Dulgia Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Някой знае ли нещо за новите категории на КАТ.От няколко места чувам за тях, можело да се взимат на 17 години.За А1 знам че може да се кара мотоциклет до 125 кубика, с С1 камион до 7 т. , но за В1 нямам информация.Някой ако знае нещо по въпроса да казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Аз за първи път чувам за такава нещо и не мога да кажа нищо, но ако някой знае да каже, щото звучи много интересно на 17 години да взимаш книжка, макар че едва ли ще е с пълни права според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 В1 е до 550кг и е за електромобили, но мисля, че и за него се иска 18г. а за А1 съм обеден, че се иска 18г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Съмнявам се че биха променили годините за която и да е категория.Просто нещо не ми се вярва всички други категории да се взимат след 18 годишна възраст,и изведнъж на 17 години електромобил.В такъв случай какво става с категория М (мотопеди)?И тя се взима на 18.В такъв случай какво се получава:защо да караш мотопед на 18,когато можеш да караш електромобил на 17.Някак си...бе тфа си е пълна глупост. Едит:Малей Караман ме отряза.Добре де незнам перфектно правилника!Ама все пак това ми звучи глупаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 А някой знае ли как вървят цените на курсовете+изпита? Аз чух че са ги дигнали на 500лв. Вярно ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 "C" категория преди година беше 250лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.