zlobil Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 ta re6il sam da si smenq stariq senjir s nov ama ne sam mnogo naqsno v momenta kak varvi zlatoto i kade v plovdiv e nai-evtino taka4e ako me naso4ite 6te vi bada zadaljen . poneje laneca koito sam re6il da zimam 6te bade dovolni gramove ako spestq po nqkoi drug lev na gram nqma da e nikak lo6o.... ta ako nqkoi znae kade se prodava zlato na smetka i da me orientira v cenite 6te bada mnogo blagodaren mersi predvaritelno . edit : predi imax 4ovek koito me be6e zakaral na ciganskiq pazar v izgrev v edni atelieta v koito e dosta evtino estestveno zlatoto e s nedokazan proizxod koito ne me interesuva osobeno v sa6tnost de ama ne si xaresax ni6to taka 4e ako nqkoi ima predvid tqx te otpadat ...... bqx pusnal temata eto TUK ama re6ix 4e 6te e po-dobre da e v buy\sell poneje ima xora ot buy sell koito ne vlizam v others no poneje ne nikoi ot taka zaetite moderatori ne namerixa 2 min vreme da q premestata sled moite PM-i re6ix da q pusna nanovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.