Jump to content
BulForum.com

ще има ли пак warez.ru?, НСБОП се смили над нас

member

Recommended Posts

Чесно казано , на мен ми е все едно ... но искам да попитам какво му е толкова хубавото , че в един сайт са събрани 3-4 адреса ... все едно не може да си влезеш по обикновения начин .

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Не проумявам на кое се възхищавате- човека дори не е променил дефолт глупостите по фрии темплейта... ако ме разбирате. Тези пет линка можете и сами да си ги сложите на стартовата странища на браузера Ви.

А ние искаме Warez.ru!!!

ekwarez.tk е най-вероятно хоумпеджа на някой мързеливец....не разбирам само какъв е смисъла от това...по добре да си ги сложите във фейвъритс!

айде стига с простотийте и бъдете щастливи че все пак има няк'ви 'локали' там!

ekwarez.tk е най-вероятно хоумпеджа на някой мързеливец....не разбирам само какъв е смисъла от това...по добре да си ги сложите във фейвъритс!

айде стига с простотийте и бъдете щастливи че все пак има няк'ви 'локали' там!

Ми човек,ние точно т'ва обсъждаме , че е някъв супер лейм създаден сайт.

Освен това съм сигурен , че всеки един абонат на ЕК до няква степен е "радостен" , както казваш ти , че ги има тама няк'ви локали.Ама къде отиде ФТП-то ?? Къде си ни е хубавата търсачка ?? И не на последно място (по важност) : Къде е идеално оформения сай , който задминаваше Дата , Арена , Фрее.Датаком , техно-линк и всякакви такива сайт-чета ??

Колкото и да говориш да бъдем щастливи "че ги имаме локалите" , мога да ти кажа , че т'ва не е никаква радост.Аз съм толкова разочарован от ЕК , че няма накъде вече.Исках си пусна ГГшит , ама се оказа , че нямало скоро да прекарват мрежа в Коматево,кво да прайш,т'ва е забравен от кмета квартал :rolleyes: .

ЕК така са ме отчаяли , че смятам сега от януари да минавам на БТК , то няма смисъл да стоя повече на ЕК.

В началото , когато имах такова голямо желание да си прекарам нет , беше заради Варез.Ру ...сега като го няма и като ЕК така здраво се е**ват с връзките аз закво да седя.Т'ва си е човек , повечето хора се махат от ЕК ей заради т'ва : връзка и варез. B)

ЕК така са ме отчаяли , че смятам сега от януари да минавам на БТК , то няма смисъл да стоя повече на ЕК.

Go for IT! Ще се възползваш от двойно по-високите цени за същата услуга и пълна липса на локални сървъри, а не само на такъв без FTP и търсачка. Търсачка ти трябва само за MP3. за другото търсачки си има. като искаш да качваш нещо на FTP, можеш да ползваш bittorrent страницата, която беше направена специално с тази цел.

Ми човек,ние точно т'ва обсъждаме , че е някъв супер лейм създаден сайт.

Освен това съм сигурен , че всеки един абонат на ЕК до няква степен е "радостен" , както казваш ти , че ги има тама няк'ви локали.Ама къде отиде ФТП-то ?? Къде си ни е хубавата търсачка ?? И не на последно място (по важност) : Къде е идеално оформения сай , който задминаваше Дата , Арена , Фрее.Датаком , техно-линк и всякакви такива сайт-чета ??

Колкото и да говориш да бъдем щастливи "че ги имаме локалите" , мога да ти кажа , че т'ва не е никаква радост.Аз съм толкова разочарован от ЕК , че няма накъде вече.Исках си пусна ГГшит , ама се оказа , че нямало скоро да прекарват мрежа в Коматево,кво да прайш,т'ва е забравен от кмета квартал :rolleyes: .

В началото , когато имах такова голямо желание да си прекарам нет , беше заради Варез.Ру ...сега като го няма и като ЕК така здраво се е**ват с връзките аз закво да седя.Т'ва си е човек , повечето хора се махат от ЕК ей заради т'ва : връзка и варез. B)

1. Кмета не е виновен

2. Търсачка не ти трябва- CTR+F е достатъчно...за по-умните поне

3. Супер Любо съкс ас

4. ФТП за к'во ти е? За да катериш филми ли? И закакво ти са като сега ги има навсякъде. За да качваш индекси- забранено е и + т'ва ФТП-то ще се отваря само от нас. За да качваш пикчета? Хит.бг работи, да не говорим за imgeshack! Или просто от грандоманство да видим кой не си спира компа никога и по цял ден катери въпреки, че му се иска да прави нещо друго. Това с ФТП-то не е създадено да си мерите пишкит* и да видим кой ще е Мембър+ и кой Мембър ++ ! Като искаш да вдигаш рейтинг ходи в аренабг...

Айде стига сте флъдили!

Оп извинете- не видях че горният пост е подобен...Извинявай w00x

За хората които не са разбрали мисълта ми ФТП-то- в момента всичко ново се появява ВЕДНАГА след излизането му по локалните и затова екипа на качващите е достатъчен!

Go for IT! Ще се възползваш от двойно по-високите цени за същата услуга и пълна липса на локални сървъри, а не само на такъв без FTP и търсачка. Търсачка ти трябва само за MP3. за другото търсачки си има. като искаш да качваш нещо на FTP, можеш да ползваш bittorrent страницата, която беше направена специално с тази цел.

Чак двойни не са, даже спрямо Златната тарифа на ЕК излиза с около 30 % по-евтин ADSL-a ;)

...За хората които не са разбрали мисълта ми ФТП-то- в момента всичко ново се появява ВЕДНАГА след излизането му по локалните и затова екипа на качващите е достатъчен!

Аз ли така си мисля или в мп-тройките почти нищо ново не се качва... :dry:

абе на мен тъпия да ми пуснат една търсачка пък ти си ги търси с ctrl + F като си толкова умен :bgrin:

@NEO_DDT, в мп3-ките се качват общо взето само по известни изпълните (50 cent, бритни) . на мен ми липсват специализирани нещица на един човек от форума :D

И ако търсиш песен, а не изпълнител?

абе на мен тъпия да ми пуснат една търсачка пък ти си ги търси с ctrl + F като си толкова умен :bgrin:

@NEO_DDT, в мп3-ките се качват общо взето само по известни изпълните (50 cent, бритни) . на мен ми липсват специализирани нещица на един човек от форума :D

мда тук си прав :(

И ако търсиш песен, а не изпълнител?

google....

Офф,к'вото кажете хора.Всеки един си има право на мнение и аз си изказвам своето.Законно право си ми е да имам мнение и свободата да говоря.

Това , че "съм си търсил някаква извесност" може да го кажеш,ама доколко е истина си знаеш само ти брат.Мене не ми тряа известност , не съм тръгнал да се бия в гърдите , че съм някой си , 'щот съм никой,както и ти , и както и да е който и да е било тука(от глобална гледна точка).

Едно е ясно : "warez го няма и никога няма да бъде същото".

Т'ва че едни се задоволяват с постните локалчета не означава , че всички потребители на ЕК са доволни,'щото ги има страшно много като мене дето само псуват ЕК и ако имат възможност да минат на ГГшит веднага биха го направили.

google....

ама и не знаете кво пишете вече. Какъв ти google при търсене на песен в сайта за мп3. Или google има нова опция да ти дава линк за дадената песен от mp3.com.hk :bgrin:

ама и не знаете кво пишете вече. Какъв ти google при търсене на песен в сайта за мп3. Или google има нова опция да ти дава линк за дадената песен от mp3.com.hk :bgrin:

хах,забавно щеше да е,ама как да стане кат се води локал :music

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...