Jump to content
BulForum.com

kakav trqbva da bade perfektniqt oxranitel

zlobil

kakav spored vas trqbva da bade  

114 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=34506

ta zna4i v tazi tema se razrazi spor kav to4no trqbva da bade perfektniqt oxranitel i re6ix da pusna tuka 1 anketka i da vida kvo si mislite vie spored men zadaljitelno trqbva da e parviq otgovor "gorila" tak neka koito ima mnenie po vaprosa da go izkaje.....xem pove4e nqma da floodim v razdel rabota

spored men 4oveka (oxranitelq) nezavisimo koi ot dvata parvi vida e stava no az li4no predpo4itam tip gorila tretiq tip mi e nqkak si antipati4en 6toto ne moje nqkav piklio 50 kila bez nikvi umeniq karatist , boksior ili fitnesjiq da stane oxrana nezavisimo kav pistolet ili kvo 6te mu dadat a ako 6te i da e po-umen ot ain6tain

e ob6to vzeto tova e glasuvaite

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Axaxaxaxaxa злоба крадеш лафове от мен ве :devil :devil Имаше преди един аватар дето един пич скача вика рита наляво-надясно и в следващия момент другия го размазва с някаф ийгъл....правете си изводи ;)

Poll-а е подвеждащ, не съм за вола, ама няма к'во друго да се избере :confused :blink:

Перфектният охранител трябва да е силен (не горила), бърз и интелигентен.

null :wacko:

Определено фитнес-мутричките нестават за охранители .

Охранителят трябва да владее ръкопашен бой, а не да си надува анаболчетата, да е незабележим, а не "вижте къв трицепс имам, А кой ма застреля". Виж ги тайните служби и ми покажи един култорист. Най-важното е умения, реакции, съобразителност, неща неприсъщи за "горилите".

Poll-a не е пълен. Ама приемам че малкото квакащо китайче означава човек който владее бойни изкуства и не е нито много слаб нито тип анабол, а нормален размер. :)

По тъпо не можеше да бъде написана анкетата. По всичко личи, че zlobil иска да му кажем, че е идеалният за тая работа. Хайде! Три, четири: ...

По тъпо не можеше да бъде написана анкетата. По всичко личи, че zlobil иска да му кажем, че е идеалният за тая работа. Хайде! Три, четири: ...

i po kvo razbra 4e iskam da mi kajete tova ? az ne sam nito 4ak tolkova golqm nito ni6to prosto iskax da razbera i va6ite gledni to4ki .... ako iskax da razbera dali az stavam 6tqx da otida do nqkva firma i da se probvam 4atka6 li ?

Да ама не мислиш ли че пола който си направил е доста манипулиращ. Няма всички възможни отговори. По-скоро целта на това гласуване е да покаже че само фитнесжия тип"анабола прави вола" е идеалния бодигард.

teddy- q me svetni kak to4no trqbva6e da naprava anketata

breakneck- ima si ot si4kite raznovidnosti spored men kato ne vi xaresva 6to primerno tuka ne re6im kvi trqbva da sa raznovidnostite bodyguard i da kajem na nqkoi moderator da napravi temata na novo ??

абсолютно съгласен. тея фитнес момчетата изглеждат супер, всяват респект от всякъде, но за обикновени хора като мен, които са без никакви специални умения (бойни изкуства и т.н). мога да кажа, че едно "малко квакащо китайче" може да види сметката на някой батко с бицепс 50+ санта за отрицателно време. причините за това според мен са няколко

1-во знае къде да удря

2-ро знае как да удря

3-то много по бърз ще е от някоя планина мускули

тренирал съм известно време киокушинкай и мога да кажа, че каратистите имат много тежки, бързи и точни удари. разбира се не говоря за някои дето напикан е 50кила, защото в такъв човек няма кои знае каква сила, говоря за средно статистически мъж 80-90кг. някой по напреднал само да иска може да те убие без много да се замисля :blink:

общо взето трябва да е нещо средно, да има мускул и маса, но да не му пречат на скоростта на реакция. аз бих си избрал такъв охранител, а не някой дето "не може да си избърше задника от мускули"(цитат от Bad Boys 2) :lol:

ima si ot si4kite raznovidnosti spored men kato ne vi xaresva 6to primerno tuka ne re6im kvi trqbva da sa raznovidnostite bodyguard i da kajem na nqkoi moderator da napravi temata na novo ??

Ами вместо "малко квакащо китайче тип "безмоторен самолет"" трябваше да се сложи например "човек с нормално телосложение и владеещ бойни изйуства и боравене с бойно оръжие" :) .

Ми зависи за ква охрана става въпрос, ако се има предвид охрана на дискотеки тряя да са тип язруди 50+ ръка, ама ако говорим за охрана на мутри, държавни лица, политически събирания най-важното е да борави добре с пистолет първо за да си свърши работата, второ да не гътне някой без да иска...

За мен по малко и от четирите, защото нито едно от тях е точно определение на перфекния охранител. Според мен той трябва да е: силен(не тип горила), умен, бързи реакций, и най-важното готов да защити на всяка цена обекта, който охранява.

Нито един от посочените варианти не отговаря на реалните изисквания.

Ако някога изобщо имам нужда от охрана, то това ще бъде някой бивш френски легионер... :P

Нито едното от изброените....тряя да има мусколи да може да има тежък и здрав удар с който да млати хората,да има познаства дори и минимални в бойни изкуства или нещо близо до тях и пистолет ама да не го има само за да плаши хората а да знае как да си служи с него...това не е детска игра а сериозна и опасна работа...хора умират все пак гледате новини и почти винаги охраната умира с жертвата...а да и да се е отдал максимално на работата си да я върши както тряя а да не вземе да избяга като стане напечено положението!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...