Jump to content
BulForum.com

Оксер - Левски

sasho_1989

Кой ще продължи?  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Оксер или Левски ще продължи напрeд в групите на УЕФА?

П.С. Дали ще дават мача :confused

Оксер. Мача май няма да го дават по Канал 1, но провери по някоя френска дали няма да го дават. Аз се надявам Болтън - Локо да ги дават по SkySports :D

Оксер. Мача май няма да го дават по Канал 1, но провери по някоя френска дали няма да го дават. Аз се надявам Болтън - Локо да ги дават по SkySports :D

SkySports не е ли кодиран или аз бъркам нещо :confused

Ot sinite sam,ama ne sam golqm optimist za predstoq6tata sre6ta-ne 4e okser sa klasen otbor,naprotiv,no vse pak s mladite mom4eta v sastava e po4ti nevazmojno da gi otstranim.Pone da zemem nqkoq to4ka za koeficienta na bulgarskite otbori,a i 4ydesa se sly4vat-liverpool-Cska sofia -0-1.Iskam pak takova 4ydoo :rolleyes:

Жалко че всичките отбори пак се падат с труден съперник....все пак ще гледам мача и ще се надявам за Левски...

Оксер ;). Не ми харесват като отбор, нито Левски, но мисля, че французите ще спечелят. Първият мач с 2 гола разлика, и после равен в България. Това е най-добрия вариант за мен, поне. (Песимист съм си :bgrin: )

Почна ли мача?

Еми пусни Нова Телевизия и ще разбереш :angry: . Стига с тези изказвания "Почна ли мача" , "Свърши ли мача".

Левски имаха един шанс (Ако може така да се нарече), но не го използваха, а пък Оксер имаха 2-3 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...