JOESKI Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Купувам тонколони...За предпочитане са JAMO...Може и 5.1 система...Също така си търся и усилвател....Чакам предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 До колко пари и колко мощни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 До колко пари и колко мощни ? <{POST_SNAPBACK}> Да кажем 200 лева като максимална цена...а колкото по мощтни толкова по добре естестевено Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 poprincip ako namerq tezi 2-ra upotreba 6te e nai dobre za6toto mi se struva 4e sa nai dobri v su6tno6eniq cena ka4estvo...v tehno market struvat 249 leva Ako se namerqt takiva na dobra cena 6te e super -ДВУЛЕНТОВИ ТОНКОЛОНИ -2,1/2 WAY BASREFLEX -WOOFER 8''/165 MM -MIDRANGE 8''/165 MM -TWEETER 1''/25 MM -45-20000HZ -140/200W Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Е аз имам доста по-скъпо предложение, ако вдигнеш летвата може да измислим нещо А тия джамота са пълен боклук, ама пълен Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Е аз имам доста по-скъпо предложение, ако вдигнеш летвата може да измислим нещо А тия джамота са пълен боклук, ама пълен <{POST_SNAPBACK}> za tezi pari mislq 4e nqma po dobri oferti...ako ima kaji kakvi sa az pone neznam takiva....kakvo ima6 ti i za kolko pari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 извинявам се за вмъкването обаче човека е прав не взимай JAMO поразгледай поразпитай поизчакай и ще видиш че нещо ще изпадне-не бързай 200 лева не са кой знае колко много НО ХИЧ НЕ СА И МАЛКО ЩЕ ТИ СТИГНАТ ЗА НЕЩО ЯКО 2-ра употреба и то доста по яко от тея буклуци към които си се насочил-успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Защо?!? Кво не им е хубавото?? Един ми казва едно, друг друго и аз се 4удя какво да правя?? Не свирят добре ли или ще ми се избраждят?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Prosto ne svirqt dobre, majat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 И не свирят добре, и ще ти се "избраждят" Ако искаш floorstanding колони за 200 лева най-добре намери някой да ти направи или си направи сам. Или търси нещо втора употреба по оказионите, чат пат изкачат хубави оферти, но трябва доста да потърсиш и почакаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 mi tarsq ne6to do 350-400 max s usilvatel ta taka i ne mi kaza tvoqta oferta...za praveni kolkoni nqma izob6to da mi izleze po evtino vupreki 4e kassite 6te sa mi g-d bezplatni..samo govoritelite za ednata izlizat 130 leva...taq 4e tozi variat otpadna za men ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Моята оферта е двойна на парите, които имаш, затова и не ти я казах Говорители има и по-евтини, има един оказион на руски, близо до библиотеката, там чат пат изпадат много добри говорители за без пари. Аз като си търсех колони и усилвател бях тръгнал със същите пари, но в крайна сметка се оказа, че за тях е много трудно да се вземе нещо свястно. Мога да ти кажа какво намерих тогава Едни electrovoice, които бръждяха ужасно за 200 лева JBL е80, на които в едната им среда някой беше бръкнал с пръстче за 400 лева едни хитачи пак за 200 лева, които не бяха лоши, но пък много слаби. И разни правени намерих, които бяха що годе хубави, ама не се пристраших да ги купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 mi ako izpadne ne6to JBL na dobra cena...neznam ne6to kato mn mi haresa i prevuram Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ами разходи се по оказионите.. Има по капитан райчо оказиони, има един до кръстовището след зеления мост, където се ходи към КАТ, един на кръстовището на васил априлов с пещерско, два на иван вазов и т.н. пиши ми ПМ ако те интересува да ти обясня по-подробно Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Rover Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 pi4 6te me izvinqva6 mnogo za JAMO-tata ama az imam apsoliutno su6tite v ku6ti JAMO E-370 i ako iska6 moje6 da doide6 do nas i da si pomisli6 pak dali ne svirqt a i JAMO sa edna ot nai hubavite i i nai ka4estveno vade6tite zvuk koloni taka 4e nemoje6 da me obede6 za ni6to na sveta 4e sa bokluci P.S. vqrno e majat ama v polojitelniq smisul na dumata moga da ti kaja 4e s moite dve JAMO-ta za 249lv i s moita tuba za 100 lv. 6te te razbiq ot zvuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Айде айде сега като си си купил тия кашони и вече са най-хубавите на света...иди чуй едни колони за 1-2к лева и ела пак да разправяш колко са хубави jamo. Пък и има една тънка разлика между това колко силно свири и колко качествено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.