Jump to content
BulForum.com

Болтън - Локомотив ПД

LOKOMOTIVcho

Кой ще победи?  

85 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Не ми се вярва Болтън да ни подценят отново, но пък и не вярвам, че нашите ще играят както в Болтън т.е. да липсват обичайните грешки в защита, но кой знае?

Лично аз смятам за по-вероятно Болтън да продължат с оглед на доводите на Pepe Lopez, но пък след тия грешки на съдиите при двете гостувания на ОФК и Болтън може би съдбата има да ни връща... само, че съдбата помага на силните, а ние в атака не сме от най-силните (Стойнев, Бобан).

Само едно не искам - Велко Христев ;) Едо уцели състава за първи път от мнооого време насам (като изключим второто полувреме срещу ОФК в Бургас + щастливата контузия на Велко - много на място :D).

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply
може би съдбата има да ни връща...

:rolleyes: .... :P....иначе по темата надявам се да се справите с Болтън...първия мач ви подцениха и за малко да си платят ама това не е перфектен свят и естествено Българите са ощетени... :( .Все пак има още един мач и с подкрепа от ваша страна и с концентрирана игра и без много грешки се постига много ако това стане честито ако не жалко за България...

Само едно не искам - Велко Христев ;) Едо уцели състава за първи път от мнооого време насам (като изключим второто полувреме срещу ОФК в Бургас + щастливата контузия на Велко - много на място :D).

Велко игра перфектно в Бургас,не знам какво против него имаш.

Абе срещу ОФК направихме много слабо 1во полувреме и уникално 2ро (2 греди, удар на Краси Димитров, който мина покрай гредата) Ако и сега не допуснем гол през 1то смятам, че имаме голям шанс да отстраним Болтън. От друга страна ако ни вкарат някой бърз гол(от което най-много се страхувам) ще стане много лошо и можеби няма да имаме краен успех. Но стига с тия прогнози. Всички мощно в Бургас и дано да бием :)

Брех тези съдии... Добре че ги има иначе немаше с кого да се извинявате ...

Болтън си е Болтън догодина пак ще са  в УЕФА а Локо ...  :lol:

Разбирам желанието ти да се заядеш с поддръжниците на противниковите отбори, но в случая би трябвало да се съгласиш, че и ЦСКА, чийто мач гледах целия бяха нееднократно порязани от съдята! За Локо не мога да кажа, понеже информацията ми е от вестниците, самия аз не съм гледал мача. Но и за Левски имаше информация, че са порязани. И все пак трябва да признаем, че българския футбол, като че ли направи крачка напред с този кръг на УЕФА... Дано в реваншите и четирите отбора продължат!

Брех тези съдии... Добре че ги има иначе немаше с кого да се извинявате ...

Болтън си е Болтън догодина пак ще са  в УЕФА а Локо ...  :lol:

Bolton, ако играят, както срещу Локо, догодина ще са в Чемпиъншип по-скоро :laughing: :laughing:

Разбирам желанието ти да се заядеш с поддръжниците на противниковите отбори, но в случая би трябвало да се съгласиш, че и ЦСКА, чийто мач гледах целия бяха нееднократно порязани от съдята!

Това не е за първи път ... Българските отбори са рязани от съдиите много пъти и ще продължават да бъдат рязани (в чужбина) :angry: Просто го приемете

Но въпроса е доколко са виновни само съдиите Я вижте важте грешки и тога обвинявайте съдиите (случва се и да не види правилно в даден момент) ...

@sincity Ако Болтън падне в Чемпиъншип тази година да не говорим Локо Може би директно в В :lol:

Това не е за първи път ... Българските отбори са рязани от съдиите много пъти и ще продължават да бъдат рязани (в чужбина) :angry: Просто го приемете

Но въпроса е доколко са виновни само съдиите Я вижте важте грешки и тога обвинявайте съдиите (случва се и да не види правилно в даден момент) ...

@sincity Ако Болтън падне в Чемпиъншип тази година да не говорим Локо Може би директно в В  :lol:

1. Не видях грешки в отбора докато съдията не се "уплаши" от резултата 0:1 и реши да обърне свирката така да се каже. Просто Локо се бранеха отлично

2. Ако успееш да ме убедиш, че написаните постове от теб не са заяждане те поздравяам (Визирам изречението: "Ако Болтън падне в Чемпиъншип тази година да не говорим Локо Може би директно в В :lol: " )

1. Не видях грешки в отбора докато съдията не се "уплаши" от резултата 0:1 и реши да обърне свирката така да се каже. Просто Локо се бранеха отлично

2. Ако успееш да ме убедиш, че написаните постове от теб не са заяждане те поздравяам (Визирам изречението: "Ако Болтън падне в Чемпиъншип тази година да не говорим Локо Може би директно в В  :lol: " )

1 Казах ти винаги са ни резали и винаги ще ни режат Просто другия път "отборът" не требва да се срива слет като съдията е допусна 1-2 волни или неволни грешки...

2 No comment...

1 Казах ти винаги са ни резали и винаги ще ни режат Просто другия път "отборът" не требва да се срива слет като съдията е допусна 1-2 волни или неволни грешки...

2 No comment...

1. Локо след като получиха гола не се сринаха изобщо. Друг е въпроса, че съдията трябваше да помага 2ри път незачитайки засадата, но няма значение вече е минало за съжаление.

2. Т'ва к'во трябва да означава ? Че не можеш да ме убедиш ли ?

1. Локо след като получиха гола не се сринаха изобщо. Друг е въпроса, че съдията трябваше да помага 2ри път незачитайки засадата, но няма значение вече е минало за съжаление.

2. Т'ва к'во трябва да означава ? Че не можеш да ме убедиш ли ?

1 Предлагам да прекратим монолога Ако искаш ела в мирк ще си говорим 2 дена по тази тема...

2 Аз изказвам мнението си...

3 Истината понякога боли, но такъв е живота

@sincity Ако Болтън падне в Чемпиъншип тази година да не говорим Локо Може би директно в В  :lol:

Ти май не си чувал за изкуствена засада.Това,че футболистите на Локо оставиха умишлено Борхети в засада,а садиите не я отсъдиха не мисля,че е грешка на Локо.И бих казал,че футболистите на Локо имат доста по-голям шанс от тези на Болтън да очастват догодина в УЕФА.

Ти май не си чувал за изкуствена засада.Това,че футболистите на Локо оставиха умишлено Борхети в засада,а садиите не я отсъдиха  не мисля,че е грешка на Локо.И бих казал,че футболистите на Локо имат доста по-голям шанс от тези на Болтън да очастват догодина в УЕФА.

Е баш изкуствена засада не беше, защото не хукнаха да се изтеглят бързо, пък и е доста рисковано в 92 мин. да решиш да правиш изкуствена засада. А за шанса ще видим в Бургас. Тогава футболистите ще имат голяма нужда от нас затова призовавам всеки, който има възможност на 29.09.2005г. да посети стадиона в кв. Лазур да го направи :D

Добре де някой от вас ако го сложим с един флаг отстрани на терена и бягате цял мач потни,пот в очите,умора,кой знае и какво още и да се получи такава ситуация за части от секундата тряя да сте решили да сте отсъдили ама дали е вярно?Дали това дето сте отсъдили току що не е смачкало надеждите на едни и е дал шанс на други.Да не мислите че е лесно да сте съдия?Особенно пък страничен!Сигурен съм че никой от вас няма да се справи(както и аз)с такава задача нестига че тряя да се реши мигновенно ама и обрата в мача зависи от вас...представете си напрежението и после ми говорете за съдеи!Просто престанете да си изкарвате всичко на тях!Играхте добре,загубихте какво да се прай?Не сте виновни и като пишете като луди няма да промените нищо!Отивайте гледайте реванша подкрепяйте отбора си и се надявайте на обрат ако стане честито ако не има време Уефа се играе всяка година...

П.П.Не излизайте с аргомента "ама това им е работата",защото всеки греши...няма безгрешни няма и да има!

Айде тва от мен...не искам да засягам никой...

Добре де някой от вас ако го сложим с един флаг отстрани на терена и бягате цял мач потни,пот в очите,умора,кой знае и какво още и да се получи такава ситуация за части от секундата тряя да сте решили да сте отсъдили ама дали е вярно?Дали това дето сте отсъдили току що не е смачкало надеждите на едни и е дал шанс на други.Да не мислите че е лесно да сте съдия?Особенно пък страничен!Сигурен съм че никой от вас няма да се справи(както и аз)с такава задача нестига че тряя да се реши мигновенно ама и обрата в мача зависи от вас...представете си напрежението и после ми говорете за съдеи!Просто престанете да си изкарвате всичко на тях!Играхте добре,загубихте какво да се прай?Не сте виновни и като пишете като луди няма да промените нищо!Отивайте гледайте реванша подкрепяйте отбора си и се надявайте на обрат ако стане честито ако не има време Уефа се играе всяка година...

П.П.Не излизайте с аргомента "ама това им е работата",защото всеки греши...няма безгрешни няма и да има!

Айде тва от мен...не искам да засягам никой...

Вярно е - безгрешни няма. Но също е вярно, че тези съдий са международни и нямат право на такива грешки. Представи си ако тази грешка беше направена във вреда на Болтън к'во щеше да е. Ама не може да стане - нали централата на съдийската комисия е в Англия, как можем да си представим да ощетят англичаните. Пък и както казваш няма безгрешни хора. И богдан Дочев също сгреши като не вдигна флага, когато Марадона наниза гол с "божията ръка" обаче от тогава български съдия не е свирил на световни и европейски футболни финали (и можеби няма да свири скоро). Нали все пак той ощети Англия!!! Още нещо - в такива спорни ситуаций винаги се вдига засада. Даже имам и приятел, който свири на "Б" група и го гласят за "А" но още е доста млад, та той самия ми каза, че по принцип съдията винаги е длъжен да се подсигури в такива ситуаций. А за физическата подготовка какво да ти кажа - всеки съдия преди всяко първенство държи тестове, които включват много бягане (включително теста на Купър) Такаче т'ва не може да е оправдание за съдията ;)

Вярно е - безгрешни няма. Но също е вярно, че тези съдий са международни и нямат право на такива грешки. Представи си ако тази грешка беше направена във вреда на Болтън к'во щеше да е. Ама не може да стане - нали централата на съдийската комисия е в Англия, как можем да си представим да ощетят англичаните. Пък и както казваш няма безгрешни хора. И богдан Дочев също сгреши като не вдигна флага, когато Марадона наниза гол с "божията ръка" обаче от тогава български съдия не е свирил на световни и европейски футболни финали (и можеби няма да свири скоро). Нали все пак той ощети Англия!!! Още нещо - в такива спорни ситуаций винаги се вдига засада. Даже имам и приятел, който свири на "Б" група и го гласят за "А" но още е доста млад, та той самия ми каза, че по принцип съдията винаги е длъжен да се подсигури в такива ситуаций. А за физическата подготовка какво да ти кажа - всеки съдия преди всяко първенство държи тестове, които включват много бягане (включително теста на Купър) Такаче т'ва не може да е оправдание за съдията ;)

Не мисля че защото са международни и нямат право на такива грешки...ако беше друг отбор а не Локото нямаше да го обсъждаме в момента и всички щяхме да казваме "Е човешко е да се греши...".Ми дори и Болтън да бяха ощетени не мисля че съдията щеше да бъде потърпевш...макар че корупцията е огромна това все пак е Уефа а не някое вътрешно първенство.Много пъти са били ощетявани Английски отбори и не е имало санкций и сега според мен нямаше да има... ;)

Много пъти са били ощетявани Английски отбори и не е имало санкций и сега според мен нямаше да има... ;)

Я кажи някой такъв случай,че нещо не си спомням :huh:,може би когато Ливърпул отбеляза онзи съмнителен гол на Челси миналата година за Шампионската лига :P ,или това "съмнително" положение,което облагодетелства един от тяхните грандове :angry:

nogoal1rd.th.jpg

Не мисля че защото са международни и нямат право на такива грешки...ако беше друг отбор а не Локото нямаше да го обсъждаме в момента и всички щяхме да казваме "Е човешко е да се греши...".Ми дори и Болтън да бяха ощетени не мисля че съдията щеше да бъде потърпевш...макар че корупцията е огромна това все пак е Уефа а не някое вътрешно първенство.Много пъти са били ощетявани Английски отбори и не е имало санкций и сега според мен нямаше да има... ;)

Да бе сигурно. Сигурно и ЦСКА Москва не бяха ощетени от съдията на финала за Суперкупата с/у Ливърул (Говоря за съмнителния гол с ръка на Сисе). Ама съдията не го наказаха нали ? Е как да го накажат като централата на съдийската комисия е в Англия :blink:

Велко игра перфектно в Бургас,не знам какво против него имаш.

... е два мача на година не правят един футболист добър (първия е Локо ПД - ЦСКА). Непонятно ми е учудването ти, ако ходиш на мачове ще си повече от наясно какво чудо е Велко, също и какво е мнението на ВСИЧКИ за него. А мнението се определя от възможностите му.

Spister... ако ти се говорят глупости наистина най-добре си ползвай mirc. don't post shit here.

Я кажи някой такъв случай,че нещо не си спомням :huh:,може би когато Ливърпул отбеляза онзи съмнителен гол на Челси миналата година за Шампионската лига :P ,или това "съмнително" положение,което облагодетелства един от тяхните грандове :angry:

nogoal1rd.th.jpg

Мда. Никакъв гол, според феновете на този "отбор".

Освен това като заговорихме за такива голове - може би, когато зачетоха гол на Ливърпул след удър в ръкана на Сисе, който гол обърна мача с ЦСКА Москва, за супер купата ?

Ууупс :blink: . Грешка, някой да изтрие този пост

Мда. Никакъв гол, според феновете на този "отбор".

Освен това като заговорихме за такива голове - може би, когато зачетоха гол на Ливърпул след удър в ръкана на Сисе, който гол обърна мача с ЦСКА Москва, за супер купата ?

Погледни точно 2 поста над твоя ;) :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...