MAPMOT Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Предварително се извинявам,ако има такава тема,но ме домързя да потърся! И все пак,исках да попитам от къде мога да сваля Mortal Kombat Deception или Deadly Alliance?И въобще има ли емулатори за PS,но нормални,които да поддържат MK?Имам още една молба!Исках да попитам,ако някой знае любопитна информация около MK серийте и очакват ли се нови игрици MK? Още веднъж се извинявам за това,че не потърсих за такава тема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 http://www.mortalkombat.com/ Не е много трудно да се сетиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 да ама,искам да обсъдим темата за емулаторите! И тоя сайт го знам,първо в него влезнах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Eto oshte edin site Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Има тема за рекуести, която виждам си използвал, макар и погрешно. Отделно има тема за емулатори, където можеш да пишеш ако това ти тежи на душата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.