Jump to content
BulForum.com

Оптимист или Писимист си?

NickelbacK

139 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Не знам дали или по точно колко човека са правили такава тема но...И така хората се делят на оптимисти и писимисти :P .Нищо ново за вас ама все пак вие към коя група спадате.И какви са вашите най-опимистични или писимистични мисли или по-точно хрумвания.Споделете!

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Както каза днес една съфорумка - умерен оптимист/ песимист!

Затова няма да гласувам. Просто зависи от момента.

Гласувах да писимист, ама всъщност съм пЕсимист като се замисля. Иначе се мъча да раздавам оптимизъм където е нужно, но някак си немога да го насоча спрямо себе си. Оправдавам се с това, че прекалено добре се познавам и от мен нищо добро неможе да се очаква.

Определено съм пес.Освен това съм и песимист.

Оптимист или Писимист си?

Жив

Гласувах да писимист, ама всъщност съм пЕсимист като се замисля. Иначе се мъча да раздавам оптимизъм където е нужно, но някак си немога да го насоча спрямо себе си. Оправдавам се с това, че прекалено добре се познавам и от мен нищо добро неможе да се очаква.

:(

Ми аз гласувах за песимист. Незнам защо, ама ми идва само гадни мисли в галвата, веднъж да ми хрумне нещо хубаво поне... Не е точно като да виждам само черното в живота, но виждам в бъдещето само черното.Иначе съм голям мечтател :love

Xax s teb mnogo si prili4ame :)

Песимист.Очаквам винаги негативното,ако се случи-съм подготвен,ако не се случи-възползвам се от положението...

Всяка ситуация се преценя и се действа според преценката. Аз категорично съм реалист и настоявам това да се добави към poll-а. Когато имам 30% шанс за печалба съм пЕсимист, а когато са 80, съм оптимист. Аз поне съм такъв. Е примерно JDFU, който едва ли ще успее да гласува тук, е най-големият оптимист, който познавам.

Старая се да бъда РЕАЛИСТ!!!

Иначе може да се кажи леки наклонности към песимизъм - Винаги може да стане по-зле :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...