Eagle888 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Zna4i problema e sledniq:slu6alkite sa si super i si rabotqt,no kabela im e kasi4ak i ne mi var6at rabota s tozi kas kabel.Ta vaprosa mi kak moga da si udalja kabela?(to e qsno reja kabela i svarzvam s nov kabel,vnimavam malko sas ji4kite i tva e)No se 4udeh dali sa6testvuva konektor za udaljavane na slu6alki?Ako ima i drugi idei 6te gi pro4eta i razmislq nad tqh s udovolstvie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ами то си има удължители за стерео джакове??? Къв е смисъла да режиш и нищо да не направиш? Отиди в някой магазин и им кажи какво искаш да направиш - те ще ти предложат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Godzila е прав. Трябва ти кабел със женски стерео жак и мъжки стерео жак. Обиколи в магазините за електронни елементи там ще те насочат. Няма начин във Викиват, Квазер или Конрад да не те обслужат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle888 Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Dobre zna4i vse pak sa6testvuvat takiva konektori koeto mnogo ulesnqva moqta rabota.Samo ako moje da mi obqsni6 gore-dolu kade se namirat poso4enite magazini 6te sam ti mnogo blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Квазер, се намира между Военна Болница и кръстовището на Сточна Гара. Викиват е преди моста на Марица в ляво (от страната на четвъртак пазара), става въпрос за моста по който минава 99 рейса Конрад не се сещам каде беше.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Конрад не се сещам каде беше.... Срещу х-л Санкт Петербург в посока колелото на панаира(ако все още е там, че отдавна не съм минавал... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle888 Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Hmmm mnogo vi blagodarq Dnes 6te se razhodq i 6te proverq:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Срещу х-л Санкт Петербург в посока колелото на панаира(ако все още е там, че отдавна не съм минавал... ) <{POST_SNAPBACK}> Мда, там си е още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.