Jump to content
BulForum.com

ще има ли пак warez.ru?, НСБОП се смили над нас

member

Recommended Posts

Aми дано найстина да видим отново вареза.Макар,че и сегашния му вид не е лош.В краина сметка,който търси -намира! ;)

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply
Айде моля ви се - наврете си тия торенти някъде... в папката Archives примерно. Аз нямам желание да се уча тепърва к'во е, що е, да се занимавам с глупости, след като примерно мога да си отворя FTP-то, да си напиша user и pass и качвам. Торентите са ужасни за обикновения потребител. Глупави и безсмислени, също като повечето p2p програми, които реално бяха пуснати като еквивалент на изчезналия warez. За потребителите е по-лесно да си има warez...

Освен това защо още никой админ/модер не се е изказал ми е любопитно?

А бе и аз нямах желание, ама ела да видиш как за 3 дни се научих...

Не че имам нещо против фрий- тата, още по-малко срещу warez- а, обаче ако няма друга алтернатива- това е! Ама се свиква, да ти кажа честно! Просто се иска малко повече търпение... А пък има доста чужди торенти, където не искат никаква регистрация, да не говорим за сийдване :P

Няма да е същото... :(

Тук си говорим сами, никой не казва нищо по въпроса. Това едва ли е изненада де

За жалост си прав :( ама виж кое време е. :ghost Утре админите трябва да кажат нещо по въпроса. :huh:

Дай някви предимства на стария вариант! лично на мен ще ми липсват споделеното инфо от юзерите, а да и да не се забравя за скороста, която се достига с dc++ ,която на моменти пъти над максималната.

При стария вариант всеки си намираше всичко без да се налага да ползва DC++, торенти и да търси неизвестни досега сайтове за музика. Всичко можеше да се намери на 2-3 места ;)
Е отговори ми на един въпрос...Защо ще бъдат по-малко?

Защото дата.бг вече функционира напълно. А кой беше най-големия хъб до сега в DC++ и на кой сега се задръства търсачката? :)

А бе друго си беше старото време, когато всичко си беше спокойно и мирно.

аре и аз дакажа моето мнение :) няма да ни върнат добрия стар warez :( няма как то и да го геледа ме каквото и да казваме вече никога няма да е същото както преди :sayjin :cry :cry :cry

Всичко можеше да се намери на 2-3 места wink.gif

не е баш така...за доста хави още от преди ми се е налагало да смуча от п2п програми.

а иначе въобще не искам _уареза_.

боли ме фара,ако ще на 50 под сайта да го разцепят.

тва,което искам е да мога да ъплоудвам на фтп-то :/

Добре де, бива ли такива глупости ся...5 страници тъпотии, 5 страници мерене на п*шки, 5 страници безмислени спорове кое е по-добре...Явно изписвайки 15 страници ще привлечете вниманието на някой админ...Продължавайте скоро ще успеете. Оценявам новината от първия пост, ама нормално ли е след тва 30 човека да напишат едно и също нещо използвайки всички възможни синоними...Не ми е ясно Бамо защо проскубаното магаре не се появява в ТАКИВА теми...все едно.

Айде честит ви първи учебен ден... :beer:

Пичове знаете ли колко работа трябва да сваршат админите за да "върнат" старото добро уарезче :confused :confused

Кво ревете имаме си филми,музика,софтуеар,игри и форум....само ъплоуд нямаме ама.....Ае стига сте се оплаквали

Пичове знаете ли колко работа трябва да сваршат админите за да "върнат" старото добро уарезче  :confused  :confused

Кво ревете имаме си филми,музика,софтуеар,игри и форум....само ъплоуд нямаме ама.....Ае стига сте се оплаквали

Прав си,но е по-добре когато имаме ъплоуд и всичко си е на 1 място :)

Верно! ще е по-хубаво! :woot  С две ръце съм "за" warez-а. Искаме си го обратно! :devil

Ние да ама... явно все някой ще писне. И как така Визио все още имат warez.

28. Evrocom.INFO(разбирай хубавите сайтчета) се поддържа от независима група участници, които спомагат за неговото съществуване и развитие в свободното си време. Единственото "заплащане", което получават за посветеното време и труд, е думата "благодаря" от потребителите.

Какви админи от ЕК очаквате да се изкажат за връщането на стария сайт ? Официално ЕК и никой от ЕК няма нищо общо със съществуването на тези сайтове, така че е излишно да ги крънкате за(и да изисквате от тях) информация, която те публично няма да дадат(защото нищо не знаят по въпроса). И така сме си добре. Стига с капризите..и аз искам стария сайт ама няма..добре е,че все още имаме това, което е сега. Помислете си, че алтернативата е или много ровене из така омразните за някои торенти(с бавно сваляне) или други подобни източници..или това или да си бъркаме в джоба за тези благинки..кое предпочитате ?

Сега...тези сайтове(movies.co.jp,...) на японци ли са?Ами ако са на японци вие

как мислите да си ги върнат тези сайтове???А пък докато ги върнат.....Ама нали си имаме всичко...муфика,игри,филми,програми...Повечето използват p2p системите...еми в DC++ мога да ви кажа,че намирам много неща които не мога да намеря тук или там където е....та....ние сме си добре.... :)

Сега...тези сайтове(movies.co.jp,...) на японци ли са?Ами ако са на японци вие

как мислите да си ги върнат тези сайтове???А пък докато ги върнат.....Ама нали си имаме всичко...муфика,игри,филми,програми...Повечето използват p2p системите...еми в DC++ мога да ви кажа,че намирам много неща които не мога да намеря тук или там където е....та....ние сме си добре.... :)

Ако са на японци външния ни трябва да е :rolleyes: :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...