Jump to content
BulForum.com

ще има ли пак warez.ru?, НСБОП се смили над нас

member

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply
Хората в този форум, както и Евроком като доставчик нямат нищо общо с warez сървърите до които потребителите имат достъп.

евала за мърмота. може и той да ъплоудва на неговите си сървъри :)

ахаха, и на теб са ти промили мозъка явно :laughing: само ще ти кажа, че furiozo се грижи за servera, също така преди се грижеше и за серверите в play.evrocom.net сега не знам как е, може още да го прави. Admin чат пат дава информация къде се скъсала оптика кви проблеми къде имало, ама той пича е гадател и няма нищо общо с ЕК :)

и наистина толкова ли е трудно да напишете едно - Не, няма да има - и да спрем да се чудим тука :blink:

Кое не разбра? къде съм казал, че това не е форума на Евроком Нет, а съответно и хора от тук не са служители на Евроком? Преди да си правите труда да пишете.. поне четете това което искате да коментирате.

най-интересно е че може и да се окажеш прав деба. ся като се замисля, аз съм свалял от тук доста преди да има ЕК(като доставчик на и-нет). още беше free.veno.org сайта и аз бях с телефонно модемче :lol: направо ме вкара в дълбок размисъл :huh: но все пак това не значи, че хората, които влизат във форума нямат нищо общо със сървъра и не взимат те решенията. даже и да не бачкат в ек и сървъра да не е на ек...

spored men mn mn nqma nujda ot warez.ru.....taka si e ailq4ec

kvo kato e razhvurlqno;)

Не само че е разхвърляно, ами и много от нещата изчезнаха, няма search машина, няма upload...да изброявам ли още? Не е работа така...

Не само че е разхвърляно, ами и много от нещата изчезнаха, няма search машина, няма upload...да изброявам ли още? Не е работа така...

si4ko na kup e nai qko :D :P

А да кажете на някой, кво искате да си свалите и той да го прави вместо вас - не искате ли? :lol:

Хората се зачудиха, как да ги запазят тия сървари, заради тъпите НСБОП, а вие ся искате, отново всичко наготово и пак недоволствате :ghost Бъдете доволни поне, че и това има, а когато те преценят, ще ни кажат. Тука има много да се говори, по добре админите да се вземат в ръце и направят нещо (незнам кво, най добре да затворят темата, за да няма повече глупави постове) !

Първо, не съм мрънкал, а само отговорих на тезата, че така си било по-добре. Според мен хич не е по-добре. Разбира се, че не сме особено в позицията да изискваме и затова и никой реално не го прави. Ставаше дума за предпочитание. А колкото до самото предпочитание...не съм искал Бог знае какво...тия неща си ги имаше, значи е можело все пак...

А да кажете на някой, кво искате да си свалите и той да го прави вместо вас - не искате ли? :lol:

Хората се зачудиха, как да ги запазят тия сървари, заради тъпите НСБОП, а вие ся искате, отново всичко наготово и пак недоволствате :ghost Бъдете доволни поне, че и това има, а когато те преценят, ще ни кажат. Тука има много да се говори, по добре админите да се вземат в ръце и направят нещо (незнам кво, най добре да затворят темата, за да няма повече глупави постове) !

Без да се обиждаш много,но тъпият пост тука е твоят ;) Това което е написал GeorgiK си е самата истина,не виждам смисъл в твоят пост просто.И защо да не кажеш какво искаш и някой да го свали вместо теб ? Нали за това са темите в Movies, WinApz , MP3z и тъй нататък : желание някой да намери нещо и да да го качи на локал .Преди ставаше ,защото всеки можеше да ъплоудва,сега : ако ти обърнат внимание на поста : получаваш линка за сваляне и си дърпай 2-3 дена.Визио незнам как направиха така ,но дори и по време на акцията на НСБОП-а си имаха warez-a ,и все още си съществува,както и ъплоудването ,с други думи - всичко си е по старому.Значи може и тук евентуално.Да бъдем доволни че го има и това казваш,а ? Ами да ти кажа : ако го нямаше поне това което в момента: бая народ щеше да си е отишъл от ЕК и да са абонати на друг доставчик дето ще предложи локал.Номера е това което е в момента да стане още по-добро.Ние не мрънкаме,просто правим предложение и догадки.Ако можем да помогнем по някакъв начин на момчетата и момичетата които се грижат за локалните ни радости да се възвърнат до някаква степен както преди - ние определено ще го направим,така че "мрънкане" не е изобщо думата за случая.Мрънкане е твоето просто.А щом админите не са затворили темата досега : това говори ли ти нещо ? Ако я оценяваха като безполезна и мрънкаща тема,да са я затворили още в началото (модовете тука определено си вършат работата ако не си забелязал ) .

Без да се обиждаш много,но тъпият пост тука е твоят ;) Това което е написал GeorgiK си е самата истина,не виждам смисъл в твоят пост просто.И защо да не кажеш какво искаш и някой да го свали вместо теб ? Нали за това са темите в Movies, WinApz , MP3z и тъй нататък : желание някой да намери нещо и да да го качи на локал .Преди ставаше ,защото всеки можеше да ъплоудва,сега : ако ти обърнат внимание на поста : получаваш линка за сваляне и си дърпай 2-3 дена.Визио незнам как направиха така ,но дори и по време на акцията на НСБОП-а си имаха warez-a ,и все още си съществува,както и ъплоудването ,с други думи - всичко си е по старому.Значи може и тук евентуално.Да бъдем доволни че го има и това казваш,а ? Ами да ти кажа : ако го нямаше поне това което в момента: бая народ щеше да си е отишъл от ЕК и да са абонати на друг доставчик дето ще предложи локал.Номера е това което е в момента да стане още по-добро.Ние не мрънкаме,просто правим предложение и догадки.Ако можем да помогнем по някакъв начин на момчетата и момичетата които се грижат за локалните ни радости да се възвърнат до някаква степен както преди - ние определено ще го направим,така че "мрънкане" не е изобщо думата за случая.Мрънкане е твоето просто.А щом админите не са затворили темата досега : това говори ли ти нещо ? Ако я оценяваха като безполезна и мрънкаща тема,да са я затворили още в началото (модовете тука определено си вършат работата ако не си забелязал ) .

абсолютно съм съгласен. Много ми липсва стария вид на warez-a. Всичко на едно, най-добрия в България. Просто преди всичко беше много добре направено. И най-много ме е яд, че другите си запазиха warez-ите, само нашия се раздели на много части

Аве не мога да разбера кво сте се размрънкали толкова, да с вареза беше много по-яко, ама го спряха. Не разбрахте ли че не 7 а 47 страници да изпишете, квото реши Евроком тва е?! Освен това на никой не му пука кво искаме ние, кое ни е по-удобно и т.н. ние сме в българия тук не важи мотото "Клиентът винаги има право", тук важи "Квото ти предложим тва е, ако не ти отърва пътя, чантата и за хляб..."

Чета всичко до тук и пак възниква оня стар въпрос който ме човърка от много време. Какви аджеба са админите на този форум и каква е връзката им с ЕК. Веднъж ми отговориха при това малко с обида едва ли не че те нямат ама нищо общо с ЕК и не би трябвало да се приравняват на техни служители. Може би на книга пред НСБОП и т.н. е така , но няма как принципно да е след като локалния трафик е твърде голям и значим и ако на клинтите на ЕК не се доставя достатъчно добър такъв то просто биха избягали. За това говори и факта че обявите за продажба на модеми са в пъти повече от тези на търсещи. Някъде в отговора на този въпрос се криe и къде е стария warez.ru.

Незнам ама вие ако си мислите че сега като няма warez и всички сайтове за филми, музика и игри са с различни имена и тия от НСБОП не ни ги знаят много се лъжете.Те знаят и си траят.То само ние се прецакахме като го махнахме-то се вижда по това че надругите warezite им седят.Ама незнам защо още никой админ не писал да каже ще има ли warez или не и край на въпроса.

Чета всичко до тук и пак възниква оня стар въпрос който ме човърка от много време. Какви аджеба са админите на този форум и каква е връзката им с ЕК. Веднъж ми отговориха при това малко с обида едва ли не че те нямат ама нищо общо с ЕК и не би трябвало да се приравняват на техни служители. Може би на книга пред НСБОП и т.н. е така , но няма как принципно да е след като локалния трафик е твърде голям и значим и ако на клинтите на ЕК не се доставя достатъчно добър такъв то просто биха избягали. За това говори и факта че обявите за продажба на модеми са в пъти повече от тези на търсещи. Някъде в отговора на този въпрос се криe и къде е стария warez.ru.

До колкото знам всички админи освен Дезоокър работят в Евроком...

Аз не мрънкам за нищо. Аз просто изложих гледна точка. А това, някой да ти свали нещо, чети и мисли. Имах предвид, да седнеш на леглото и да си имаш "прислуга" да ти прави квото искаш(да ти свалят песни, филми, да ти ги пускат), а това, което каза ти, помоща е нещо хубаво, не съм против него. Мисли, преди да пишеш - писах за прещявките, а не за помоща, между потребителите :ghost Уарез? - ами няма лошо, а колкото до администратотире, ти смяташ ли, че те са тъпи и чакат някой да ги научи, кво да правят? :lol: И ти сигурно си мислиш, че като тука пишат всички, колко много им липсва уареза и те ще го пуснат? Това е до второ нареждане, бъди сигурен, тука не става дума само за прищявките на потребителите. Смятам, че ЕК си имат политика и надали аз, ти или който и да било, може да направи нещо по върпоса, за да промени това, което те са си намислили, дори и да е лошо :blink: На мен да не мислиш, че ми е по добре така :blink: Че кой може да се уплачи, че уареза, някога е бил тъп и безполезен! Просто няма недоволни от него, а на админите им е напълно ясно, че всички си искат уареза, просто не е нужно, толкова много да "мрънкат" всички :ghost

Аве не мога да разбера кво сте се размрънкали толкова, да с вареза беше много по-яко, ама го спряха. Не разбрахте ли че не 7 а 47 страници да изпишете, квото реши Евроком тва е?! Освен това на никой не му пука кво искаме ние, кое ни е по-удобно и т.н. ние сме в българия тук не важи мотото "Клиентът винаги има право", тук важи "Квото ти предложим тва е, ако не ти отърва пътя, чантата и за хляб..."

Ето това е едно умно мнение по въпроса. Напълно съм съгласен с него :P

На мен ми е интересно, защо хората имащи права тук, задължително трябва да работят в Evrocom? Аз ако бях един модератор, и аз ли щях да бъда нарочен за служител на Евроком??

Модераторите са си просто модератори, познати на служителите в Евроком и са хора на които може да се има доверие.

На мен ми е интересно, защо хората имащи права тук, задължително трябва да работят в Evrocom? Аз ако бях един модератор, и аз ли щях да бъда нарочен за служител на Евроком??

Модераторите са си просто модератори, познати на служителите в Евроком и са хора на които може да се има доверие.

За модераторите съм съгласен,но съм почти убеден примерно,че Admin е някакъв служител на евроком.

Killerincho работи в ЕК и го е казвал, ако ти се занимава потърси му поста ;>

/оффтопик

Аз не мрънкам за нищо. Аз просто изложих гледна точка. А това, някой да ти свали нещо, чети и мисли. Имах предвид, да седнеш на леглото и да си имаш "прислуга" да ти прави квото искаш(да ти свалят песни, филми, да ти ги пускат), а това, което каза ти, помоща е нещо хубаво, не съм против него. Мисли, преди да пишеш -

С риск да ми лепнат някой warn : ти си адски куха лейка човече :lol: :sayjin Не аз,ти трябва да мислиш преди да пишеш :lol: И няма нужда да "мрънкаш" когато не ти хареса някоя тема,в смисъл дали според твоето точно мнение е удачна или не :lol:

Айде със здраве и си развивай сивите клетки вместо устата :lol:

mod note:

Ще ви помоля занапред да дискутирате, без да отправяте обидни думи един към друг. Отнася се за всички.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...