Jump to content
BulForum.com

ще има ли пак warez.ru?, НСБОП се смили над нас

member

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply
а като знаеш защо твърдиш, че никой не работи в ЕК?!

@Botev: аз знам какво съм казал, но не виждам къде съм написал "Никой от модераторския екип не работи в Евроком". или поне аз не го виждам.

нормално е поне 1 човек да работи там след като някой потдържа този форум, нали? не може ей така да се е пръкнал от нищото..

..................................... не може ей така да се е пръкнал от нищото..

ААААААаааа ами Светия Дух каде го забравяш. :lol:

• 1 month later...
е сега в краина сметка какво ще имали или няма да има Warez.ru

A ти как мислиш? :dry:

Искам да покажа малко скрийншотчета за това колко по-нагли са визио.

1.

2.

3.

4.

Забележете само какъв адрес са си пльоснали за URL!!!

A ти как мислиш? :dry:

Искам да покажа малко скрийншотчета за това колко по-нагли са визио.

1.

2.

3.

4.

Забележете само какъв адрес са си пльоснали за URL!!!

Пълни ламери. и дизайна им е нещастен.

Пълни ламери. и дизайна им е нещастен.

Прав си майна някакви умрели папки и някъф тиранозавър отпред с 29380912489012912 подразделения или нещо като "страни" ли са кво са..ламерщина но аз лично предпочитам 1 варез а не няколко както е сега :)

Прав си майна някакви умрели папки и някъф тиранозавър отпред с 29380912489012912 подразделения или нещо като "страни" ли са кво са..ламерщина но аз лично предпочитам 1 варез а не няколко както е сега :)

Браоо Марто само така и аз съм на същото мнение :)

То има warez вече.Който иска да ми пише му го пратя.Не е точно warez ама бива.

awe 4owek to nqkoi e naprawil sait i e sloshil linkowe kym lokalnite :laughing: ina4e ideqta ne e losha

http://www.ekwarez.tk

Апък сега видях че има линк към movies.hu- сайта на ГГБИТ.Еврокомци вижте дали ви се отваря.

Ne movies.hu se otvarq samo ot ggbit-ci :pirate i magnet.co.jp-towa pak e lokalka no pak se otvarq samo ot ggbit :P

Еми айде Честито за едно ново варез-че :lol:

Ей ся ако може само създателя да се обади малко и да се събереме малко желаещи да напрайме и една обща търсачка ще е почти перфектно , щото т'ва , което няма да е както преди е , че няма ФТП , ама съм сигурен , че ще измислят нещо по въпроса B)

Айде създателите обаждайте се да прайме търсачката , че така както е разхвърляно толкова из тия портове и глупости и напрао ... :cry

Само ФТП и Сърч му липсва , за да стане абсолютно :punk :punk :pirate :punk :punk

:sayjin :sayjin :tongue :sayjin :sayjin

EDIT : Хах , забелезах нещо забавно , я вижте главната страничка , където в крайна сметка са качени работите (пикс и т.н.) : http://snowppy.hit.bg

Е тоя с динозавъра, доколкото съм запознат, е на нетвизио ве кво стана ся тука?! А за тоя екварез. Тоя пич само си е сложил шорткъти към сайтовете, щото сигурно го мързи да ги пише аехаех

Само ФТП и Сърч му липсва , за да стане абсолютно
Абсолютно какво? Тва стана като оня дето в хита беше сложил индекс.пхп-то на стария варез и сички "ууааааууу, как го направи" :lol:

Е тоя с динозавъра, доколкото съм запознат, е на нетвизио ве кво стана ся тука?! А за тоя екварез. Тоя пич само си е сложил шорткъти към сайтовете, щото сигурно го мързи да ги пише аехаех

Абсолютно какво? Тва стана като оня дето в хита беше сложил индекс.пхп-то на стария варез и сички "ууааааууу, как го направи" :lol:

Т'ва с динозавърчето наистина си е на Визио ве човек , ама ский нахалството : сложили са си за "домейн" warez.ru , забележи т'ва на снимките.

А иначе кат се замислиш май наистина пича просто го е мързяло да си ги пише и си е напраил една такава страничка в хит-чето , щот ский , че няма нищо ново.

Интересното обаче е , че от няколко дена всички сайтове на ЕК нещо издишат и им сменят постоянно адреси , портове и сякви такива хави.Май май ще има нещо новичко тука .... или просто ще си има едно уарез-че пак :)

Другото , на което искам да ти обърна внимание Гошо , е това , че рекламката в лявата част на страницата е същата като на стария варез.ру , може и да е съвпадение , ама все пак ... :)

Еми айде Честито за едно ново варез-че :lol:

Ей ся ако може само създателя да се обади малко и да се събереме малко желаещи да напрайме и една обща търсачка ще е почти перфектно , щото т'ва , което няма да е както преди е , че няма ФТП , ама съм сигурен , че ще измислят нещо по въпроса B)

Айде създателите обаждайте се да прайме търсачката , че така както е разхвърляно толкова из тия портове и глупости и напрао ... :cry

Само ФТП и Сърч му липсва , за да стане абсолютно :punk :punk :pirate :punk :punk

:sayjin :sayjin :tongue :sayjin :sayjin

EDIT : Хах , забелезах нещо забавно , я вижте главната страничка , където в крайна сметка са качени работите (пикс и т.н.) : http://snowppy.hit.bg

Създателят е BuFu50, ето как разбрах

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...