.com/ ? Съвпадение Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Какво е това http://www.olisto.com/ ? Яко, ама някой да го изчакаме да го направят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Какво е това http://www.olisto.com/ ? Това от месец и нещо все си седи по този начин...недовършено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.