nokep Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 http://www.data.bg/menu/news.html?current=5925#5925 Само да не го направят изцяло платен сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 http://www.data.bg/menu/news.html?current=5925#5925 Само да не го направят изцяло платен сега <{POST_SNAPBACK}> Напълно възможно е и така да стане, има й опция да има допълнителни услуги които ще се заплащат. Ще поживеем ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Споко! Дори и да гом направят платен все още имаме http://talk.google.com А щом от гугъл се заемат, значи работата ще е на ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Споко! Дори и да гом направят платен все още имаме http://talk.google.com А щом от гугъл се заемат, значи работата ще е на ниво. <{POST_SNAPBACK}> Абре тия маймуни от Google започват да ме дразнят вече. Опитват се да наложат total world domination... а както всяка една империя.. рано или късно ще започне да се самоизяжда. Никой не си взема поука от древен Рим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 afx, прав ви, гугъл са виновни, че правят читави неща... напълно виновни и затова ще ги хулим, че правят продукти, които се харесват на хората. Да не би някой да им е опрял нож в гърлото да им ползват нещата? Дори gmail не е свободен за регистрация... за gtalk съм съгласен - ползва същият engine като skype за разговори (direct IP sound R), но е мнооого по-лек. Е, няма конференции и размяна на файлове, но това е може би въпрос на време, зависи от целите, които са си поставили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Имат планове за развитието на тази услуга.А не виждам хората от гугъл корп с какво са заслужили недоволството ви, при положение, че правят добри и безплатни продукти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Аз и без това спрях да ползвам скайп 4 месеца вече. Кой каквото ще да ги купува, да ги продава.. Нещо не ми се вярва скайп да стане по-читав софтуер. Вече месец ползвам GTalk, ами по-доволен от безпроблемие и лекота не мога да бъда. За разговори е перфектен, наистина е по-лек, и то много, по-малко bandwidth заема, а и качеството на звука ми се чини по-добро , въобще не ми накъсва, абе за мен скайп умря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 еdit: dreamer, трии. няма смисъл да споря с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Аз и без това спрях да ползвам скайп 4 месеца вече. Кой каквото ще да ги купува, да ги продава.. Нещо не ми се вярва скайп да стане по-читав софтуер.Вече месец ползвам GTalk, ами по-доволен от безпроблемие и лекота не мога да бъда. За разговори е перфектен, наистина е по-лек, и то много, по-малко bandwidth заема, а и качеството на звука ми се чини по-добро , въобще не ми накъсва, абе за мен скайп умря! Aбе мама му стара, защо на мен тоя GTalk ми иска да се регистрирам с SMS на US номер?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 иска само акаунт в gmail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 иска само акаунт в gmail <{POST_SNAPBACK}> Да уточня само че използваш същите име и парола на акаунта на gmail и влизаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 A има ли за разговори към фиксирани мрежи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 A има ли за разговори към фиксирани мрежи? <{POST_SNAPBACK}> Не мисля,че няма такава опция.Поне аз не намирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.