Slain Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Има да чакате, тва изобщо не е нова технология, сигурно го има от 10 години <{POST_SNAPBACK}> съвсем случайно живеем в България Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Мда, в България го има от толкова, по света кой знае от кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Цената за външната страна на триъгълника (тази която им се вижда на момичетата като сложат бански - 1cm линия по цялата дължина на бедрото (и от двете страни)) е 30 евро и косми не излизат 1 година. правете си сметка за цялото тяло или нещо по-голямо от 2 ленти 1cmx10cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Цените са от порядъка на 160 лева за целите гърди, 120 лева за корем 45 лв. за мустаци на процедура Цените са различни навсякъде, а в провинцията е по-евтино Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 kvo 6e re4e provinciqta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Туй дето не е софия Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 na4i az sam ot provinciqta tuka trqbva da e evtino Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 как е столичани верно тва изявление че в провинцията е по евтинко малко хмм както и да е тои Пловдив е бил столица ва така че може се вратнете из провинцията (южна България)да немерите евтинко Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Все едно не е по-евтино...какво като е бил столица Пловдив, голяма работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 човека може да е от времето когато е имало Източна Румелия младолик иначе си е по добре че несме столица ама тва е друга тема кво то и да си говорим тва е едно скъпо удоволстви Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Супер много изместихте пак темата... Някой може ли в крайна сметка да даде конкретни цени на см2??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Супер много изместихте пак темата... Някой може ли в крайна сметка да даде конкретни цени на см2??? мисля, че не се определян на cm2 определят се на области и аз ти казах точни цени за една от областите. една приятелка ми ги каза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Мдам..сега звънях в това Енигма. Намира се в Новотела. Цената се определя от броя на изразходваните импулси, които пък зависят от степента на окосмяване. Иначе ориентировъчно ми казаха, че за засичане линията на брадата цената е около 100 лева. УСПЕХ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Мдам..сега звънях в това Енигма. Намира се в Новотела. Цената се определя от броя на изразходваните импулси, които пък зависят от степента на окосмяване. Иначе ориентировъчно ми казаха, че за засичане линията на брадата цената е около 100 лева. УСПЕХ!!! <{POST_SNAPBACK}> Kakво ще рече "засичане на линията на брадата" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 16, 2005 Author Share Posted November 16, 2005 kolko pari izliza depilirane na cqloto tqlo ? i kade moje da mi prepora4ate nqkuv kozmetik koito da si razbira ot rabotata i pravi kolamaskata barzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Пич, стегни се малко... Единствените същества, които си правят цялостна депилация са ханъмите преди първата брачна нощ... Е, и културистите и може би професионалните плувци... Ама, заеби тая работа, честно ти казвам... Космите са признак на мъжественост... Мани ги тея метросексуални моди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 16, 2005 Author Share Posted November 16, 2005 vseki si ima mnie .... pri polojenie 4e po4ti seki den se pota v zalata predpo4itam da sam si depiliran otkolkoto celiq kosmat prosto li4na xigiena donqkade drugoto depiliran izglejda6 po-relefen a i o6te obmislqm epiliraneto na racete no krakata i gardite zadaljitelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Някой може ли да ми препоръча козметични центрове в Пловдив, където правят кола маска на мъже? Място от което сте доволни, както от козметиката така и от козметичката, благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 като казахте за провницията : в Стара Загора има подобно студио : там беше малко по-ефтино май. Намираше се в някакъв висок хотел в центъра : не помня как се казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Някой може ли да ми препоръча козметични центрове в Пловдив, където правят кола маска на мъже? Място от което сте доволни, както от козметиката така и от козметичката, благодаря. Beauty forever срещу Новотела! Не е евтино но поне обслужването и материалите са добри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 ами има ли някой доволен от кола маска някъде , но не много скъпа , че така ме бяха ощавили миналата година за 12 лв, и само пъпки ( за краката говоря ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 аз ходя при една бабка в каршака от доста години за цялото тяло ми взема 30лв. и работи много бързо не съм имал никакви проблеми при нея усвен че е малко чалната и ми надува главата с глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 аз ходя при една бабка в каршака от доста години за цялото тяло ми взема 30лв. и работи много бързо не съм имал никакви проблеми при нея усвен че е малко чалната и ми надува главата с глупости айде следващия път като ходиш питай я само за краката колко взима, аз нагоре немам нужда Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 7 лева мисля абе около 10 беше не мога да се сетя в момента понеже винаги правя няколко неща едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 emi ako e do 10 , kaji kade e po-to4no ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.