Grosmaster Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Телефона е внесен от Англия. Вида и състоянието му са като нов. Батерията държи по 2-3 дена, в зависимост от разговорите, слушането на MP3 и други. Телефона си е оригинален, под батерията си пише "Made in Finland" Никакви проблеми с него, с две думи перфектен смартфон. Към телефона има: - зарядно 220V - втора батерия - 16МВ ММС Цена: 250лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Нова цена: 245лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 Нова цена: 240лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 Цената пада с още 10лв. поради факта че ММС-то го продадох тази вечер. Нова цена: 230лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Цената пада с още 10лв. поради факта че ММС-то го продадох тази вечер.Нова цена: 230лв. <{POST_SNAPBACK}> Имам интерес, дай нещо по реално като цена , защото в "Компютър +", мога да го взема 4истак нов с гаранция с вси4ко за 220 лв, а и ти кат гледам си разпродал ве4е 4аст от окомплектовката ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Имам интерес, дай нещо по реално като цена , защото в "Компютър +", мога да го взема 4истак нов с гаранция с вси4ко за 220 лв, а и ти кат гледам си разпродал ве4е 4аст от окомплектовката ! <{POST_SNAPBACK}> mi hodi si go zemi togava kato e 220 toi e kazal cena ti kvo mu se byrkash ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 6, 2005 Author Share Posted October 6, 2005 Телефона е продаден. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.