zlobil Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=34506 ta zna4i v tazi tema se razrazi spor kav to4no trqbva da bade perfektniqt oxranitel i re6ix da pusna tuka 1 anketka i da vida kvo si mislite vie spored men zadaljitelno trqbva da e parviq otgovor "gorila" tak neka koito ima mnenie po vaprosa da go izkaje.....xem pove4e nqma da floodim v razdel rabota spored men 4oveka (oxranitelq) nezavisimo koi ot dvata parvi vida e stava no az li4no predpo4itam tip gorila tretiq tip mi e nqkak si antipati4en 6toto ne moje nqkav piklio 50 kila bez nikvi umeniq karatist , boksior ili fitnesjiq da stane oxrana nezavisimo kav pistolet ili kvo 6te mu dadat a ako 6te i da e po-umen ot ain6tain e ob6to vzeto tova e glasuvaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Axaxaxaxaxa злоба крадеш лафове от мен ве Имаше преди един аватар дето един пич скача вика рита наляво-надясно и в следващия момент другия го размазва с някаф ийгъл....правете си изводи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Poll-а е подвеждащ, не съм за вола, ама няма к'во друго да се избере Перфектният охранител трябва да е силен (не горила), бърз и интелигентен. null Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Определено фитнес-мутричките нестават за охранители . Охранителят трябва да владее ръкопашен бой, а не да си надува анаболчетата, да е незабележим, а не "вижте къв трицепс имам, А кой ма застреля". Виж ги тайните служби и ми покажи един култорист. Най-важното е умения, реакции, съобразителност, неща неприсъщи за "горилите". Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 1. kulturist i oxranitel sa dve savsem razli4ni ne6to 2. po kakvo sadi6 4e "fitnes-mutri4kite" ne vladeqt rakopa6en boi ? 3. bi li mi poqsnil izraza "dasi naduva anabol4etata" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Poll-a не е пълен. Ама приемам че малкото квакащо китайче означава човек който владее бойни изкуства и не е нито много слаб нито тип анабол, а нормален размер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 3. bi li mi poqsnil izraza "dasi naduva anabol4etata" ? <{POST_SNAPBACK}> .....да помпи,вдига,дърви и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 mm tva qvno e nqkav nov izraz 6te go imam v predvid i 6te go izpolzvam ve4e..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Тип "Бате Бойко" е идеален. Леко мускол, нинджа, бойни изкуства, добро боравене с патлака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 По тъпо не можеше да бъде написана анкетата. По всичко личи, че zlobil иска да му кажем, че е идеалният за тая работа. Хайде! Три, четири: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 По тъпо не можеше да бъде написана анкетата. По всичко личи, че zlobil иска да му кажем, че е идеалният за тая работа. Хайде! Три, четири: ... <{POST_SNAPBACK}> i po kvo razbra 4e iskam da mi kajete tova ? az ne sam nito 4ak tolkova golqm nito ni6to prosto iskax da razbera i va6ite gledni to4ki .... ako iskax da razbera dali az stavam 6tqx da otida do nqkva firma i da se probvam 4atka6 li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 prosto iskax da razbera i va6ite gledni to4ki <{POST_SNAPBACK}> Тогава да беше написал по-обективна анкета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Да ама не мислиш ли че пола който си направил е доста манипулиращ. Няма всички възможни отговори. По-скоро целта на това гласуване е да покаже че само фитнесжия тип"анабола прави вола" е идеалния бодигард. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 teddy- q me svetni kak to4no trqbva6e da naprava anketata breakneck- ima si ot si4kite raznovidnosti spored men kato ne vi xaresva 6to primerno tuka ne re6im kvi trqbva da sa raznovidnostite bodyguard i da kajem na nqkoi moderator da napravi temata na novo ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 .... <{POST_SNAPBACK}> абсолютно съгласен. тея фитнес момчетата изглеждат супер, всяват респект от всякъде, но за обикновени хора като мен, които са без никакви специални умения (бойни изкуства и т.н). мога да кажа, че едно "малко квакащо китайче" може да види сметката на някой батко с бицепс 50+ санта за отрицателно време. причините за това според мен са няколко 1-во знае къде да удря 2-ро знае как да удря 3-то много по бърз ще е от някоя планина мускули тренирал съм известно време киокушинкай и мога да кажа, че каратистите имат много тежки, бързи и точни удари. разбира се не говоря за някои дето напикан е 50кила, защото в такъв човек няма кои знае каква сила, говоря за средно статистически мъж 80-90кг. някой по напреднал само да иска може да те убие без много да се замисля общо взето трябва да е нещо средно, да има мускул и маса, но да не му пречат на скоростта на реакция. аз бих си избрал такъв охранител, а не някой дето "не може да си избърше задника от мускули"(цитат от Bad Boys 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 null vote трябва да бъде силен интелигентен с познания в боините изкуства и в боравенето с оражие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ее смени малко анкетата, тая е подвеждаща Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 ima si ot si4kite raznovidnosti spored men kato ne vi xaresva 6to primerno tuka ne re6im kvi trqbva da sa raznovidnostite bodyguard i da kajem na nqkoi moderator da napravi temata na novo ?? <{POST_SNAPBACK}> Ами вместо "малко квакащо китайче тип "безмоторен самолет"" трябваше да се сложи например "човек с нормално телосложение и владеещ бойни изйуства и боравене с бойно оръжие" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 tva go izkopirax ot raging fire..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ми зависи за ква охрана става въпрос, ако се има предвид охрана на дискотеки тряя да са тип язруди 50+ ръка, ама ако говорим за охрана на мутри, държавни лица, политически събирания най-важното е да борави добре с пистолет първо за да си свърши работата, второ да не гътне някой без да иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 За мен по малко и от четирите, защото нито едно от тях е точно определение на перфекния охранител. Според мен той трябва да е: силен(не тип горила), умен, бързи реакций, и най-важното готов да защити на всяка цена обекта, който охранява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Да, за дискотека е задължително да са маймуни с 50-60 санта ръка, за плашила Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Нито един от посочените варианти не отговаря на реалните изисквания. Ако някога изобщо имам нужда от охрана, то това ще бъде някой бивш френски легионер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Бившите френски легионери не ги слуша много много главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Нито едното от изброените....тряя да има мусколи да може да има тежък и здрав удар с който да млати хората,да има познаства дори и минимални в бойни изкуства или нещо близо до тях и пистолет ама да не го има само за да плаши хората а да знае как да си служи с него...това не е детска игра а сериозна и опасна работа...хора умират все пак гледате новини и почти винаги охраната умира с жертвата...а да и да се е отдал максимално на работата си да я върши както тряя а да не вземе да избяга като стане напечено положението! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.