NickelbacK Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Не знам дали или по точно колко човека са правили такава тема но...И така хората се делят на оптимисти и писимисти .Нищо ново за вас ама все пак вие към коя група спадате.И какви са вашите най-опимистични или писимистични мисли или по-точно хрумвания.Споделете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Както каза днес една съфорумка - умерен оптимист/ песимист! Затова няма да гласувам. Просто зависи от момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey_Wheeler Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Аз съм един непоправим песимист Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 По-скоро реалист съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 По-скоро реалист съм <{POST_SNAPBACK}> Хехех всъщност всички трябва да сме такива ама ...Тогава няма даже и мечти да имаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 oптимист ,разбира се,иначе трябва да си тегля ножа Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Хехех всъщност всички трябва да сме такива ама ...Тогава няма даже и мечти да имаме. <{POST_SNAPBACK}> Защо И аз си имам мечти като всички други Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Гласувах да писимист, ама всъщност съм пЕсимист като се замисля. Иначе се мъча да раздавам оптимизъм където е нужно, но някак си немога да го насоча спрямо себе си. Оправдавам се с това, че прекалено добре се познавам и от мен нищо добро неможе да се очаква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 пИсимист съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Поздравявам всички пИсимисти,пЕсимисти и оптимисти Защо И аз си имам мечти като всички други <{POST_SNAPBACK}> Аз имам друго виждане По-писимистично Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Определено съм пес.Освен това съм и песимист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 оптимист съм...ама като гледам май песимистите са повече ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Oптимист..., но без да искам цъкнах песимист... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Реалист! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Оптимист или Писимист си? Жив Гласувах да писимист, ама всъщност съм пЕсимист като се замисля. Иначе се мъча да раздавам оптимизъм където е нужно, но някак си немога да го насоча спрямо себе си. Оправдавам се с това, че прекалено добре се познавам и от мен нищо добро неможе да се очаква. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Ми аз гласувах за песимист. Незнам защо, ама ми идва само гадни мисли в галвата, веднъж да ми хрумне нещо хубаво поне... Не е точно като да виждам само черното в живота, но виждам в бъдещето само черното.Иначе съм голям мечтател Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Az sam Vodolei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 T'ва пък к'во ша рече??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Гласувах да писимист, ама всъщност съм пЕсимист като се замисля. Иначе се мъча да раздавам оптимизъм където е нужно, но някак си немога да го насоча спрямо себе си. Оправдавам се с това, че прекалено добре се познавам и от мен нищо добро неможе да се очаква. <{POST_SNAPBACK}> Xax s teb mnogo si prili4ame Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Oптимист..., но без да искам цъкнах песимист... Определено съм към тази група (и в двете й части) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Песимист.Очаквам винаги негативното,ако се случи-съм подготвен,ако не се случи-възползвам се от положението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Песимист.Очаквам винаги негативното,ако се случи-съм подготвен,ако не се случи-възползвам се от положението... <{POST_SNAPBACK}> Много познато нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Всяка ситуация се преценя и се действа според преценката. Аз категорично съм реалист и настоявам това да се добави към poll-а. Когато имам 30% шанс за печалба съм пЕсимист, а когато са 80, съм оптимист. Аз поне съм такъв. Е примерно JDFU, който едва ли ще успее да гласува тук, е най-големият оптимист, който познавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Старая се да бъда РЕАЛИСТ!!! Иначе може да се кажи леки наклонности към песимизъм - Винаги може да стане по-зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 По-скоро песимист. Цялата обстановка около мен е песимистично настроена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.