DJ Mighty K Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Продава се професионален DJ грамофон TECHNICS SL1210mk2 може би един от най-добрите на пазара нищо че е от по-старите модели. Тези които се занимават професионално с тази дейност знаят за какво става въпрос. Чинч кабела е сменен с нов много по-добър от оригиналния.Всичко му работи перфектно! http://www.spincity.nl/images/TECHNICS1210XL.jpg Цена 600 лева ПС: Ако някой го вземе до 3 дни получава безплатно доза Stanton Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 koko za6to si re6il da si prodava6 gramofon4eto e? az sq 6te zapisvam kursa i az 6te si tarsq sled vreme moje bi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 Ами поради много спешна нужда от пари стигнах и до този вариант.... Наистина много ми се свиди и не ми се дава на никой но в крайна сметка... Като гледам обаче тука няма хора дето да се занимават с DJ-ing.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.