Jump to content
BulForum.com

eBay купи Skype

nokep

Recommended Posts

http://www.data.bg/menu/news.html?current=5925#5925

Само да не го направят изцяло платен сега  :pirate  :sick

Напълно възможно е и така да стане, има й опция да има допълнителни услуги които ще се заплащат. Ще поживеем ще видим :D

Споко! Дори и да гом направят платен все още имаме http://talk.google.com  :punk

А щом от гугъл се заемат, значи работата ще е на ниво.

Абре тия маймуни от Google започват да ме дразнят вече. Опитват се да наложат total world domination... а както всяка една империя.. рано или късно ще започне да се самоизяжда. Никой не си взема поука от древен Рим. :(

afx, прав ви, гугъл са виновни, че правят читави неща... напълно виновни и затова ще ги хулим, че правят продукти, които се харесват на хората. Да не би някой да им е опрял нож в гърлото да им ползват нещата? Дори gmail не е свободен за регистрация...

за gtalk съм съгласен - ползва същият engine като skype за разговори (direct IP sound R), но е мнооого по-лек. Е, няма конференции и размяна на файлове, но това е може би въпрос на време, зависи от целите, които са си поставили.

Имат планове за развитието на тази услуга.А не виждам хората от гугъл корп с какво са заслужили недоволството ви, при положение, че правят добри и безплатни продукти!

Аз и без това спрях да ползвам скайп 4 месеца вече. Кой каквото ще да ги купува, да ги продава.. Нещо не ми се вярва скайп да стане по-читав софтуер.

Вече месец ползвам GTalk, ами по-доволен от безпроблемие и лекота не мога да бъда. За разговори е перфектен, наистина е по-лек, и то много, по-малко bandwidth заема, а и качеството на звука ми се чини по-добро :P , въобще не ми накъсва, абе за мен скайп умря!

Аз и без това спрях да ползвам скайп 4 месеца вече. Кой каквото ще да ги купува, да ги продава.. Нещо не ми се вярва скайп да стане по-читав софтуер.

Вече месец ползвам GTalk, ами по-доволен от безпроблемие и лекота не мога да бъда. За разговори е перфектен, наистина е по-лек, и то много, по-малко bandwidth заема, а и качеството на звука ми се чини по-добро :P , въобще не ми накъсва, абе за мен скайп умря!

Aбе мама му стара, защо на мен тоя GTalk ми иска да се регистрирам с SMS на US номер??????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...