Jump to content
BulForum.com

predlojenie

*xXx*

Recommended Posts

:bgrin: Za6to ne ka4vate celi failove!Naprimer Quake 2 e na 40 faila!Napravete kato edin cuka6 i svalq6 a :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Ако е един голям файл вероятността да се прецака при download/upload е много по-голяма.Като е на 4асти дори и нещо да се развали е много по-лесно да свалиш само прецаканата 4аст,а не целия файл отново :P

Мдаа определено.

Може би автора на топика не знае и за прекрасната опция на Flashget - download all using flashget. става много просто .В ИЕ щтракаш десен бутон :)

Mi napravi si predvaritelno papka za igrata we umen...edno vreme standarta za files beshe 2.88mb radvai, 4e sega go vdignaha na 14,4 mb. Kato ni prekarat 1 mbit vruzka moje i po 100 mb da e 1 file, no dotogava tova e polojenieto nezavisimo dali ti haresva.

:rolleyes: I kvo kat mu dam da svalq vsi4ki mi pulni papkata "downloads" s 1000 faila.

Колко 4овека трябва да ти обеснят,4е това е най-приемливият на4ин за upload,за да го разбереш???Ква е файдата,ако в папката ти downloads има само един *.bin или *.iso файл и той се окаже прецакан при свалянето.Ако мислиш,4е е по-добре да свалиш отново 700 МВ вместо 14 МВ си в голяма грешка.

ЕДИТ:Защо ли си мисля,4е е крайно време тая тема да се затвори :sayjin

eh, vie mu se karate ma na men znaete li kvo drago mi stava kato gledam kolko hora veche ste >prosveteni< za smisyla na "hilqdite file-ove", imashe vremena kogata az sam sreshtu vsichki vodih voina okolo syshtata dilema, veche za radost razarhivirani igri ne se kachvat, a predi samo az gi kachvah arhivirani. i posledstviqta ot tova stoqt i dnes , periodichno nqkoi zabelqzva che CDx ot igra XYZ bilo precakano makar da go bil svalql 3 pyti (koeto e problem na uploada no pyk toi ima syshtoto reshenie). i sega kato si spomnq otnoshenieto kym iskaniqta mi togava i mi idva da ritam monitora

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...