Jump to content
BulForum.com

Болтън - Локомотив ПД

LOKOMOTIVcho

Кой ще победи?  

85 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Не знам какво е обсъждано по-горе,само искам да изкажа възмущението си от тоя *^%@#$ съдия.И двата гола на Болтън бяха пълен смях-никъв фейърплей,втория беше от половинметрова засада,гнусния японец Наката трябваше да изхвърчи още през 1-вото полувреме както и Иван Кампо,който игра като пълен селянин.Много хубава игра на Локомотив,стояха отлично на терена,перфектен мач за Стоян Колев,много жалко за Камбура,сигурен съм,че ако играеше щеше да бодне поне един гол,защото имаше положения,но просто нямаме голмайстор.Сигурен съм,че в Бургас ще е много як мач!!! ;)

По мое мнение Botev1912 трябва да получи warn.

По мое мнение Botev1912 трябва да получи warn.

По мое мнение не трябва да се правиш на модератор. Кажи ми за кое да получа warn, за това че казах че втория мач Болтън ще бият без проблеми ли? Не виждам някъде в правилата да пише, че не мога да давам прогнози за мачове или да бъда за който отбор си искам. Ама в тоя форум всичко е възможно. Доказвано е не един или два пъти :angry1

И аз съм на това мнение.

А аз съм на мнение, че трябва да пишеш по темата и да не се бъркаш в работата на модераторите, че току виж ти си изял някой warn, за писане извън темата :punk

А бе да си призная страшно съм учуден от ЛОКОТО!Очаквах нещо от родда на 4:1 или 4:0 а пък те водиха с 1:0до 70минута майна!Тоя мач го чаках1 да ми излезе за да зема някой лев и накрая наистина излезе.но игра4ите заслуйажат поздравления!Обаче за реванша не съм оптимист за вас!Мисля че 90%пак ще паднете даже ще го играя2 че този път ше има и дибър коефициент! ;)

Аре стига сте се разправяли за warn-ове. Botev1912... затваряй си устата като не те питат и не се прай на многознайко. Можеше и да не коментираш това за warn-а, но явно не си наясно за съществуването на PM. И не отговаряй, написа си мнението вече, разбрахме го, така, че иди да спамиш по другите теми/форуми.

Нети беше правилна прогнозата.Локомотив се представи на много високо ниво и ако видите репортажите ще разберете че 2рия гол в продължението беше от 100% засада.А за първия мисля че ясно се видя как фотболистите чакаха да се спре играта за да влезе медицински екип на терена.Надявам се да продължим напред.

Айде сега съдията е виновен.Болтън са с няколко класи над локото и въпреки че бият само с 2-1 на реванша ще спечелят.

Справка-добрата игра срещу Брюж в Белгия(и удобния резултат)и тоталното осиране на реванша ;)

sasho_1989, че кой твърди, че Болтън е под класата на Локомотив? No comment.

Ако си гледал мача е тъпо да намекваш, че съдията не е повлиял на резултата. Ако не си го гледал е по-добре да не коментираш неща, с които не си запознат.

Айде сега съдията е виновен.Болтън са с няколко класи над локото и въпреки че бият само с 2-1  на реванша ще спечелят.

Справка-добрата игра срещу Брюж в Белгия(и удобния резултат)и тоталното осиране на реванша ;)

1. Никой не оспорва класата на Болтън, въпреки че за първи път в исторята си играят в Европа, но все пак те са от премиершип. Казваме просто, че не показаха почти никаква игра и само се опитваха да центрират докато някой не сбърка - това за мен не е добра игра.

2. Вие и за този мач предвиждахте резултати като 6:0 5:0 и незнам си к'во оше ама май не стана така. Дано прогнозите ви за мача в Бургас също да се опровергаят

3. С Брюж ситуацията е коренно различна, не ми се коментират тези мачове

Добра снимка :) Само не ми е ясно защо линията на "засадата" е на предния крак на защитника, а задните крака на защитника и нападателя са на една линия. И това ако не приемем, че "двамата са на една линия" а почнем да измерваме с крака и ръце?

Много добре играхте, поне това, което гледах, но смешно е винаги с реферите да се оправдавате, затова и пиша изобщо в тая тема други неща освен да ви поздравя :\ За първия гол съм съгласен, че нямаше феърплей(и все пак не е против правилата, тук виновни са англичаните, не рефера), но при втория .. прочетете пак по-горе какво съм писал.

Айде успех в реванша и дано не се приеме, че "различното мнение" е заяждане.

veseo,даже и краката им да гледаш пак е засада ;) .Тоя съдия обърна свирката тотално през второто полувреме.Вместо да изгони Наката,той отиде да му говори нещо :angry: .Това ако беше някой от нашите футболисти веднага вън и наказание за минимум 4 мача.При първия гол мисля,че всички сте съгласни.За втория,съм съгласен вече да се въведе гледането на запис,при спорни ситуации,но нас тва кво ни топли :cry

Много добре играхте, поне това, което гледах, но смешно е винаги с реферите да се оправдавате...

За първи път си позволяваме да се "оправдаваме" с реферите. Не бих го нарекъл оправдаване даже, а възмущаване мисля че е най-точната дума. Досега не мога да си спомня случай, в който ръководството на Локо да е подавало жалби срещу съдии или да търси изцяло вината в съдийството. Поправи ме ако греша :blink: :unsure:

За първи път си позволяваме да се "оправдаваме" с реферите. Не бих го нарекъл оправдаване даже, а възмущаване мисля че е най-точната дума. Досега не мога да си спомня случай, в който ръководството на Локо да е подавало жалби срещу съдии или да търси изцяло вината в съдийството. Поправи ме ако греша :blink:  :unsure:

То и сега мисля не сте подали жалба :) Визирах, че феновете се оплаквате горе-долу след всяка загуба от по-големите отбори :)

veseo, е какво предлагаш ти... като има явна засада и да се кефим? Едни други мрънкаха 100 века за една СПОРНА засада пък сега някой се оправдавал.

Факт е, че съдията повлия на резултата. Приемай го както те кефи, като констатация, като оправдание.. както ти е гот.

Най-важното е, публиката на Болтън изпрати футболистите на Локомотив със заслужени аполдисменти - едно малко признание за добрата игра на Локото.

Айде да ви подсетя нещо - това е първият мач на Болтън в европейските клубни турнири и е нормално да играят с по-голямо напрежение - така че ще видим на реванша класата на англичаните...

Сега в България Левски и локото трябва да вкарат по един гол и да играят в защита

Напротив. Най - грешно ще е ако след евентуален гол отбора се върне в защита. Това се видя в мачовете и на трите отбора - добро начало(да не повярва човек чак :P ) и след 60-70мин. вече 10 човека в защита,някои едвам се движеха, ЦСКА имаха късмет да не им отбележат гол,но Левски и Локо не успяха да издържат. Но просто таква им е физическата подготовка - едвам издържат на цикъла сряда-събота,ама за тва големите тренери да си направят изводите. Тичанеее,тичанее му е майката...

Болтън - бати играта дето я показаха снощи - все пак са отбор от Премиършип, а пък нищо смислено не видях да измислят,добре че ги подпряха накрая.

Леверкузен - сега с тая треньорска смяна нищо не се знае - отбора може да затъне още ,обаче може и да им тръгне играта и тогава нищо добро не чака ЦСКА.

Най - трудно ще е според мен за Левски.Макар че играха доста добре през първото полувреме - през второто Оксер си ги надигра. Принципно французите не са лош отбор въпреки лошата им серия.А като добавим и големия им опит в турнирите , бая трудно ще им е на левскарите. А те ще трябва и да атакуват,което пък ще отвори контраатаката на Оксер.

Въпреки че съм заклет жълтур ми се иска Локо поне да се представи достойно срещу Болтън. И частичния успех ще е постижение. Мисля си че англичаните отново ще подценят Локо и там ще е шанса на черно-белите.И тичане разбира се ,мноого тичане. Но и те ще трябва да търсят гола и това ще ги оголи отзад. Болтън ми е противен отбор и ще стискам палци на 29 , поне за добро представяне...

До колкото си спомням пичовете от Болтън бяха казали, че ще гледат още на техен терен да ни бият с много, защото ги е страх да играят в България.

Е след като там се посраха... не знам защо някои хора си мислят, че тук ще са по-силни.

Честито, локомотивци! Това е повече от достоен резултат и всеки коментар върху него е просто жалък. Нека се затворят макло от големите усти!

Dreamer, помня какво съм обещал и определено не мисля тоя път да се издъня. ;)

Честито, локомотивци! Това е повече от достоен резултат и всеки коментар върху него е просто жалък. Нека се затворят макло от големите усти!

Dreamer, помня какво съм обещал и определено не мисля тоя път да се издъня.  ;)

a) Помниш ли коментарите преди мача в тъпспорт новините за локото? Е сега същите тия хора мълчат ;)

б) тоя път нема бегане - същата група като миналата година ще сме + - някой хора ;)

Е след като там се посраха... не знам защо някои хора си мислят, че тук ще са по-силни.

Теди , че ще са по-силни няма със сигурност. Обаче кофтито е ,че Локо ще трябва да натиска и да вкара гол. А пък на Болтън точно това им трябва.В последния им мач срещу Блякбърн като домакини пак бяха много зле, почти нищо не направиха,но пък като гости имат равен и победа. Друго щеше да е ако резултата беше останал 1:1 или 0:1 ,ей тогава наистина щяха да насерат. Дано Локо да затвърди традицията на слабо представяне на английските отбори за купата на УЕФА ,тогава ще го видя тоя Алардайс,дали пак ще иска да е треньор на националния отбор ,хаха :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...